Şimdi Ara

Opel Astra g Kumanda Tamiri ? ( YARDIM ! )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
10.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar opel astra g aracımızın (2001 model) kumandası bozuldu yani içini açtığımızda pilin takılı oldugu yuva soketinden çıktı yedek anahtarındada aynı durum oldu bunları tamir ettirmek için İZMİRDE bildiğiniz biyer varmı yardımcı olanlara şimdiden Teşekkürler Konuyu sıkı takipteyim yardımınıza ihtiyacım var.

• burda cevap bulabileceğinizi sanmıyorum,konuyu buralara açarsanız şansınız artar:

http://www.opelim.net/forums/

http://www.opelx.com/forum.html
  • Sadece yuva soketten çıktıysa geri sokun ama ben anlamadım anlatmak istediğinizi.. Kumanda sistemi bozuksa elektronikçiye götürün baksın. Net bilgi almak için oto anahtarcılarla görüşün, onlar adres verir. Eğer tamir olmazsa da sistemi komple değiştirin. İki anahtarınızda da İmmobilizer şifresi var, aynen alıp farklı bir kutuya koyacaklar, İmmobilizer'ı yeniden kodlayacaklar. Yeni kaba da sustalı anahtar yaptırın gitsin.. Yeni kumanda sistemini eski Astra G aracıma montaj dahil 70 liraya yaptırdım. Sustalı anahtar ve kodlamayı ise 120 liraya hallettim. Ama ben bir çipi sıfır yaptırdım, yani size daha ucuza mal olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccc123

Arkadaşlar opel astra g aracımızın (2001 model) kumandası bozuldu yani içini açtığımızda pilin takılı oldugu yuva soketinden çıktı yedek anahtarındada aynı durum oldu bunları tamir ettirmek için İZMİRDE bildiğiniz biyer varmı yardımcı olanlara şimdiden Teşekkürler Konuyu sıkı takipteyim yardımınıza ihtiyacım var.

Burayı bir incele derim sanırım sorununu çözeceklerdir.

http://www.yirecilingir.net/immobilizer-oto-anahtar.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Sadece yuva soketten çıktıysa geri sokun ama ben anlamadım anlatmak istediğinizi.. Kumanda sistemi bozuksa elektronikçiye götürün baksın. Net bilgi almak için oto anahtarcılarla görüşün, onlar adres verir. Eğer tamir olmazsa da sistemi komple değiştirin. İki anahtarınızda da İmmobilizer şifresi var, aynen alıp farklı bir kutuya koyacaklar, İmmobilizer'ı yeniden kodlayacaklar. Yeni kaba da sustalı anahtar yaptırın gitsin.. Yeni kumanda sistemini eski Astra G aracıma montaj dahil 70 liraya yaptırdım. Sustalı anahtar ve kodlamayı ise 120 liraya hallettim. Ama ben bir çipi sıfır yaptırdım, yani size daha ucuza mal olabilir.

Hocam yedek anahtara yeni pil taktik isiklar feln yaniyodu sonra calistirdim arabayi o anahtarla acma tusuna basili tuttum bi sure sonra kapamayada tuttum biturlu aktif olmadi simdi aslinda pilin oldugu kisim bundada cikti ama yerine takinca isik yaniyo neden aktif olmuyo bu anahtar ? Sonrada pil soketi yerinden cikmaya basladi gerci biyerlerde lehimletirim ama asil problem neden aktif olmayisi ve ben bu anahtari sifir yenisini alsam herseyi hazir bi sekilde yani bana dusen gorev aktif edip kullanmak olucak kac para tutar ortalama hersey dahil ?

• Kontağa takıp çalıştırmadan anahtarı tekrar tanıtma işlemi yaptınız mı?
  • Astra G anahtarlarında (2001lere göre söylüyorum) immobolizer çipi ile kumanda ayrı mekanizmalarda, yani sadece kumanda masrafınız olur. O yüzden riske atıp bir tanesinde lehimleme denenebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    opel astra j radyo çekim problemi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yarım kontak yapın gösterge ışıkları yandıktan sonra açma yada kapama tuşundan herhangi birine basın. (aracı tam çalıştırmadan)
  • Yarın gidip lehimleteyim insallah olur calisirsa anahtarlar yarim kontak yapip aktiflestirmeyide denicem insallah olur ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccc123 -- 2 Haziran 2014; 19:45:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.