Şimdi Ara

Opel Astra H 1.7 CDTI guvenilir midir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Biraderim Opel Astra H 1.7 CDTI almayi dusnuyor, size bir kac sorum olucak...

1- Bu arac guvenilir midir yani ne kadar dayaniklidir zayif noktalari nedir ?

2- Yakit tasarufu nasildir (sehir ici/disi) ve Opel verilerine gore yakit tuketimi dogru mudur ?

3- Ve arac en cok kac bin kilometrede olmali ?

• kimse mi bisey yazmak istemiyor
  • birşwy yazmak istemiyor değil 1.7 cdti motorlu astralar türkiyede satılmadı o yüzden fazla kişinin sizin sorduğunuz sorular hakkında bilgi sahibi olmadığı aşikar
  • İSUZU nun motorunu kullanıyor.
    İSUZU dizel motorları çok sağlamdır, reliability 9/10 diyebilirim, hatta 10/10

Astra H de fena bir araç değil dış görünüş olarak

Alın, güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobra41

birşwy yazmak istemiyor değil 1.7 cdti motorlu astralar türkiyede satılmadı o yüzden fazla kişinin sizin sorduğunuz sorular hakkında bilgi sahibi olmadığı aşikar

1.7 cdti TR'ye çok az geldi.
  • pardon ben yanlış biliyormuşum peki 1.7 dti motorların isuzu motoru olduğunu biliyorum cdti lar da yine isuzunun motoru mu ?
  • quote:

pardon ben yanlış biliyormuşum peki 1.7 dti motorların isuzu motoru olduğunu biliyorum cdti lar da yine isuzunun motoru mu ?

1.3ler multijet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kagan12312

quote:

pardon ben yanlış biliyormuşum peki 1.7 dti motorların isuzu motoru olduğunu biliyorum cdti lar da yine isuzunun motoru mu ?

1.3ler multijet.

yok ben 1.7cdti ları soruyorum 1.7dti larla aynı motor mu ikisi de isuzu nun mu ?
  • quote:

DTI lar isuzu motoru. 1.7CDTI'lar isuzu motoru değil. Opelin kendi geliştirdiği motor, hala da yeni Astra'da kullandığı bir motor. Türkiye'ye gelmiyor sadece.
  • bıldıgım kadarıyla 1.9 cdti gıbı 1.7 cdtı de Opelın kendı gelıstırdıgı motorlar. Turkıyeyede cok gelmedı zaten. Bence guvenılır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.