Sevdiklerimiz var elbette.Kimimiz pekala çekinebiliriz özel birisidir bizim için, duygularımızı açarken zorlanabiliriz. Onunla karşılaşmak için neler yaptığımızı anlatalım genç arkadaşlar :).Eminim ilginç şeyler duyacaksınız.Ben başlıyorum.
Tren istasyonunda 2 saate yakın bekledim bugün.Aslında onunla karşılaşmam gerekirdi ama olmadı.Sonra eve dönmek zorunda kaldım.
Dersaneye gidip 1 saat kantinde oturup geri döndüğümü bilirim
knight dilinde konuşucam 1 hafta üst üste cave'i kaçırdım o zamanlar 70m felandı tanesi o zamanlarda lise2ydi galiba manyak ko oynardık gitti 5gb ve şimdi sözlüyüz
knight dilinde konuşucam 1 hafta üst üste cave'i kaçırdım o zamanlar 70m felandı tanesi o zamanlarda lise2ydi galiba manyak ko oynardık gitti 5gb ve şimdi sözlüyüz
Mutluluklar dilerim:) Allah tamamını erdirsin.
Arkadaşlar tamam şunu paylaşmayın artık.S.çtınız konunun içine.
Bu yılın başlarında çeşitli sebeplerle görüşemediğim bi kız vardı. Hergün gittiği bi yere gittim karşısında bekledim bekledim gelmedi
3 ay metroyu kullanıp, yolumu 1 saat uzatmıştım. meğer ki metroyu kullanmıyormuş. boşuna vaktim geçmiş yollarda 3 ay boyunca.
quote:
Orijinalden alıntı: Jean Jacques Sarbi
3 ay metroyu kullanıp, yolumu 1 saat uzatmıştım. meğer ki metroyu kullanmıyormuş. boşuna vaktim geçmiş yollarda 3 ay boyunca.
quote:
Nickinin hakkını vermişsin
quote:
Orijinalden alıntı: baris_55
quote:
metroyu kullanmamın bir diğer tarafı da arkadaş çevrem de oradaydı. yani o 1 saati aslında pek hissetmezdim. eğlenerek geçerdi.
Hergün evlerinin önünden geçiyorum..
Yarın sabah 8buçukta kalkacağım.Sanırım hislerimi açacağım.
ondan kacmak icin askere gittim askerligim onun yanına cıktı ankara 11. us
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme