Şimdi Ara

opel astra 1.3 cdti mi 1.6 otm mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar , 2 tane astra buldum ikiside 2005 biri dizel manuel, biri benzinli otm. kilometreleri 50000 km civarı ,

bu araçların yakıt tüketimleri hakkında bilgi sahibi arkadaş varsa , yardımcı olursa sevinirim , ayrıca kaça alınır bu araçlar , ikiside akrabadan yani galeriye satacaklarına ben alacağım , galeri kaça alıyorsa 1000 ytl fazla vericem , hangisini alayım ve değeri ne olmalı sizce , teşekkürler ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oRLaNDo -- 13 Nisan 2008; 20:12:02 >

• ben 2005 easytronic astra kullanıcısı olarak dizel almanı öneririm...

gerçekten astra az yakıyor kendi segmenti içinde ama yine de çok.şöyle ki sıkışık trafikte 9.7 fln yazıyor bu dizel olsa 6-7 civarı olur aradaki farkı sen hesapla
  • donanım durumlarını yazmamışsınız ama dizeli njoy ise ve temizse ortalama 27 eder
    resim ekliyorum üstteki baz 26 eder donanım alttaki benim 27 eder dediğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atl@s -- 13 Nisan 2008; 20:36:43 >
  • njoy lması lazım ok tşeekürler , ya peki benzinli ne eder acaba ?
  • 2004 Elegance olanı Eylül'de 26,500'de 24,000'e çekipte aldık. Benzinli 1.6 easytronic. Düşün gerisini. Sende 25.000 verip alırsın ortalama.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

2004 Elegance olanı Eylül'de 26,500'de 24,000'e çekipte aldık. Benzinli 1.6 easytronic. Düşün gerisini. Sende 25.000 verip alırsın ortalama.

eyw saol peki yakıt nası tüketim yani , sanırım eaystronicler manuelere göre daha az yakmakta .
  • Öyle söyleniyor ama ben pek az yaktığını görmedim. Ortalama 7 - 8 civarında dolaşıyor. Ben kullanırsam aracı 9'da oluyor. 10'da oluyor. Hızlı ve yüksek devirde kullanırım biraz.

Kısaca şöyle söyleyim yakıtını. Haftanın 5 günü Ankara Keçiören Hasköy - Gazi tarafına gidiş dönüş. Sabah ve akşam trafiği. 2 haftada 1 depo falan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler dostum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.