|
Bugün goturcem servise, büyük ihtimal suyla ilgili bir şey radyatör sıkıntı olduğuna göre ama bakalım ne diyecekler. Haber ederim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

2 Mobil
|
Bugün goturcem servise, büyük ihtimal suyla ilgili bir şey radyatör sıkıntı olduğuna göre ama bakalım ne diyecekler. Haber ederim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ateşlemede sorun var, araç tekliyor. Bujileri ve bir kaç şey daha saydı onları değişeceğiz dediler. Aracı teslim alınca evraka bakarım, tam olarak neler değişti. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
O kadar düşük km de bu arıza üzücü gerçekten. Ben de bu ay sonu 3. Bakıma götüreceğim, km 16.500 şuan, buji değişmeyecektim normalde ama böyle olacaksa erken değişimini kabul edeceğim artık. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
3.bakimda buji değişimi yazıyordu zaten yanlış hatırlamıyorsam. Sorun oysa gerçekten 45000 km de değişecek şey 12bin km de bozuluyorsa geçmiş olsun bize. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Evet dediğiniz gibi fiyatlar. Ben buraya yazılan kalemlere gülüyorum sürekli. Sistematik bakım işleminde mesela farı kontrol etmiyor musun da far için ayrı kontrol kalemi giriyorlar :) Kontrol de şu; Yandı mı? Yandı usta. Garanti olduğu sürece ben de aracımı servis dışarısına çıkartmayacağım çünkü daha önce garantini ciddi faydasını gördüğüm yerler olmuştu, bakımın pahalılığı anca öyle telafi ediliyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anil2645 -- 31 Ekim 2025; 11:15:52 > |
|
Yağ dolum kapağında hafif terleme vardı onu söyledim garantiden değişsin diye, garantiye girmezmiş. 1500 tl bir rakamdan bahsetti; dursun o zaman dedim. İyi ki garanti uzatma da yaptırmamışım dedim. Bugün farkettik koltuğa mürekkep bulaştırmışlar, canımız sıkıldı. Alkollü mendille uğraştım çıkarttım, çok az leke kaldı. ![]() ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|