arkadaşlar online satan yer varmı?? ben aradım ama bulamadım. bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim....
quote:
Orjinalden alıntı: hipocrat
arkadaşlar online satan yer varmı?? ben aradım ama bulamadım. bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim....
Bulursan bizede haber ver hocam ama yok oyle birsey...
eBay'de sürüsüne bereket milyon tane var. Simdiye kadar nerede aradiniz :)
quote:
Orjinalden alıntı: fujivelvia
UK mi ? USA dan zaten kartla alabiliyoruz.. UK lazim.
quote:
Orjinalden alıntı: cryptdlg
quote:
Orjinalden alıntı: fujivelvia
UK mi ? USA dan zaten kartla alabiliyoruz.. UK lazim.
Arkadas UK mi US mi aradigini yazmamis... Ben gerci kredi karti ile bile us psn'den alamiyorum. kullandigim her iki karti da (garanti bonus ve cardfinans) kabul ettiremedim biturlu...
Online degilde elden satis yapan yer var mi?US veya Japon farketmez.
İsterseniz bende var Us hesap için kartlar kodlar email ile gönderilecek. 50dolarlık kart 105tl 20dolarlık kart 50tl Paranın hesaba yattığı gün en geç saat 20:00da kod email olarak yollanır
online satan var tabi olmaz olurmu ben simdiye kadar 2 kere aldim paypal ile aldiginiz anda emaile numarasi gidiyor www.maximuscards.com ama sadece us icin
Günaydınlar, Peki Japan Psn için Network kart bulabilir miyiz? GG'de bulamadım, var mı başka bir yer bildiğiniz?
arkadaşlar uk tan nasıl alışveriş yapıcağız ya?
uk tan hiçbir zaman alışveriş yapamayacaksınız..çünkü adamların sistemi buna kapalı..uk kartlarda yok..şuan için uk tan alış veriş yok..bu forumda milyon kere konuşluldu bu konu..uk tan alışverişi unutun..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme