Şimdi Ara

Onyo Nanopad Plus 7' (Ana Konu) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
21.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: std350

Merhaba.
    Bende benzer sorunu daha önce hdmi ile görüntü aktarmaya çalışırken yaşamıştım. Senin de dediğin gibi sanki cihazın çözünürlüğü bozulmuş gibi olmuştu. Ama benim birkaç defa aç kapa yaptıktan sonra kendiliğinden düzelmişti. Şu an sorunsuz kullanıyorum.
    Kolay gelsin.

Evet benimde ayni sekilde oldu sabah cihazi actigmda ekran normaldi halende normal calisiyor gayet memnunum isimi fazlasiyla goruyor.
    Bu arada sarjla ilgili daha stabil calistiran program varmi batarya omrunu maximize eden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darnglove -- 19 Haziran 2012; 16:23:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende flash siteleri açınca tarayıcı kapanıyor.sorun ne acaba. Orjinal rom var.

• arkadaşlar elimde beagleboard SRM rev c4 var. ilgilenen arkadaslarım s.egilmez13@hotmail.com dan mail yoluyla ulasabilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sade100

Bende flash siteleri açınca tarayıcı kapanıyor.sorun ne acaba. Orjinal rom var.

Flash versiyonunu düşürün. Güncellemesini kaldırırsanız sorun kalmaz ;)
  • Arkadaşlar bende avea gs jet mobil var. bu cihazı alırsam direk takıp kullanabilirmiyim. Eğer kullanılıyorsa veya kullanan varsa lütfen bilgi versin?
  • bugün cihaz elime ulaştı nanopad plus 7 aldım güya ama ne olduğunu anlamadım sizin gösterdiğiniz gibi arkası beyaz değil tamamen siyah gayet ince duruyor arkasında sol üstte küçük yazıyla nanopad+ yazıyor ama kutusunda nanopad + haipad yazıyor kullanma klavuzunda da model haipad oluyor acaba yanlış mı geldi yardım edebilir misinz? içinde 2tane bellek war galiba 1nde 1gb 1nde 2gb gözüküo ramde 300mb gözüküyr android 4 yüklü gelmş işlemcisine falan nasıl bakıcaz yardım ederseniz sevinirm.
  • Android sistemin bir kısmını belleğe yükler ve hazırda tutar android bellek yönetimini inceleyin 512 ramli cihazda 512 tam olarak göremessiniz.
  • peki nanopad+ haipad die bir ürünü var mı onyonun bana yolladıklarında öyle yazıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tmykrkmz

peki nanopad+ haipad die bir ürünü var mı onyonun bana yolladıklarında öyle yazıyor?

Aynen banada o şekilde geldi ve şekil şemaal çok değişik. 1.6 GHZ işlemci yazıyor kutuda. Birinin bu konu hakkında fikri bilgisi varmı acaba ? Mail attım şirketten geri dönen olmadı..
  • arkadaşlar yazılım güncellemeleri ne alemde bu cihazın ? en iyi çalışan sürüm hangisi ? 4.0 ı nasıl çalıştırıo ?
  • Şuan tabletten yaziyorum fakat flashdisk takip calistirma konusunu cozemedim bir turlu flashdiski goremiyorum

• Hdmi denemedim fakat usb sorunsuz calisiyor iphone 4 kullandigim icin ekran cozunurlugu biraz kotu gozuktu gozume ama dokunmatik hassas kullanilabilir alan 2.4 gb 4 gb degil onun disinda 2 saattir wifi bagliyim sarj %20 kaldi herhangi bir sorun goremedim suana kadar

• Arkadaşlar, bu tabletime 2.3 ten 4.0 a güncelleme yapmak istediğimde,
    DownBootloader: Failed -------------> TAMAM dediğimde
    download bootloader err --------------> yine TAMAM dediğimde
    Download DFU failed

hataları alıyorum ve yükleyemiyorum.

512 mb lık, VDfu yu sorunsuz görmesine rağmen neden yükleyemedim çözemiyorum..
  • Arkadaşlar, uzun uğraşlar sonucu nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde yüklendi. Yalnız dokunmatik işlemiyor, fare ile kullanıyorum, onda da bazı programlar hata verip kapanıyor
  • Hocam bu ürünü yeni satın aldım. Daha elime ulaşmadı ancak gelince ICS 4'e yükseltmeyi planlıyorum. Ancak kararsızım. Yükseltmem mi daha iyi yoksa elde ki romda kalmam mı? Ürünü kız arkadaşım film izlesin oyun oynasın internette gezsin falan diye aldım. Yüksek bi beklenti yok ama çokda geri kalsın istemiyorum tablet. Ne yapmalıyım?
  • Valla ben eski tipinden vardı yani onyo yazısı yan değilde dik olandan vardı, ona yükleyemedim uyuşmadı herhalde eskisini yükleyeyim dedim oda yarım yamalak çalıştı dokunmatik çalışmadı zaten. ics yavaştı o yüzden eski versiyonu yüklemek yada onda kalmak görüldüğü gibi hemen hemen herkese mantıklı gelmiş... modifiye 2.3.7 bulunsa daha iyi olur
  • Selamlar bu cihazda avea jet modem ile internete bağlanma ayarlarını bilen ve açıklayabilecek olan varmı? Modem takılı vaziyette açınca APN ayarları geliyor avea yı seçiyorum ama internet yok. Bu konuda bilgisi olan paylaşabilirmi acaba
  • gençler; bu aleti bilgisayara harici disk şeklinde bağlayabilirmiyiz?şimdiden teşekkürler, (sorun: sd karta attığım videoları göremiyorum)
  • Arkadaslar onyonun kendi sitesindeki romlari indirmek yerine wopadusa sitesinden wopadin v7+ cihazina ait 4.0.3 romunu indirip yukleyin onyodaki romlardan farki sizde goreceksiniz. Cihazda calismayan uygulama yok. Muthis stabil arti yeni ozelliklerin yaninda flash sorunsuz guncellesenizde sikinti yapmiyo. Yukleyeli 2 gun oldu calistirdigim hicbi uygulamada, tarayicida hicbi sitede uygulama hata verlip kapanmadi. Suanda da bu mesaji tabletten yaziyorum. Bu rom sayesinde tableti satmaktan vazgectim diyebilirim.

Not: bizim onyo wopad v7+ cihazinin ta kendisidir. Romlari o cihazla takip ederseniz daha cok bilgiye sahip olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kertenkere -- 25 Ekim 2012; 0:15:51 >
  • Selam arkadaşlar. Kuzeninin onyo nanopad + isimli tableti hatalı desen girişleri nedeni ile kilitlendi. Bende rom atarım düzelir diyip sitesinden romu indirdim. Vortexflash diye bir program var rom dosyasında onu kullanarak yüklemeyi denedim. Ancak ses + ve power basılı tutarak recovery modunda pcye bağladığımda a710 olarak görüyor pc ama sürücü bulamıyordu. Livesuite indirip kurduğumda bi sürücü kurdu live suite programında bişey anlayamadığım için yine wortexflash ile bu sefer ses+ ve power tuşuna 6 defa hızlıca basarak pcye tanıttım bu defada vortexflash udisk cant find hatası veriyor. Tablet recovery modunda açtığımda yatan robot ve ünlem işareti ile takılı kadığından factory reset yapamıyorumda.

Birde bu tablet incelediğim kadarıyla nanopad + olmayadabilir (arkasında nanopad+ yazıyor)resimlerdekinden biraz farklı bir adet fizksel tuşu var ve kapasitif tuş bulunmuyor.. Bilgisi olan varsa yardım ederseniz çok makbule geçer...

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.