|
Bildirim
|
İyi sallamışsın ama 0-100 ü 9.6 saniye.
|
Tek soru soruyorum kullandın mı? Tabi ki koca bir hayır. Ama ben kullandım. Diğer d sınıflarını da kullandım başta senin kullandığın b8 passat olmak üzere. Hiçbir d sınıfı 1.6 dizel bu aracı performans olarak geçemez. 130 luklardan bahsetmiyoruz. Ayrıca yıpranma payı falan demişsin de dünyanın tek yıpranan aracı bu mu
![]() Kusura bakma ama son zamanlarda çok boş yapmaya başladın. Passat alan herkes fanatik olmak zorunda mı arkadaş. Muhtemelen beni ilk kez görüyorsun ancak uzun zamandır bu forumu fazla mesaj yazmasam da takip ederim incelemelerini de okudum zamanında, ama son zamanlarda akıllara zarar fanatiklikte yorumlar yapıyorsun. Bu kadar mesaj yazdım aracın eksi yönlerinden de bahsedeyim bari adımız fanatiğe çıkmasın. -Motor sesi traktörden hallice. Hele soğukken hiç çekilmiyor. -Şanzıman yavaş. -Yakıtı 2.0 motora göre bile fazla. -Araç muadillerinden 150 kilo daha ağır. Sürerken de bu ağırlığı hissediyorsunuz. Ama bunu çekmeme olarak değil de şehir içinde manevralarda aracın kıvrak ve atik olmamasından anlıyorsunuz. Performans olarak hiçbir sorunu köpek gibi gidiyor, hiç bir d sınıfı 1.6 dizelle karşılaştırılamaz bile. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyWorldLife -- 20 Mayıs 2016; 15:31:18 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vetenes -- 20 Mayıs 2016; 20:21:34 > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 20 Mayıs 2016; 20:07:37 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi white without pressure -- 20 Mayıs 2016; 20:16:43 > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|