Şimdi Ara

OPEL ASTRA ENJOY İÇİN BAZI SORULAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.Devir Saati-Gösterge Ürün sol iç kapı direklerine monte edilerek kullanılacaktır ve fiyatları avrupa yakasında nerden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim...

2.Arka stop farlarını değiştiricem ama şeffaf yapmak istiyorum içi siyah olucak bunu nerden bulabilirim fiyat nedir yardımcı olursanız sevinirim...

3.araca tamponlarını biraz düşürücem önlü arkalı ve yanlara marşpiyel yaptırıcam bunu nerde yaptıra bilirim fiyat nekadara mal olur...

4.araca abartı egzos ve hava filitresi uygulamasıda yapıcam fiyatları ve egzos markası ve şeklini resimli olak yardımcı olursanız sevinirim..

5.bide polyester uygulamalı 3tane 30cmlik yuvarlak bass için kabin araştırıyorum bunu nerden alabilirim fiyat nedir ...

6.blow off sport ekstra ses+performance taktırıcam fiyat nedir aracta bi problem yaşarmıyım..

sorularımı fazlalığın için kusura bakmayın yardımcı olursanız sevinirim

• forum ölmüş ya silin bu konuyu yardoım edecek adam yok kalmamış
  • Niye abart takıp insanların kafasını şişircen ne gerek var böyle şeylere anlamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: pirate_1905

Niye abart takıp insanların kafasını şişircen ne gerek var böyle şeylere anlamıyorum

Niye 3 tane bass koyacan? Kafamızı şişirmek icin mi

Şaka 1 yana bu soylediklerine astrası olanlar yardımcı olur birasdan.

• Bizde de astra var. n-joy hem de. çok deli araba. 2. viteste 90km/saat hız yaptım. çıldırıyordummmmmmmmmm çok güzeldi valla. modifiye de yakışıyor. ama abartmamak koşuluyla. büyüyünce yaptırcam İNŞALLAAAAH
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat fiorino 1.3 hakkında sorular
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.