Şimdi Ara

Opal'da Başıma Gelenler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aylardır araba araştırdıktan sonra Astra GTC almaya karar verdim.

Bundan 1-1.5 ay önce Opal'a gittim ve satış danışmanından fiyat aldım. Sonra araştırma işlerine giriştim diğer arabalarla kıyaslamalar yaptım ve 2-3 hafta önce Opal'a bi tanıdık vasıtasıyla tekrar gittim ve 1250 ytl daha aşağı bir fiat verdiler

Ama hala ince eleyip sık dokuduğum için ve biraz daha para biriktirmek için biraz daha bekledikten sonra hafta sonu Opal'a tekrar gittim direk ilk konustuğum musteri danısmanıyla görüştüm, tanıdık kişileri araya sokmadan ve arabadan 5 tane ellerinde olduğunu 1 hafta içinde teslim edebileceklerini söyledi.

Çarşamba günü Opal'a sipariş için gittim ve satış şefi müdür tanıdık oturduk ve bana aracın fiyatını ilk verdikleri fiattan 1000 ytl fazla söylediler ve ellerinde olmadığını 20 mayısta geleceğini belirttiler istersek makyajsız 105 bg olandan verebileceklerini de eklediler ve ortak havuzdan baktıklrını hiç bir bayide olmadığını söylediler aracın. Daha da ileri gidip bu fiyatı kapıdan giren kimseye vermeyeceklerini özel olduğunu ve klasik olarak sadece 250 ytl kar ettiklerini belirttiler oysaki bu fiyat benim satış danışmanından hiç bir pazarlık yapmadan aldığım ilk fiyattan 250 ytl azdı.

Tesekkur ettik cıktık bugun Opan'a gittik adam ellerinde 5 araç olduğunu ve Opal'ın verdiği fiyatın 500 ytl altını verdiler. Opal'ın mantığına göre şimdi Opan zarar mı etti bu arabadan. Sonra Opal'ı aradık durumu bildirdik adamlar bize aynı fiyattan verebileceklerini dün akşamdan beri 1 tane araç boşaldığını başka bir müşterinin vaz geçtiğini söylediler. Bari başka bir yalan atsaydınız ne biliim sistemde hata oldu göremedik deseydiniz. Tabi ki Opal'a artık asla güvenmem her ne kadar evime 3 dakika da olsa servis için bile gitmem. Ne de olsa insanların güvenini kaybetmeyi para kaybetmeye tercih ettiler.

• araştırmaya devam edin ince eliyip sık dokumanız cok cok normal en iyisini yapıyorsunuz.ben sizin yerinizde olsam diger opel bayilerinide araştırırım kullanbildiginiz bütün imkanları kullanın sonucta dünyanın parasını vereceksiniz opal ın size vermiş oldugu fiyatlar hiç sabit degil bir dedikleri digerini tutmamış isteseler (sadece opal için soylemiyorum genel olarak) 3-4 milyara kadar indirm yaparlar ve o işten karları olucagından da eminim.
  • odak opelden de bir fiyat almanızı tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: osp1905

Aylardır araba araştırdıktan sonra Astra GTC almaya karar verdim.

Bundan 1-1.5 ay önce Opal'a gittim ve satış danışmanından fiyat aldım. Sonra araştırma işlerine giriştim diğer arabalarla kıyaslamalar yaptım ve 2-3 hafta önce Opal'a bi tanıdık vasıtasıyla tekrar gittim ve 1250 ytl daha aşağı bir fiat verdiler

Ama hala ince eleyip sık dokuduğum için ve biraz daha para biriktirmek için biraz daha bekledikten sonra hafta sonu Opal'a tekrar gittim direk ilk konustuğum musteri danısmanıyla görüştüm, tanıdık kişileri araya sokmadan ve arabadan 5 tane ellerinde olduğunu 1 hafta içinde teslim edebileceklerini söyledi.

Çarşamba günü Opal'a sipariş için gittim ve satış şefi müdür tanıdık oturduk ve bana aracın fiyatını ilk verdikleri fiattan 1000 ytl fazla söylediler ve ellerinde olmadığını 20 mayısta geleceğini belirttiler istersek makyajsız 105 bg olandan verebileceklerini de eklediler ve ortak havuzdan baktıklrını hiç bir bayide olmadığını söylediler aracın. Daha da ileri gidip bu fiyatı kapıdan giren kimseye vermeyeceklerini özel olduğunu ve klasik olarak sadece 250 ytl kar ettiklerini belirttiler oysaki bu fiyat benim satış danışmanından hiç bir pazarlık yapmadan aldığım ilk fiyattan 250 ytl azdı.

