Şimdi Ara

Opel Astra HB 1.6 CDTi Sport 136 HP mi? Hyundai i30 1.6 CRDi Elite mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
10.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Opel Astra HB 1.6 CDTi Sport 136 HP mi? Hyundai i30 1.6 CRDi Elite mi?
    Arkadaşlar bu iki araç arasında gidip geliyorum. sıfır alacağım. Özellikle kullanan arkadaşların önerilerini bekliyorum. Şimdiden tüm yorumlar için teşekkür ediyorum.
    Lütfen o fiyata bu araçları alma şu aracı al gibi tavsiyeler yapmayın. Yalnız bu iki araç için soruyorum. Teşekkürler

** i30 a 65200 fiat aldım. astra ise 71600. (i30 un normal fiyatı 70,450. Fakat bayi indirimi pazarlık meslek indirimi bir kaç ilden fiyat alma neticesinde 65200 oldu.
    Opelde satış temsilcisi cok net konuştu 1 lira indirim yok diye, o yüzden opelin fiyatını çok araştırmadım)

**i30 daha dolu.

**i30 un garantisi 5 yıl, astranın 2 yıl.

**Motor gücü performans olarak fabrika verilerine göre astra daha iyi

**İkinci el durumunu pek bilmiyorum ama astra daha iyi galiba. Yani astra daha az değer kaybedecek. Fakat i30 uda çok beğenenler var.
    Yani onun ikinci el değeri de 3-5 yıla kadar artabilir.

**Astranın test sürüşünü yapmadım ama internetteki yorumlara göre motoru, benzinli motor kadar sessiz ve gayet performanslı imiş. İ30 un otomatiğinin test sürüşünü yaptım
    ve çok beğendim. Hyundai, i30 da kendini aşmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danyalu -- 24 Ekim 2014; 22:53:18 >

• Opel Astra HB 1.6 CDTi Sport Opel Astra HB 1.6 CDTi Sport 136 HP mi? Hyundai i30 1.6 CRDi Elite mi?
  • danyalu D kullanıcısına yanıt
    İ30'u manuel düşünüyorsan kesinlikle Astra derim.
    Otomatik dersen şehir içi trafikte kullanmana bağlı olarak senin tercihin daha önemli. Ben trafikte kullanıyor olsam otomatik keyfi derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Only34

İ30'u manuel düşünüyorsan kesinlikle Astra derim.
    Otomatik dersen şehir içi trafikte kullanmana bağlı olarak senin tercihin daha önemli. Ben trafikte kullanıyor olsam otomatik keyfi derim.
    Hocam ikisi de düz vites araçların. Astranın o modelinin otomatiği yok, i30 un otomatiğide çok yakıyormuş. Ben günde en az 60 km biniyorum. O yüzden çok yakanı alamıyorum.
    Yani otomatik düşünemiyorum.
  • astra tabiki
  • Ben de Astra derim bu karsilastirmada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de Astra

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • astra donanım hariç her şeyde ezer

• Açık ara astra Silah gibi araba.

• quote:

Orijinalden alıntı: eminutku

astra donanım hariç her şeyde ezer
    Bu ikisi arasından tercih astra , astradaki motor çok az yakıyor ve daha yeni bir motor emisyon değerleri düşük euro 6 normlarını karşılıyor , i30 ise şehir içinde fazla yakıyor, kalite olarak da opel astra daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eminutku

astra donanım hariç her şeyde ezer
    f

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danyalu -- 24 Ekim 2014; 22:55:29 >
  • Ben i30 tercih ederdim: fiyatı daha ucuz, donanımı fazla,5 yıl garanti.

• i30 da daha fazla bayi indirimi alinabilir. Donanim, garanti süresi ve fiyatiyla i30, performans ve dış tasarım da astra, iç tasarim da i30. Sonuçta i30 bence.

• Her açıdan astra ağır basıyor

• Bir de bu garanti olayına takılmayın. Adam beş yıl garanti veriyor ama beş yıl seni servisine bağlıyor.

• 136 lik astra kendi segmentinde asfalt kurutuyor.

• Beyaz bir astra. Kugu gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: supremum01

136 lik astra kendi segmentinde asfalt kurutuyor.
    Astra oturmuş bir araba artık. Bundan 20 yıl önce de vardı 20 yıl sonra da olacak.

Bu yüzden 2. eli güçlü ustası bol, zaten güzel de araba. Bence çok düşünmenin anlamı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: weycell1905

i30 da daha fazla bayi indirimi alinabilir. Donanim, garanti süresi ve fiyatiyla i30, performans ve dış tasarım da astra, iç tasarim da i30. Sonuçta i30 bence.
    İkiside çok iyi araçlar seçim yapmak zor, i30 donanım olarak üstün ve malzeme kalitesi daha iyi. 2 aracında tasarımı gayet güzel, 2 aracında motoru güzel, ama Opel'in motoru yeni olmasının avantajıyla 1 adım önde. i30'un çıkalı 2.5 yıl oluyor neredeyse, 2015 içinde makyaj görebilir, Astra'da 2016'da kasa değiştirecek diye biliyorum. İki aracıda ard arda test edin kararınızı öyle verin, ikisi de güzel araçlar biri diğerinden donanım olarak ötekide diğerinden motor olarak üstün. Ve arada 5 bin tllik bir fiyat farkı var Hyundai'de 5 yıl garanti büyük avantaj. Benim son yorumum Astra %51 i30 %49 Astra'nın motoru noktayı koyuyor

• Garantinin 5 yıl olması hiçbir şey ifade etmez.Aksine daha kötü diyebiliriz.5 yıl boyunca seni servise bağlıyor 200 liralık bakıma 600-700 lira vermek zorundasın.Yoksa araç garanti dışı kalıyor.i30 donanım olarak daha iyi olabilir.Sanırım en üst versiyonu.Cosmo ile karşılaştırman daha doğru olacaktır.Ben Sport kullanıyorum gerekli olan bütün özellikler fazlasıyla var.Benim için anahtarsız çalıştırma yokmuş hiç önemli değil.i30'un malzeme kalitesi Astra'nın yanından dahi geçemez.Klasik Fransız taktiği aracı süslüyorlar içine 2 tane led ışık koyuyorlar.Alırken bir kere aldanıyorsun 5 sene sonra Hyundai ve Opel 2 aracın son durumunu karşılaştırırsan dediğimi daha iyi anlayacaksın.Benzinli için aynı şeyi söyleyemem ama motor konusunda Opelin yeni 1.6 136 Hp dizel motoru sınıfında lider konumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apocalypto33 -- 24 Ekim 2014; 21:27:13 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.