Şimdi Ara

Ontivero-Selçuk-Hajrovic-Aydın-Bruma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu 5 adamı da neden kaybettik biliyorsunuzdur.Hepsi Mancini kurbanı.Aydın ve Bruma gibi deften haberi bile olmayan oyunculara gitti defans yaptırmaya çalıştı.İkisi de bek gibi def yapmaya çalışırken sakatlandı.Ulan yapacağın işi.Ya koskoca kanadı sen böyle adamlara niye emanet edersin ? Neyse , Selçuk'u haftalardır taraftarın önüne atıyor.Bir kere yedek bıraksa belki iyi gelecek ama yooook , taraftar arenayı selçuk a küfür ederek inletene kadar yedek bırakmayacak eminim.Taktik dehası.

Dünkü maçta sahanın en iyisi Hajrovic'i çıkardı.Ya şok oldum resmen.Abi bu adam genç oyuncu.Ulan hiç mi düşünmüyorsun bu adam ben bu kadar iyi oynuyorken niye beni aldı diye üzülür morali bozulur sana ve kendine güveni azalır.Yerine aldığı adam kim ? Ontivero.Tövbe estağfurullah.Burda amacım Ontiveroyu küçümseek değil ama ,, bu kadar önemli bir maçta skor bulamazken elinde en etkili silahı çıkarıp 19 yaşında bir çocuğu ilk maçında böyle bir baskı altında ( 20 dakika kalmış gol lazım taraftarımızı biliyorsunuz hemen şapkadan tavşan çıkarmasını bekliyor ) oyuna sürmenin mantığı nedir ? Hem Hajrovic i hem de Ontiveroyu kaybetti taktiksel deha.

Bu arada Terimci tayfadan değilim ha yanlış anlaşılmasın.Geçmiş geçmişte kaldı.Ama sezon sonunda ne olursa olsun teknik ekip değişmeli bana kalırsa.

• senin yerinde olsam futbol hakkında konusmazdım bi daha. futbolcu dedigin adam girip cıkmayla bitiyosa hic oynamasın zaten. skor taraftarlıgı yapmayın akhisara 6 atarken nerdeydiniz su 2 yılda iyice türedi sizin gibiler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut K.

senin yerinde olsam futbol hakkında konusmazdım bi daha. futbolcu dedigin adam girip cıkmayla bitiyosa hic oynamasın zaten. skor taraftarlıgı yapmayın akhisara 6 atarken nerdeydiniz su 2 yılda iyice türedi sizin gibiler

Sen hiç iyi olduğun bi konuda mahrum bırakıldınmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hajrovic'i oyunda tutup ontivero'yu sola sokabilirdi.
  • Kanat oyuncuları yeri gelecek defansta yapacak futbol cahilisin anladık.
  • quote:

senin yerinde olsam futbol hakkında konusmazdım bi daha. futbolcu dedigin adam girip cıkmayla bitiyosa hic oynamasın zaten. skor taraftarlıgı yapmayın akhisara 6 atarken nerdeydiniz su 2 yılda iyice türedi sizin gibiler

İyi olana iyi, kötü olana kötü deriz bunun skor taraftarlığıyla ne alakası var? Adam Hajrovic iyiyken neden çıktı diyor. Haksız mı?
  • Dunyanın en yetenekli futbolcularından biri olan hazard bile Chelsea gibi bir takımda defansa geliyorsa bir zahmet bu oyuncular savunma yapmayı saglam durmayı öğrensin. Sakarlıklarından ve sakatlıklarından kimse sorumlu tutulamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hücumcu Sabri!
    9 yıl önce açıldı
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Musleraaaaa
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Kanat oyuncuları yeri gelecek defansta yapacak futbol cahilisin anladık.

Tabi tabi haklısın.Nasıl olsa kanat oyuncusu ya , koyalım 3-5-2 nin kanadına defans yapsın.Hatta Sneijder de kanat oyuncusu oldu artık.Ona da emanet edelim tüm kanadı.Sen merak etme ben biliyorum her oyuncunun defans yapması gerektiğini.Ama bu adamlar sağ bek değil.Asıl defansı yapacak adamlar sahada değildi çünkü onların görevi saf hücumcu olan bu oyunculara verilmişti.Ve gördük sonucunu tesadüf falan değil bu olaylar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PulpFictioN

quote:

İyi olana iyi, kötü olana kötü deriz bunun skor taraftarlığıyla ne alakası var? Adam Hajrovic iyiyken neden çıktı diyor. Haksız mı?

Eyvallah bunu desin gelsin tartısalım. Yazdıgı ilk paragrafa bakar mısın? Her neyse, Taktiksel olarak Mancini ne düsündü bilmiyorum ama bence yanlıs bir hamleydi. Ha Hajrovic cıkmasaydı gol atabilir miydik ondan da emin degilim gerci.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.