< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Hak vermezmiyim efendim.
Her konuya yorum yazmaktan bilgi toplamaya vakit kalmıyordur. |
Normal adam şuraya 3-4 ay takılıp konuları okusa az-çok bilgi sahibi olur, bilmediğine de gereksiz yorum yazmaz.
Çocuğun birşey bilmediği gibi, öğrenmeye de kabiliyeti yok. Yönetim iyice boşladı, çok şımartıyor bazılarını. Oysa pek çok daha iyi adam, sınırsız çizildi? |
Hocam helal olsun. Çocuğa çocuğa iyi giydirmissin :)
|
Hocam bu ve bir kaç arkadaş daha var. Forum sahiplerinin adamı bunlar. Bu kişilerin işi konu açmak, konulara mantıklı mantıksız cevap yazmak çünkü bunlar yazdıkça cevap sayısı artıyor o yüzden bu arkadaşlara hiçbirşey olmaz.
O değilde bazen o kadar dozu abartıyorlar ki okuyan gerçekten birşey bildiklerini sanar. Mesela bay mouseno dün bir Konuya bir duyum aldığını ve ötv indiriminin uzamayacağını yazmıştı. Şimdi tahmin yazsa tamam ama adam duyum aldım diyor. Atış serbest tabi ama buna inanan birisi (google da arama yağtı ve geldi burada okudu diyelim ne bilecek mouseno kim, eğrimi yazar doğrumu yazar, türkiyenin en büyük forumlarından birinde 5000 mesaj atmış kıdemli bir üye) çıkıp buna göre pozisyon alsa bunun vebali kimde olacak sadece bay mosuenoda mı tabiki hayır. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 16 Haziran 2019; 0:48:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 16 Haziran 2019; 11:46:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 16 Haziran 2019; 19:28:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |