< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
| _____________________________ |

1 Mobil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
| _____________________________ |
|
Herkese merhabalar, bizde geçen ay 2024 ultimate ile aranıza katıldık 2006 dan beri Opel kullanırız çok da severiz kendisini. Bu paşadan da şimdilik ailecek çok memnunuz. ben multimedya ile ilgili bir eğitim istesem bana nasıl yardımcı olabilrsiniz. Hey Opel bile çalıştıramadık her çalıştığında ayarla cart curt bişeyler çıkıyor böyle dip köşe anlatım var mı bi yerlerde diye sormak istedim. |
|
25 Kasım 2025 tarihinde İzmir Egem'de ilk bakımına girdi aracım. Yağ, Yağ filtresi ve polen filtresi değişti. Hava filtresi karbonlu olduğu için 2 bakımda 1 değişir bilgisi verdiler. 10.900 TL gibi bir bakım masrafı çıktı. Fakat benim takıldığım bir konu yaşandı, araç ile ilgili bazı şikayetlerim vardı örneğin tabela tanıma sisteminin çok sık şekilde arıza göstermesi veya bagajın çok sert kapatılmadığı taktirde kapalı olmasına rağmen ekranda uyarı göstermesi gibi. Bu durumlar için Şubat ayında bir randevu oluşturabileceklerini söylediler. Serviste yapılan işlemleri dışarıda yarı fiyatın çok rahat yaptırabilirdim fakat garanti kapsamı vs. konularından servise hatrı sayılır ücretler ödüyorum. Karşılığında garantiyi ilgilendiren işlerde baştan sağma şekilde uzak tarih veriyorlar. Ben böyle bir garanti hizmeti için neden cebimi yakayım? Zaten araçlarda triger endişesi var bu riski alıp Türkiye şartlarında yüksek sayılacak bir fiyata aracı almışım en azından satış sonrası hizmetlerin iyi olmasını bekliyor insan. Başka marka araca sahip arkadaşlarım daha uygun fiyata bakım yaptırırken markadan dolayı yüksek bakım ücretleri ödüyorum. Egem bayiisi beni PSA grubundan soğuttu en yakın zamanda satıp bir daha bu gruba bulaşmamayı düşünüyorum. |
|
Garanti konusunda merkeze şikayet edin hocam. Yoksa umurlarında olmuyor, anket için arayanlara da kötü oy verin sebebini belirtin. Biraz sıkıştırınca ancak hakkımız olanı alabiliyoruz. Bende de yağ dolum kapağı çevresi yağ terlemesi vardı, garantiden değişmez 1500 tl ücreti var dediler. Biraz şikayet, mail, telefon trafiği, ankete kötü oy falan derken ancak 1 hafta sonra değiştirdiler. Çok basit birşey olmasına rağmen böyle uğraştırdılar beni. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Maalesef servisler insanı canından bezdiriyor. Astra K aracımın ilk bakımında motorun üstünde 0-20 yağ koyulması gerekiyor ibaresi olması ayrıca kitapçıkta mutlaka 0-20 yağ koyulacak yazmasına rağmen inatla 5-30 yağ koyular anlattım anlamadılar. Opel Türkiye'ye şikayet edince 1 hafta sonra 0-20 yağ ile değiştirdiler ve bana sorunlu müşteri muamelesi yaptılar :) o anda anladım ki o zaman kadar hiçbir Astra K(2020 model ) araca 0-20 yağ koymamışlar sonra bu arabalar niye kayış sorunu yaşıyor yok krank kırıyor sebep belli aslında servislerin umursamazlıkları şimdide Astra L aracımda kullanılması gereken yağ kodları çok belli eğer kullanmazlarsa bakımda yine sorun yaşayacağız bence triger endişesi duymamak için doğru yağ tercihine dikkat etmek lazım. |
|
2026'da gelecek makyajdan ilk görüntü düşmüş. Grandland gibi ön yüzde uçtan uca led, ön logonun beyaz ışıklandırılması gibi şeyleri yansıtmışlar. Sanırım 1.2 145'lik hybrid de gelir çünkü Frontera'dan sonra Corsa'ya da geldi. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anil2645 -- 28 Kasım 2025; 14:14:28 > |
|
|
Hocam elektrikli arabada da menzil sıkıntısı var. Hızlı şarj ve daha yüksek batarya güçleri çıktığında elindeki aracı satman zorlaşacak. Düşük menzilliler beş para etmeyecek. Şimdi sen araba alırken yakıt deposu kaç litre diyor musun hayır, neden çünkü benzinliğe gir çık dolduruyorsun elektrikli öyle değil ki başa bela. Yeri geliyor telefon şarjına üşeniyoruz. Hibride okeyim ama elektrikliler sıkıntılı en azından bu ülkede. Bayramda kuyruk manzarasını gördük. |
|
Evet Opel sayfasında da yayınlanmış. Tam da bundan sonra yetkili servise artık bay bay derim filtreleri kendim değişirim yağı da sanayide değişecek bir yer bulurum diyordum ki bu çıktı ortaya. Yanlış anlamadıysam Eurorepar servislerini de kabul edecekler bu garanti için... Belki oraya giderim seneye. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Hocam zaten Eurorepar'ı kabul etmemeleri mümkün değil, resmi olarak kabul etmek zorundalar. Hem kendi servisleri, hemde TSE onayı var. Sanayide özel servis değil ki burası. Benim bulunduğum ilde Eurorepar servisleri yetkili servis kalitesinde hizmet veriyor. |
|
Merhaba, Opel sayfasında nerede yayınlanmış bulamadım da bize de iletebilir misiniz çok faydalı bilgi çünkü edit: buldum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anil2645 -- 9 Aralık 2025; 16:28:16 > |
|
|
|
|
|