Şimdi Ara

opel astra için lpg

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar.2005 astra enjoy twinport aracımla ayda en fazla 800-1000 km yol yapıyorum.lpg taktırma konusunda kararsızım.hadi taktırmaya karar verdim diyelim.hangi markayı önerirsiniz.yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: erbil6464

iyi günler arkadaşlar.2005 astra enjoy twinport aracımla ayda en fazla 800-1000 km yol yapıyorum.lpg taktırma konusunda kararsızım.hadi taktırmaya karar verdim diyelim.hangi markayı önerirsiniz.yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...

twinport hassas bir motor teknolojisine sahiptir. sistemin markasından önce montajı yapan servisin bilgi ve tecrübesini sorgulamalısınız. emme manifoltu delinirken ikinci port mutlaka dikkate alınarak delinmelidir.

opel astra için lpg

• Merhaba,

İnternette pipo kulanarak montaj yapılan örnekler gördüm. Bu konuda ne önerirsiniz?

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: atartutar

Merhaba,

İnternette pipo kulanarak montaj yapılan örnekler gördüm. Bu konuda ne önerirsiniz?

Saygılar

manifold bilinçli delinirse problem çıkmaz. pipo istenirse kullanılabilir.
  • ANKARA KONYA YolU OPAL PLAZA OPEL CHEVROLET KİA VE TÜM DİĞER MARKA ARAÇLARA
    2 YIL MotoR GARANTİLİ lpg DÖNÜŞÜMÜ YAPMAKTADIR.SIFIR ARAÇLARDA GARANTİ BOZULMAMAKTADIR
    LANDİRENZO,İNKAGAS(BMD),brc KULLANILAN KİT MARKALARI OLMAK ÜZERE 2 YIL GARANTİLİDİR
    OPAL PLAZA:0312 5830583
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiesta'ya lpg
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.