Şimdi Ara

opel astra 2000 model lpg tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracıma lpg taktırmak istiyorum brc diyenler çoğunlukta ama fiyat 1600 tl. Atıker 900 falan. O yüzden atıker taktirsam arada ne gibi fark olur. Performans kaybı mı olur çok mu yakar.
    Birde taktirırken. Nelere dikkat etmeliyim hangi ürünü seçmeliym

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mussti19 -- 28 Haziran 2012; 18:46:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bizde aynı arac var..zawoli taktırdık..pek sorun olmadı..bence cok yüksek paralarda vermeye gerek yok hocam..düzgün bi usta buldun mu en kötü kitten mükemmel performans sağlatır sana..atiker olabilir ama ustasını ıyı bul sıkıntı yasama..bizim motorlar eski teknolojı ne taksan calışır =)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemen_ertas -- 28 Haziran 2012; 19:19:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mussti19

Aracıma lpg taktırmak istiyorum brc diyenler çoğunlukta ama fiyat 1600 tl. Atıker 900 falan. O yüzden atıker taktirsam arada ne gibi fark olur. Performans kaybı mı olur çok mu yakar.

Bizim twinport oncesi ecotec X motor arabalara iyi enjektor ve regulator guzel gider. Ben Istanbul ana servisinde Baykan taktirdim gecen hafta. Matrix Hs enjektor taktilar. Regulator Lovatonunkinin aynisi. Atiker fiyati istersen Matrix yerine Valtek Typ 30 enjektor takarlar. Benim icin en onemlisi patron ve ustaya olan guven. Baykan eski ama ufak bir firma. Kaliteli bir kit ve montaj oldu.Zorda kalirsan LPGde calisma ozelligi de var... Atikeri taksiciler tavsiye etmiyorlar. Regulatorleri cogu zaman yetersiz oluyor, bir arkadasim benzinde 190 yapan araraba tuple 145 zor yapiyor diye yazmis.

• quote:

Orijinalden alıntı: c4zf6

quote:

Aracıma lpg taktırmak istiyorum brc diyenler çoğunlukta ama fiyat 1600 tl. Atıker 900 falan. O yüzden atıker taktirsam arada ne gibi fark olur. Performans kaybı mı olur çok mu yakar.

Bizim twinport oncesi ecotec X motor arabalara iyi enjektor ve regulator guzel gider. Ben Istanbul ana servisinde Baykan taktirdim gecen hafta. Matrix Hs enjektor taktilar. Regulator Lovatonunkinin aynisi. Atiker fiyati istersen Matrix yerine Valtek Typ 30 enjektor takarlar. Benim icin en onemlisi patron ve ustaya olan guven. Baykan eski ama ufak bir firma. Kaliteli bir kit ve montaj oldu.Zorda kalirsan LPGde calisma ozelligi de var... Atikeri taksiciler tavsiye etmiyorlar. Regulatorleri cogu zaman yetersiz oluyor, bir arkadasim benzinde 190 yapan araraba tuple 145 zor yapiyor diye yazmis.

kafam karıştı walla iyice :) atiker kötü diyenler çogunlukta mı yoksa 1-2 motor tipindemi uyumsuzluk yapmış

• Ben Atiker Safe Fast dusunuyordum (OBD destekli) ama gayet guzel calisan Fast gordukten sonra merak ettim. AC firmasi Fast beynini yapiyor. OPEL Astra veya Vectra X motor icin Valtek yerine 1 Ohm Rail veya Matrix enjektor onermis. (HIZLI). Bir de sistemin parcalari ne kadar uzun omurlu? Baykanin mesela regulatoru 170hpe kadar cekermis Ve icindeki contalar Viton. Atiker de nitrile diye duydum. LPG Korosiv oldugu icin Viton conta daha uzun omurlu olur vs. Goremediginiz kalite, belki uretici icin on kat pahali olabilir. Sistemin isciligi mukemmel oldu, sifir alinan ilk arabamiz oldugu icin bizim icin dogru usta ve marka cok onemli id

http://www.ac.com.pl/public/pubonline/cms/files/materialy_techniczne/dobor_dysz/dobor_dyszEN.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c4zf6 -- 29 Haziran 2012; 1:56:11 >

• Atıker için sanayici bir arkadaş sıkıntı çok çıkar diyor. Illa brc taktır diyor. Bu kadar kötü ise neden çok satan bir firma onuda anlamış değilim