Tesekkur ettik cıktık bugun Opan'a gittik adam ellerinde 5 araç olduğunu ve Opal'ın verdiği fiyatın 500 ytl altını verdiler. Opal'ın mantığına göre şimdi Opan zarar mı etti bu arabadan. Sonra Opal'ı aradık durumu bildirdik adamlar bize aynı fiyattan verebileceklerini dün akşamdan beri 1 tane araç boşaldığını başka bir müşterinin vaz geçtiğini söylediler. Bari başka bir yalan atsaydınız ne biliim sistemde hata oldu göremedik deseydiniz. Tabi ki Opal'a artık asla güvenmem her ne kadar evime 3 dakika da olsa servis için bile gitmem. Ne de olsa insanların güvenini kaybetmeyi para kaybetmeye tercih ettiler.

geçmiş olsun arkadaşım..
    iyi ki araştırmışsın da farketmişsin..
    bu tür işlerde tüm bayileri dolaşmak gerekiyo, insanların dürüstlükle bi alakası kalmamış resmen..

• Hocam o değeil de insanı aptal yerine koyuyorlar ya insanın o canını sıkıyor. Ertesi gün gelmiş bi de bir araba dün akşam boşaldı size verelim Opan'ın verdiği fiyattan demez mi çok güldüm sanki GTC için sırada millet

Bu arada verdim siparişi Opan'dan eğer mayıs ayında zam gelmezse anlaştığımız fiyattan alacağım arabayı zam gelirse vaz geçeceğim şimdilik kaporayı da iade edecekler.
  • kendileri kaybediyolar göründüğü gibi..
    belki kazanmaya çalıştıkları 1000ytl için sahtekarlık yapmasalardı, aracım ömrü boyunca oranın müşterisi olup oraya çok daha fazla para kazandırabilirdin..

inşallah başka sorun çıkmaz da binersin aracına rahat rahat
  • quote:

Orjinalden alıntı: fircam

kendileri kaybediyolar göründüğü gibi..
    belki kazanmaya çalıştıkları 1000ytl için sahtekarlık yapmasalardı, aracım ömrü boyunca oranın müşterisi olup oraya çok daha fazla para kazandırabilirdin..

inşallah başka sorun çıkmaz da binersin aracına rahat rahat

Çok haklısın evime sadece 5 dakika uzaklıkta olmasına rağmen ben arabayı alırsam bakıma da götürmeyi düşünmüyorum oraya satarken böle işler dönüyorken bakımda kim bilir ne olur bakım işi tehlikeli iş.

Teşekkür ederim umarım sorun çıkmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mototal ve başıma gelenler:(
    19 yıl önce açıldı
    Bugün başıma gelenler[İÇERİ]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu na benzer bir durum benimde başıma geldi.Poel in internet sitesinde iletişim böülümünde bi form var onu doldurup gönderdim.şikayet ettim yani.çok ilgilendiler.bence sende vakit kaybetmeden şikayet et bayiyi...opelin internet sitesine gir şöyle güzel bi mail yaz derdini anlatan...ben şikayet ettikten sonra genel müdürleri arayp özür diledi..bayi uyarı aldı..3 uyarıda opel bayii kapatıyor haberin olsun..kulakları çekilemden adam olmazlar dostum bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut976 -- 29 Nisan 2007; 11:13:13 >
  • Evet opelin müşteri hizmetlerine durumu bildirebilirsiniz.. Gerçekten ilgileniyorlar..
  • 3 farklı isimle arayıp şikayet etde görsünler

geçmiş olsun arkadaşım
  • Araca zam gelmemiş, alıyorum yani en sonunda. Bi ihtimal Cuma teslim edecekler ya da en geç haftaya salı. Bu arada Opan'a teşekkurler her gun arıyolar gelişmelerden haberdar ediyorlar yarın da arıyacaklar.

