Şimdi Ara

Online Oyun Tavsiyesi 2015-2016(MMORPG) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
533
Cevap
15
Favori
69.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Üşenmedim 15 sayfanın tümünü okudum. Yok demek ki biz eski kafa da kaldık. Bi silkroad tadını alabileceğim, sizlerin k.o mt2 tadı alabileceğiniz oyun yok piyasada. Bende çok bakınıyorum ama bulmak ne mümkün.

    Sanırım saçma sapan emeğimin karşılığını alamadığım pvp serverlarda sürünmeye devam edeceğim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf bu konuya yorum yapabilmek için üye oldum. Herkes gibi bende yıllarca KO oynamış biriyim pvp sv lerine kadar. Ama KO dan sonra bi boşuğa düştüm her oyunda ko dakı gıbı pvp sıstemı aradım. En azından ko kadar olmasa da pvp sıstemınden zevk alıyım istedim. Ko dan sonra pvp sinden en zevk aldıgım oyun AirRivals dir. Ko nun uzayda geçen versıyonu diyebiliriz. Bu tur oyunlara karşı onyargınız olabılır ama bunu cok acık ve net soyluyorum benım oynadıgım zamanlarda ınanılmaz zevklıydı AirRivals. Beraber gıdıp exp kasıyoduk, görevleri yapıyoduk ki bazı gorevlerı tek yapmak neredeyse ımkansız, savaslarda parti kurup dolasıyoduk vs vs. Ve oyunun yaş ortalaması, oynadıgım tum oyunların ıcınde en yuksek olanıdır. Oyunu bırakalı cok oldu, hala oynamak ıstıyorum ama maalesef ki oyun bulamadıgım bi boşlukta lol denen illete bulaşanlardan biriyim. AirRivals de uzun süre exp kasabılırsınız, item basma gelıstırme yapabılırsınız, pazar alanı tektir ve herkesın oldugu yerdedir, pvp sistemi Ko dan sonra en cok saran oyundur benım ıcın, ve oyun gercekten birazda olsa yetenek isteyen bir oyundur. Nasıl ki Ko da ıtem ve lvl farkı oldugun da karsında ki adamı 1v1 de oyunculugunla kesebılıyosan, bu oyunda da aynısını yapabılme şansın var. Ayrıca oyun Türkçe ve Türk serveri var yanılmıyosam. Türk serveri olması sizi yanıltmasın, dediğim gibi oyunu oynayan kişiler, baba ogul, sevgılı, evli yada nişanlı çiftler, işinden evıne gelmiş oynayan büyük tipler. Diğer oyunlardakı gibi coluk cocuk tıpler bulmanız cok zor (en azından ben oynarken oyleydı ama hala daha oyledır dıye dusunuyorum ). Oyun gerçekten emek isteyen bi oyun. Görev sistemi sıkıcı degıl ve bildigimiz mmorpg oyunları kadar yüzlerce gorev bırıkmıyo bi anda. Dediğim gibi arkadaslar, bi deneyin isterim ama 1-2 saat icinde anlayabılcegınız tarzda bı oyun degıl bıraz emek vermenız lazım savaslarda yada vs lerde zevk almak ıcın. En son 81 lvl dım sanırım bıraktıgım da ki lvl kasması da vakit alan bi oyundur. Cumlemın basında soyledıgım gibi, oyun KO nun uzaydaki halidir ve eski bi KO oyuncusu olarak pvp sınden exp kasmasına en zevk aldıgım oyundur AirRivals.




  • Riders of Icarus, F2P olarak en iyi seçeneklerden biri sanırım şu an.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cidden oyun kalmadi artik bizim icin.

    Ben suan sevmeyerekte olsa Marvel Heroes 2016 oynuyorum. Diablo 1 ve 2'nin yapimcilarindan bu oyun.
    Baska oynayacak oyun yok etrafta insan gibi, zaman harcayacak seylerde istiyor insan ama.

    WoW oynuyordum bundan once ama o da cok sacmaladi yeni paketleriyle ve haddinden fazla zaman istiyordu.
    Diablo 3 oyniyim dedim, oyun bitmis resmen.

    DC Universe Online oyniyim dedim, eskiden oynuyordum zevk alarak.
    Oyunu oyle bir hale getirmislerki F2P olmasina ragmen her ay 15 dolar vermeden oyun DLC'lerine ulasamiyorsun. DLC'leri tek tek almaya kalksan 500 dolari bulur.

    Oyuna 1 tane yeni item ekleseler bile DLC olarak cikartiyorlar artik. Eskiden boyle degildi. Sony, Sony Online Entertainment'i sattiktan sonra iyice kafayi yedirdiler oyuna. Yakinda oyundaki bir bug'i kaldirdiklarinda oyunun bugsiz halinide DLC olarak satarlar bunlar.

    He 15 dolar verir miyim her ay? Veririm. WoW'ada yillarca verdim sonucta ama bu mantikta bir sirket icin 1 dolar verirken bile insan kendini salak gibi hisseder.

    Kisacasi, lutfen biri bana duzgun bir oyun onersin.




  • Yıllarca.knight ve silkroad oynadım. Daha sonra anime tarzı Nostale oynadım. Hepsinden de güzel tatlar aldım ama başka oyun bulamadım bir daha.

    1 sene öne knight ne durumda diye indirdim baktım , oyunda para konuşur olmuş , bir daha dönmemek üzere oyunu bıraktım.

    Kingdom online çıktı, knight gibi çok zevkli falan yazdılar. İndirdim yarım saat dayanamadım sildim.

