< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Orjinal 16 17 ve 18 ler birbirleriyle uyumlu ölçülerde çıkarılmış 3 boyutta donanım farketmeksizin kullanılabiliyor sapma farkı olmuyor dendi bana servisten 205 55 16 yerine 225 40 18 de takılabilir dendi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yesterday is history, tomorrow is a mystery. Today is a gift; that's why they call it "PRESENT"....
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Golf mü kaldı hocam.Yeni Astra Golften çok daha iyi bir araç.Eskide kaldı o işler.O fiattan hallice ekranları çaldıkları malzemelerle liderlikten çok uzak.Daha konforlu bir araç Astra.Golf 8 ile ileriye gideceğine geri gitti. Donanım,tasarım konularına girmiyorum bile.Çok fark var bu konularda.Forumun trolleriyle zaman kaybetmeyin.Tamam diyip geçin |
|
Aynen koşarak uzaklaştık ve foruma sığındık hepimiz. Astra alan arkadaşım ise bana yetişemedi, öyle koşmuşum. Motor kötü olduğu için de yetişememiş olabilir tabii :/ < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tabiki inanıyorum.DSG den kaçan kadar kimse kaçmıyor :) Motor yılların ödüllü motoru.Birçok marka ve modelde kullanılıyor. 1.5 TSI motorlu Golfün tek artısı motoru. Buna vereceğim parayla sapasağlam tam otomatik şanzımanlı daha konforlu daha donanımlı daha iyi yol tutuan daha iyi tasarımlı bir araç daha mantıklı.Sırf o çin malından bozma ekranları için bile Golf alınmaz. Bunu eski premium bir marka kullanıcısı olarak söylüyorum.Golf çuvalladı.VW uzun süredir rakiplerinden darbe yiyor.Kendini geliştiremiyor.Fark yaratamıyor en azından.Eskide kaldı o devirler. 1.2 motordan neden kaçsın millet.Tam otomatik şanzımana rağmen performansı ve yakıt tüketimi başarılı.Çift kavrama ile çalışmamasına rağmen güzel uyumlu çalışıyor.Bir tane motor sorunu gördün diye onu genellemeye çalışmak başka amaçların olduğunu düşündürür. Herneyse forumun meşhuru olarak boş vaktin olabilir.Boş işlerle zamanını harcamaya çalışabilirsin.Ancak bu sana son cevabım bu sebeple. Forumdaki arkadaşlardan da ricam cevap vermeyin boşuna.Zaman kaybı :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex_silver -- 31 Ocak 2024; 12:9:50 > |
|
|
16 konfor iyi ama 18 daha kullanmadım konforu etkiler fakat görüntü olarak daha hoş olduğu için onları göze aldım ve uzun yolculukta yedek lastik yanıma alıp cikarim olurda patlarsa lastik aramayla uğraşmam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
1.2 130 motor, 1.0 etsi 115 motordan fersah fersah daha iyi hissettiriyor kullanırken. En azından 30 bin km 1.0 etsi kullandıktan sonra 5 bin kilometredir de 1.2 puretech kullanıcısı olarak çok daha atik, istekli motor. 1.5 tsi motora rakip yurtdışında 1.6 puretech varken bize de gelmeliydi. Hele 225' liği globalde kullansalar geçiş yapardım herhalde :) |
|