• quote:

Atıker için sanayici bir arkadaş sıkıntı çok çıkar diyor. Illa brc taktır diyor. Bu kadar kötü ise neden çok satan bir firma onuda anlamış değilim

italyan olsun farketmez hocam..bizde zawoli kullanıyoruz..ustana güveniyorsan sıkıntı olmaz..usta brc diyorsa brc taktır..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mazda 3 LPG Tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ustam brc takalım hiç sıkıntısız kullan dedi bende brc taktirdm. Çorum özençlere taktirdm. Her sorumu cevapladlar. Ilgilendiler. Memnun kaldım

• quote:

Ustam brc takalım hiç sıkıntısız kullan dedi bende brc taktirdm. Çorum özençlere taktirdm. Her sorumu cevapladlar. Ilgilendiler. Memnun kaldım

hayırlı uğurlu olsun =)) bol tasarruflu günler dilerim..
  • teşekkür ederim
  • Fırmamızı ve BRC yı tercıh ettıgınız ıcın tesekkur ederız.Memnunıyetınızın daım olması dılegıyle ... Selamlar.

• Obd baglantisi yaptiniz mi? Bu modellerde gerekli midir?

• O ne demek ve ne ise yarıyor

• OBD baglantısı yapmıyoruz ; yapılmasını da cok tavsıye etmıyoruz.Cunku OBD baglantılı montajlarda sıstem otomatık olarak arıza lambasını sılıyor ; arac dıognostık bır arıza verıyor fakat musterı bu arızayı goremıyor bu sebeble OBD baglantısı yapmıyoruz ; bunun yerıne OBD cıhazı ıle benzın ecusunun LFT ve SFT degerlerıne gore yol ayarı yapıyoruz.Selamlar...

• Merhaba ustam,

Benim 2000 Astraya Istanbulda ana bayisinde evvelki hafta Baykan sirali sistem baglandi. Bu sistemin OBD baglantisi yok. BRC taktirmayi da dusunduk, ama ustanin isciliginden emin oldugum ve sistemin gercekten kaliteli oldugunu (regulator, samandira ve dugme) dusundugum icin boyle yaptik.

Kullandigi Tamona TGstream ECUnun kablo semasinda oxygen sensor için bağlantı var.
     opel astra 2000 model lpg tavsiye

Bir yerde okuduğuma göre oksijen sensorunu LPG beynine (ECU) baglamak, OBD bağlantısından daha iyi

OBD baglantisi hakkinda (Ingilizce)

2000 Astra G 1.4 16V oxygen sensora baglanti yapilmadi. Bunun mantigi da soyle: Benzin sistemi kapali devre olarak calisiyor, oksijen sensorde karisima gore stoichometric (ideal) karisimi saglayacak sekilde enjektor milisaniyelerini ayarliyor. Matrix HS enjektorler kullanildi. Benzin ve LPG performansi hemen hemen ayni, butun devirlerde cok guzel.

1993 Ford Sierra 2.0 da kapali devre sistem yok, onda rolantide bir ayar yapildi, MAP sensoru ve devire gore ve enjektor fis sinyaline gore gaz veriliyor. Sistem ayni ama, enjektorler Valtek Typ 30. Sanki bazi devirlerde ve yuklenince motorun performansi hep yukaridaki araba kadar iyi degil. Sizce bu arabaya oksijen sensor taksam (parca elimde var), sonra da Tamona LPG beynine baglasam performans daha iyilesir mi?

• landirenzo markasını tavsiye ederim size uyumluluk problemi yaşamazsınız opel le anlaşmalı tek firmadır
    keyifli sürüşler dileriz

ANKARA KONYA YOLU OPAL PLAZA İÇİNDE OPEL CHEVROLET KİA VE TÜM DİĞER MARKA ARAÇLARA
    2 YIL MOTOR GARANTİLİ LPG DÖNÜŞÜMÜ YAPMAKTADIR.SIFIR ARAÇLARDA GARANTİ BOZULMAMAKTADIR.3FARKLI MARKA SEÇENeĞİYLE SERVİS ORTAMINDA TEMİZ İŞÇİLİĞİMİZLE HİZMETİNİZDEYİZ ...
    LANDİRENZO, İNKAGAS(BMD), brc 2 YIL SİSTEM VE MOTOR GARANTİLİDİR

AnKARA \ KONYAYolU OPAL PLAZA:0312 583 05 09
  • off of:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.