Ne oldu diğer bayiye beni ve çevremdekileri kaybettiler. Bu arada 3 şikayette bayi kapanacağını sanmıyorum çünkü bayilerle genel distribitörler sürekli bağlantıda çoğunun arası iyi birbiriyle sizi ararlar özür dilerler sonra bildiklerini okurlar.
  • quote:

Araca zam gelmemiş, alıyorum yani en sonunda. Bi ihtimal Cuma teslim edecekler ya da en geç haftaya salı. Bu arada Opan'a teşekkurler her gun arıyolar gelişmelerden haberdar ediyorlar yarın da arıyacaklar.

Ne oldu diğer bayiye beni ve çevremdekileri kaybettiler. Bu arada 3 şikayette bayi kapanacağını sanmıyorum çünkü bayilerle genel distribitörler sürekli bağlantıda çoğunun arası iyi birbiriyle sizi ararlar özür dilerler sonra bildiklerini okurlar.

Hocam bende Opal'dan Gtc fiyatı almıştım..Bana da aynı şekilde Opan'nın verdiği fiyattan 500 milyon fazla verdiler...Ben yarın sipariş veriyorum GTC'yi inşallah(bi aksilik olmazsa tabi) ve İstanbul Balkan otodan alıyorum.Ankara da oturmama rağmen İstanbuldan alma nedenim de tanıdık olması ve müthiş bir fiyat vermesi...İnşallah memnun kalırız araçtan..

• Bu arada ben araca gelince OPC line+18 jant taktırmayı düşünüyorum..Onlar için de Opal'dan bi fiyat almıştım.Acaba şimdi bi de Opan'a mı sorsam??
  • Benzer birşey Ataköy opel'de yaşamıştım ben de. 4-5 araç almıştık adamlardan o güne kadar ve bayağı ahbap olmuştuk. Birgün bir arkadaşım geldi ve "hadi birlikte gidelim sana indirim yaparlar" dedi. Yani adamlara kendi ayağımla müşteri götürdüm. İlginç bir şekilde doğru dürüst indirim yapmadılar. Üstelik de "Bu fiyata hiçbir yerde bulamazsınız" dediler. Adamlar nasıl ukala gıcık olduk tabii
    Sinir olup hemen Balkan'a gittik. Hiç pazarlık yapmadan ilk anda 500 YTL indrimli söylediler ve pazarlıkla da 1000 YTL düştüler. Tabi şok oldum. Hemen Ataköy'e telefon açtım. Adamlar bu sefer de aynı fiyattan verebileceklerini söylediler. ama tabii bir kere güvenilirliklerini kaybetmiş oldular.
    Bir daha da Opel Ataköy'e adımımı atmadım, atmam
  • Fiyat konusunda Ankara Opis ve yeni açılacak (1 ay içinde) Reis'i mutlaka listene almalısın. Reis rekabet gücünü arttırmak için çok makul bir fiyat önerebilir. Bu arada Chevrolet için verdikleri servis mükemmele yakın, sakın Reisi pas geçme derim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: A-nf-A

Fiyat konusunda Ankara Opis ve yeni açılacak (1 ay içinde) Reis'i mutlaka listene almalısın. Reis rekabet gücünü arttırmak için çok makul bir fiyat önerebilir. Bu arada Chevrolet için verdikleri servis mükemmele yakın, sakın Reisi pas geçme derim...

Opis ile Opalın sahibi aynı adam ben Opan'dan aldım aracı dün geldi şimdilik bir sıkıntı yok ilgilendiler baya
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: A-nf-A

Fiyat konusunda Ankara Opis ve yeni açılacak (1 ay içinde) Reis'i mutlaka listene almalısın. Reis rekabet gücünü arttırmak için çok makul bir fiyat önerebilir. Bu arada Chevrolet için verdikleri servis mükemmele yakın, sakın Reisi pas geçme derim...

Opis ile Opalın sahibi aynı adam ben Opan'dan aldım aracı dün geldi şimdilik bir sıkıntı yok ilgilendiler baya

dostum öncelikle aracın hayırlı olsun. kazasız,belasız keyifli sürüşler gecirmen dileklerimle.ikinci si ise arac hakkındaki izlenimlerini bizlerle paylasırmısın hatta ve hatta aracının şöyle guzel birkac tanede resmini koyabilirsen cok daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonheart07 -- 6 Mayıs 2007; 23:11:36 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.