Şimdi Ara

Opal,Safir,Kristal Gerçeği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

quote:

Arkadaslar az önce GM le yaklasık 2 saate varan bi sohbetimizi oldu.

Ben kendimi tanıtayım yaklasık olarak 40 gundur 75 ve 80 skilimi acamadım. Bu durumları GM e aktardım. Kendisi yardımcı olacagını söyledi ancak bekletti. Sonra geldi dediki Developer ile konustum kendisi opal safir droplarını artırmaya yanasmıor dedi.

Sok oldum. Neden dedim bilmiorum dedi. Butun gm ler herkes bunu istiyor ancak adam yapmıor dedi. Dedim bunu yapmak bi tusa basmak kadar basit dedim. Ewet ama o developer in görevi dedi.

SS leri koycam arkadaslar cok net buna tepkimizi bi sekilde koymalıyız ama nasıl. Ben tam 9 ayda bu 80 icin ugrastım yazık ve gunah. Emeğe saygi diyenler lutfen ne yapariz i dusunsunler. COk sey yazdım ekliycem ilerde.

Adam a dedim ki illa koxp mu alalım develope bunumu istior filan yazdım.. Ama cok garip neyse ya sabir pre bitene kadar yoksa ßß K0.

Opal,Safir,Kristal Gerçeği

• ne yapmaya çalışıyolar anlamış değilim . bu işe pus da katılabilir . opal , safir , kristal pus a mı geçicek ne paraya doymadılar galiba ..

edit : yazım hatası ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .ProtoN. -- 18 Nisan 2008; 2:40:57 >
  • developerin elindeyse işimiz yaş,bari pusa koysunlarda ole alalım onada razıyım ben yeter ki su koxperları zengin etmeyelim kendi serverlarımızda !(umarım ucuza koyarlarda k2 yede fazla bayılmayız yoksa iyice cekilmez olur oyun !)
  • ne paragöz adamlar bunlar
  • Developer kim Gm mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeCooL

Developer kim Gm mi?

Oyun yöneticisi, oyunu geliştiren kişi. Nasıl geliştiriyorsa. Para kazanmayı geliştiriyolar.
  • ...........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p3yn6cy1ee -- 6 Nisan 2012; 21:26:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Boyle DevelOper'in Sülalesine Selam Soylüyeyım ßen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.