    Eden eternal diye yine bir anime tarzı oyun indirdim. Oyunda neredeyse.kimseyi göremedim ve oyun karışık geldi. Aslında kasması görev yapması zevkli gibi. Karmaşık olmasa ve kalabalık olsa uzun yıllar oynardım bu oyunu.

    Sonuç.olarak yok yok yok arkadaşlar. Silkroad ve Knightla aynı tadı alabileceğimiz bir oyun yok. Olsa bile ya paraya dayalı ya da karmaşık.

    Hayır öyle bu oyunlarda çok bir şey arayan biri de değilim..Çoğu kişinin aksine pvp ile falan pek bir işim olmaz. Exp kasmak , görev yapmak mutlu eder beni. Bu konuda da silkroadın üstüne tanımam. Ama silkroadın ahı gitmiş vahı kalmış.

    Her neyse eğer sizde yıllarca knight veya silkroad oynadıktan sonra bu oyunlardaki tadı başka bir oyunda.bulduysanız lütfen söyleyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dark is the Sunlight kullanıcısına yanıt
    Ben Silkroad yada Knight hiç oynamadım hocam.
    Bu mesajınızda 'Kingdom Online' ve 'Eden Eternal' oyunlarını övmüşsünüz, bir indiriyip deniyeyim mi, o hakkı vereyim mi sizce onlara? :)

    Ben son 2 senedir falan yazlarımı METİN2 PVP serverlarında geçirirdim ama 1-2 ay sonra mutlaka server kapanınca da insan soğuyor, elimi-ayağımı çektim.
    Şu sıralar Warband oynuyorum açıkcası doyuruyor beni farklı modlarıyla tavsiye ederim
  • Sydro kullanıcısına yanıt
    Kingdom online'ı övmedim yanlış anlaşılma oldu sanırım. Tam tersi oyun berbat geldiği için yarım saat oynayıp sildim.

    Eden eternal evet fena değil ama dediğim biraz karışık ve çok az player vardı ben ilk denediğimde. iki oyunun da youtubedan ilk bakış videolarına bakabilirsin ona göre kararını verirsin

    Aslında oyunun kalabalık olması etrafta playerlar olması çok.önemli.Görev yaparken exp kasarken falan etrafta sadece siz varsanız bir süre sonra sıkıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dark is the Sunlight kullanıcısına yanıt
    Kingdom Online kapanmış sanırım geçen ay.
    Eden Eternal ise oynayanı yok evet gördüm facede, youtube'da falan.. Eee siz napıyorsunuz şimdi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sydro

    Kingdom Online kapanmış sanırım geçen ay.
    Eden Eternal ise oynayanı yok evet gördüm facede, youtube'da falan.. Eee siz napıyorsunuz şimdi

    Hiçbir şey oynamıyorum kitap okuyorum İlerde düzelirse silkroada tekrar dönerim.

    Bu arada kingdomun kapanmasına hiç şaşırmadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne yapacagiz boyle oyunsuz bilemiyorum riders of icarus doyurmuyor beni dg tabanli gibi alalnlar kisitli falan yokmu soyle binege binip cayir cimen dolasabilecegimiz ot maden toplayabilecegimiz bir oyun :( kore mmo larin kaderi belli zaten blade and soul 3-5 yil bekledik de ne oldu ? koca bir husran belki toplasan 1 saat oynamadim dayanamadim cunku asiri bunaldim.
    Eger bulursaniz saglam birseyler bende katilmak isterim
  • Hocam Riders of Icarus nasıl bir oyun tam onu inceleyecektim siz yazmışsınız konuya
  • her gün konuya bakıp değişik bir mmo öneren varmı diye bakıyorum her gün hüsran :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sydro

    Hocam Riders of Icarus nasıl bir oyun tam onu inceleyecektim siz yazmışsınız konuya

    riders of icarus acik dunya degil yani istedigin gibi gezip dolasamazsin.mantigi hayvan yakalamaya dayaniyor.tabiki istedigin kadar yakalayamiyorsun onun da bir siniri var fazla istiyorsan parayla slot aciyorsun.oyunda birsey yok ama oyuncusu az ayrica dg tabanli oyunlar gibi cok bunaltiyor adami map leri asiri ufak beni sarmadi acikcasi ama tabi herkesin zevki farklidir belki sen sevebilirsin.
  • Hocam ben YouTube'dan videolarını izledim beğendim, hoşuma gitti. Ama oyun Türkçe değilse oynamam
    Oyun Türkçe mi ve siz ne oynuyorsunuz şuanda?

    NOT: Yukarda farklı bir arkadaşa dedim size diyeyim ben METİN2 PVP oynuyordum son 2-3 yazdır, oynadığım en kaliteli serverlar bile 1-2 ayda kapanınca sıkıldım, Warband oynuyorum aralıksız farklı modlarda
  • webzen in eloa diye bir oyununu buldum geçen indirdim oyun güzel fakat oynamaya vaktim olmadı 2-3 level kastım çıktım o tarz oyunları sevenler bakabilirler
  • yuppie06 kullanıcısına yanıt
    Hocam oyun Türkçe mi?
  • Sydro kullanıcısına yanıt
    hayır
  • arkadaslar topluca rift online baslasak nasil olur ben bi ara oynamistim baya ama turk yoktu
  • Oyun Türkçeyse belki olabilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sydro

    Oyun Türkçeyse belki olabilir

    tabikide turkce degil naptin hocam zamaninda parali olan bir oyundu ama oyuncusu baya azalmis kararsizim yani
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.