Şimdi Ara

Opel Astra J Kasa vs Seat Leon ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun süredir arac bakıyorum ve ilk arabam olacak. Polo fiesta kia rio honda vs herseyi düsündüm. Son olarak C sınıfı bi arac istedigime karar verdim ve Opel J kasa 1.6 LPG ve Seat leon 1.6 LPG arasında kaldım.
    Malum bütce 40 bin lira. Bu arabaların anca lpg lisini alabiliyorum. Arastırmalarıma göre iki aracda lpg ye uyumlu. Leon hitler motoru eski ama saglam ve uyumlu. Astra da performansından pek kaybetmedigi yazıyor genel olarak.

Tip olarak iki araca da hastayım. Ama Donanim ve araç içi olarak Astra bi tık üstte sanki

Özellikle kullanıcıların ve bilenlerin fikirlerini de alabilir miyim. Gerek lpg uyumu, cekis, sorun cıkarmama, yakıt...
    Yardıma ihtiyacim var arkadaslar yardım edin lütfen :)

• Seat leon'un motoru nuh nebiden kalma bir motor. Teknoloji yoksunu bir motor. Tek esprisi lpg uyumu. Gücü de 102 hp zaten.

Astra J kasa desek, kasası ağır. Motoru da çok güçlü değil ayrıca opel motorları lpg'yi pek sevmez. İki araç da nispeten güçlü bir B segmenti araç tarafından geçilebilir. Özellikle astra'nın az yakacağını sanmıyorum. Bana kalsa ikisi de iyi değil. Şahsi görüşüm mümkünse makyajlı kasa 132 hp lik valvematic motorlu auris veya 124 hp lik corolla+ lpg. Özellikle konu lpg uyumu ve sorun çıkarmama olduğunda .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msansertekin -- 4 Ekim 2016; 19:33:56 >
  • Rio al kafan rahat olsun ayrıca rio testi yaparken arka diz mesefesinin bir çok C sınıfından iyi olduğunu gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msansertekin

Seat leon'un motoru nuh nebiden kalma bir motor. Teknoloji yoksunu bir motor. Tek esprisi lpg uyumu. Gücü de 102 hp zaten.

Astra J kasa desek, kasası ağır. Motoru da çok güçlü değil ayrıca opel motorları lpg'yi pek sevmez. İki araç da nispeten güçlü bir B segmenti araç tarafından geçilebilir. Özellikle astra'nın az yakacağını sanmıyorum. Bana kalsa ikisi de iyi değil. Şahsi görüşüm mümkünse makyajlı kasa 132 hp lik valvematic motorlu auris veya 124 hp lik corolla+ lpg. Özellikle konu lpg uyumu ve sorun çıkarmama olduğunda .

Hocam leonun motoru için teknolojiden uzak ama sorunsuz problem çıkartmaz çekişide iyi diyorlar. E daha ne varki önemli olan? Biraz aydınlatır mısın. Bu konularda bilgisizim

• quote:

Orijinalden alıntı: Code140

Rio al kafan rahat olsun ayrıca rio testi yaparken arka diz mesefesinin bir çok C sınıfından iyi olduğunu gördüm.

Hayda :) Yine döndüm polo 1.6 comfortline - Fiesta - Rio Fancy trilogy sine :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hako_tr

quote:

Seat leon'un motoru nuh nebiden kalma bir motor. Teknoloji yoksunu bir motor. Tek esprisi lpg uyumu. Gücü de 102 hp zaten.

Hocam leonun motoru için teknolojiden uzak ama sorunsuz problem çıkartmaz çekişide iyi diyorlar. E daha ne varki önemli olan? Biraz aydınlatır mısın. Bu konularda bilgisizim

Problem çıkarmaz lpg'de falan, parçası da kolay bulunur doğru demişler. Fakat çekiş o kadar yeterli gelmez. 102 hp motordan bahsediyoruz.

• quote:

quote:

quote:

Problem çıkarmaz lpg'de falan, parçası da kolay bulunur doğru demişler. Fakat çekiş o kadar yeterli gelmez. 102 hp motordan bahsediyoruz.

Siz astrayı da önermiyosunuz o zaman. Auris demissiniz ama ben o kasayı sevmiyorum. Polo 1.6 dizellere mi bakmalıyım sizce yada rio 1.4 Yani B sınıfı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Siz astrayı da önermiyosunuz o zaman. Auris demissiniz ama ben o kasayı sevmiyorum. Polo 1.6 dizellere mi bakmalıyım sizce yada rio 1.4 Yani B sınıfı

Astra J kasa , ağırlığıyla sorun yaşayan bir platform. Bir de opel 1.6 benzinli motor lpg yi pek sevmez, forumları okuyun, sahipleri yazıyor. Polo alacaksanız bence 1.4 yerine 1.6 alın, alınca ne demek istediğimi anlarsınız

• Lpgli ikinci el araç bakıyor olsam ilk hitler motorlu araçlara bakardım ikinci elde sorunsuzluk öne çıkar.Ayrıca motor 8v olduğu için torkunu daha alt devirlerde veriyor çekiş açısından üzmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece tipinden ötürü leon diyorum
  • msansertekin kullanıcısına yanıt
    Hocam evet Aurisin motor daha güçlü ama ondada sadece sorumsuzluk var başka hiç bir albenisi yok ne kalite,ne konfor,ne yol tutusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishDrifter

Lpgli ikinci el araç bakıyor olsam ilk hitler motorlu araçlara bakardım ikinci elde sorunsuzluk öne çıkar.Ayrıca motor 8v olduğu için torkunu daha alt devirlerde veriyor çekiş açısından üzmez.

haftasonu lpg li 1.6 leon bakacam. Bakalım konforu çekisi vs iyi mi. Şirket arabalarından (fluence , clio) yüksek çekişli araçlara alışkınım büyük ihtimal bana kötü gelecek
  • Birde lpg li aracları experte sokarken lpg icin ayrı bir test vs yapılıyor mu yoksa sadece motora mı bakılıyor
  • 42900 liste fiyatlı ibiza var düşünürseniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gediklii

42900 liste fiyatlı ibiza var düşünürseniz.

bu bayiler liste fiyatı üzerinden indirim yaparlar mı yoksa sabit midir?
  • vag grubu 300-500 falan yapıyor. çok fazla düşmüyorlar yani. iş biraz pazarlık kabiliyetine bağlı sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.