Bildirim
online self servis
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
dun bakiyordum sorun yoktu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: scoopi
çok sinir oldum ya bende neden gözükmüyorbu arada faturasız hattım için bakıyorum ama 10 ocak son ondan sonrası gözükmüyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: TheLastViking
quote:
çok sinir oldum ya bende neden gözükmüyorbu arada faturasız hattım için bakıyorum ama 10 ocak son ondan sonrası gözükmüyor
dun faturali hat icin bakmistim. simdi faturasiz hattim icin baktim, onu da sorunsuz hepsini gösteriyor. -
quote:
quote:
hattiniz aramalara acik mi, belki bundan dolayi olabilir.
quote:
quote:
quote:
hattiniz aramalara acik mi, belki bundan dolayi olabilir.
açık hocam ama şöyle birşey var bende faturalı olan hattımı kullanıyorum buna hiç kontür yüklemedim 1 aydır .. paketler vardı sadece onları kullanıyordum acaba ondan mı oldu ?
-
yok bence ondan degildir. Vodafonun sistemleriyle alakali bir sorun olabilir. Durumu mail yoluyla bildir belki cözum saglarlar.
quote:
yok bence ondan degildir. Vodafonun sistemleriyle alakali bir sorun olabilir. Durumu mail yoluyla bildir belki cözum saglarlar.
öyle yapayım bari .. ilgi ve alakan için teşekkür ederim -
rica ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X