Şimdi Ara

Op Nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
34.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sahiden Op ne demek tamam cok güçlü cok iyi karakter falan bu anlama geldigini biliyorum ama acılımı nedir bunun offensive power falan mı ne bu ya

    Edit : tamam arkadaş cevapladı :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImpossemLe -- 28 Haziran 2012; 19:21:38 >






  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiseass -- 28 Haziran 2012; 19:21:20 >
  • Opsidyan Ponni.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galaxix -- 28 Haziran 2012; 19:21:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • overpowered

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OverPowered
  • Bazı hatalar var, lütfen düzeltin.
  • oha bi bilmeyen ben varmışım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • QARDEŞ OP DEMEQ GÜÇSÜZ EZİQ DEMEQ
  • Overpowered

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: r0yaL



    Oh my flash disk!




  • quote:

    Orijinalden alıntı: FreeShah

    quote:

    Orijinalden alıntı: r0yaL



    Oh my flash disk!

    çok komik *gafamyanıyo*




  • over powered
  • Over Powered'dır ingilizcesi.
    Alınan karakter baştan op ise (bkz. yeni çıkan karakterler) ya da o karakter feedlendiyse söylenir.

    Ama Tr sunucusunda isen,karşısında kaybettiğin her şey op'dir. :P
  • Genelde karşıya göre hangi itemin çıkılacağını bilmeyen insanların söylediği kelime



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORANGEandLEMON -- 1 Haziran 2013; 14:08:23 >
  • darius op kenk tek atıo
  • Ordinaryus Profesör.
  • OP Ryze'dır
  • OP bir insanın kendine yakışanı giymesidir.
  • Herhangi bir heroya direk OP diyenler genelde acemi seviyedeki oyuncular. Kastığı zaman tüm herolar aşırı güçlü (yani over powered (OP)).

    Eşit seviyede oynuyorsanız hemen hemen tüm herolar eşittir. Yenme oranları %50 civarıdır. (counterpickler de dahil. Skilleri sizi counterlıyor yada birisi malphite OP dedi diye oyunu başlamadan kaybetmezsiniz. Sadece farmda geri düşme riskiniz vardır. Lane-swapping, roaming, 5pot başlangıç, jungler yardımı gibi şeylerle dezavantajınızı kapatabilirsiniz. Teamfightlarda birbirini counterlama söz konusu değildir. Takım kompozisyonu ve strateji devreye girer.)

    OP kelimesi yerine daha yüksek seviyede oynayan oyuncular broken kelimesini kullanır. Eşit kasmış herolar için karşılaştırma yaparsan örneğin late-game hecarim genelde diğer herolara göre daha güçlüdür ve bunun için broken ifadesi kullanılır. Bunlar patchlerde genelde nerflerle düzeltilir.

    Bunu riot games şu an Win/Lose ratioya dayandırarak yapıyor. Birkaç kaynakta okuduğuma göre heroların %2si sadece beklenenden (%50win-%50lose) değerlerinden fazla win getiriyor (örneğin zed). %10u ise beklenenden az win getiriyor (örneğin karma). Güçsüz olanlar güçlendiriliyor (buff). Güçlü olanlar zayıflatılıyor. (nerf)

    Özet: OP diye birşey yok. Broken herolar var onlara da gereken düzenlemeler her patchde yapılıyor. Sevdiğiniz heroyu oynayabildiğiniz en iyi düzeyde oynayın. Yeteneğinizi geliştirin. Oyunun iyi oynadığınızda size haksızlık yapmayacağından emin olun.




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.