Bildirim
OPEL ASTRA 2004 MODEL
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bende böyle bir topic açacaktım. seninki isabet oldu.
arkadaşlar bende 2004 /2005 astra, siyah ve sunrooflu bir araç arıyorum. maksimum kaç para vermeliyim .(böyle bir arac ve alınırmı . astrayı pek önermiyor bazı arkadaşlar da o yüzden.)
not= uğur eğer topic i ni kişrlettiğimi düşünüp bana gücenirsen hemen mesajımı silebilirim.ikimizinde düşüncesi bu diye başka topic açmıyayım dedim. -
rica ederim. olurmu öyle şey -
quote:
Orjinalden alıntı: Uğurum
ARKADAŞLAR 2004 MODEL ASTRA ENJOY SPOR PAKETİ KAÇA ALINIR
26 27 MİLYARA ALIRSIN ANCAK YENİ ASTRAYI TAVSİYE ETMİYORUM BEN SIFIRINI DÜŞÜNÜYORDUM VAZGEÇTİM ÇOK SORUNLU Bİ ARABA ÇÜNKİ -
26-27 ye alırsın ama hiç bir otomobil modelini çıkar çıkmaz almamak lazım , mutlaka problem çıkarır, astra da 2004 te piyasaya çıktığına göre ... -
quote:
Orjinalden alıntı: emre000
quote:
26 27 MİLYARA ALIRSIN ANCAK YENİ ASTRAYI TAVSİYE ETMİYORUM BEN SIFIRINI DÜŞÜNÜYORDUM VAZGEÇTİM ÇOK SORUNLU Bİ ARABA ÇÜNKİ
Arkadaşım söylermisin sorunları şu aracın? 3 aydan beri kullanıyorum astramı daha tık demedı masallah. İnsanların çok sorunlu araç demesine gıcık oluyorum. Servisi kötü kabul ediyoruz ilgilenmiyorlar ama çok kötüymüş. Almaktan vazgeçmişin ne aldın acaba merak ettim? Gidip fransız arabası almısındır Allah bilir.
Sen ve senın gıbılere
-
quote:
Vallaha dizelmi istiyorsun benzinlimi? Sonra aracın manuelmi olacak easytronıckmi? Bunlar fıyatı etkıleyen unsurlar bılıyorsun. -
quote:
Orjinalden alıntı: okanttnc
quote:
Orjinalden alıntı: emre000
quote:
26 27 MİLYARA ALIRSIN ANCAK YENİ ASTRAYI TAVSİYE ETMİYORUM BEN SIFIRINI DÜŞÜNÜYORDUM VAZGEÇTİM ÇOK SORUNLU Bİ ARABA ÇÜNKİ
Arkadaşım söylermisin sorunları şu aracın? 3 aydan beri kullanıyorum astramı daha tık demedı masallah. İnsanların çok sorunlu araç demesine gıcık oluyorum. Servisi kötü kabul ediyoruz ilgilenmiyorlar ama çok kötüymüş. Almaktan vazgeçmişin ne aldın acaba merak ettim? Gidip fransız arabası almısındır Allah bilir.
Sen ve senın gıbılere
BEN 5 SENEDİR ASTRA KULLANIYORUM SATTIM SIFIR ALICAM DÜŞÜNDÜĞÜM ARABADA JETTA ,VECTRA AVENSİS OLACAK İNŞ.BEN YENİ ASTRANIN SORUNLARI İÇİN SALLAMIYORUM KULLANANLAR SÖYLÜYO BANA AMAN BİZ ETTİK SEN ETME DİYORLAR ŞİKAYET COMA GİR GÖRÜRSÜN NEKADAR ÇOK ŞİKAYET VAR GÖNÜL İSTERDİ YENİ ASTRA ALMAK AMA SOGUDUM ARABAN 35 40 VERİP SORUNMU YAŞICAM BİDE
-
yok be araçta sorun yok, ilk serilerinde bir takım ufak tefek elektronik arızaları varmış halledilmiş, ne bilim teybinde cd okuma sorunu bilmemne ufak tefek şeyler garantiden halledilmiş araç taş gibi gene de
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X