Şimdi Ara

Online Oyun Tavsiyesi 2015-2016(MMORPG) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
533
Cevap
15
Favori
69.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yıllarca süren Ko-Sro deneyimlerinden sonra o oyunlarla mmorpgye başlayan jenerasyonda şuan hep bi tatminsizlik var buna bende dahilim tabi.



    Bunun sebebide bana göre o zamanlar herşey yeniydi ilk defa görüyorduk ve haliyle heycanlandiriyordu yeni şeyler şimdi ise herşey var herşey doyuma ulaştı ve tatmin etmiyor.



    Cok uzun zaman ara verdim mmorpgye cs dir lol dür wot tur gir 10 20 dk bir maç at çık tarzinda oyunlarla vakit öldürdüm.



    Bi ara bladeandsoul ile tekrar olacak gibiydi ama o oyun da tamamiyle espor pvp odakli olduğu için gerek ping gerek koreli cancincolarin yüzünden oynanmadı.



    Bugün ise gündemde black desert online türkiye serveri ile tekrar ufaktan olacak gibi duruyor.Bakalim giriş paketi ile 12.ayin 6sinda basliyoruz 4 kişi nasıl olacak.Ayrica 200liralik efsane paketi alan olursada yarin obt açılıyor inşallah beklenileni verebilir umarim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Rift e bu saatten sonra başlanır mı arkadaşlar ?
  • Monopoly Plus u sanal ekran gamepadiyle tablet pc de oynamak yani on screen virtual gamepad ile eger guclu bir tablet pc niz varsa yönetici olarak ayarladıgımız sanal gamepad le oynamak için pencere modunda olması gerekiyor onuda full ekran yapmak için borderless gaiming programı gerekiyor ve dusuk cozunurlukte oynuyorsanda res chance bat oluşturup kolayca tek tıkla cozunurlugu dusure bilirsiniz ve geri yukseltebilirsiniz ama guclu bir tabletiniz yoksa herangibir windows tablete steam in home streaming yapıp da oynayabilirsiniz bu şekilde oynarsanız borderless e flan gerek kalmadan sadece tablete on screen virtual gamepad (mous pointer adlı olanı kullanıyorum) ile adminatstör aktif olmalı direk oynayabilirsiniz oynaması çok keyifli oluyor dokunarak oynanan tablette en iyi oyun bu bence, bu şekilde sanal gamepad programında gamepad tuşlarına oyunda kullandıgımız klavye tuşlarını atadım rt ve diger tusada ctrl ve shift tuşlarını atadım ve rb tusunuda f2 yaptım boylelikle shift f2 ye basıp kim ne yazmış gorüp sanal klavyeylede yazabiliyorum yani çok rahat bir şekilde kullanıyorum ben bu şekilde bu yeni çıkan oyunu online oynuyorum ve çok keyifli oluyor oynaması oyun bulamazsanız bilgisayara karşıda oluyor herkese tavsiye ediyorum deneyin.




  • Arkadaşlar . aradığınız oyun guildwars2 dir . hot ve pof paketini alıp başlayın derim asla pişman olmazsınız . nerdeyse 6 ay nefes almadan oynadım . sürekli aksiyon mevcut sıfır lag . p2win değil
    sorularınız olursa yazın cevaplamaya çalışırım .
  • Bence çok fazla da arastırmaya gerek yok metin2 zamaninda da cok fazla oyun vardi ama cogumuz direk basladik



    Ben black deserti denicem bakalim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Black Desert Online şu aralar favori oyunum. Herkese şiddetle tavsiye ediyorum tam bir mmorpg oyunu istediğiniz her türlü class ı bulabilirsiniz oyunda. Oyun ilk 7 gün deneme sürümü veriyor sana. Sonra isteğine göre paket alıyorsun. Uzun süreçli bir oyun oynamak istiyorsanız buyrun size black desert online. Oyun fazla karışık gelebilir ilk başlarda ama hiçte öyle değil 2 günde anlıyorsunuz çoğu şeyi. Tr serveri var zaten girip forumdan bütün bilgilere ulaşabilirsiniz.
  • arkadaşlar şimdi ben metin 2 veya knight tarzı olupta kurgu hikaye olarakta warband gibi bi oyun arıyorum yani şöyle diyim mesela metin 2 de olduğu gibi canavar,yaratık,hayvan kes falan olmasında böyle sadece insan falan kesiceğim gerçekçi bişey olsun fantastik olmasın yani atıyorum git 5 tane sarranid okçusu falan kes desin mesela veya git şu kadar pers,spartalı falan öldür gibi görevler olsun ama tür olarakta dediğim gibi knight tazrzında olsun öyle bir oyun var mı önerebileceğiniz?
  • Black Desert Online şu aralar favori oyunum. Herkese şiddetle tavsiye ediyorum tam bir mmorpg oyunu istediğiniz her türlü class ı bulabilirsiniz oyunda. Oyun ilk 14 gün deneme sürümü veriyor sana. Sonra isteğine göre paket alıyorsun. Uzun süreçli bir oyun oynamak istiyorsanız buyrun size black desert online. Oyun fazla karışık gelebilir ilk başlarda ama hiçte öyle değil 2 günde anlıyorsunuz çoğu şeyi. Tr serveri var zaten girip forumdan bütün bilgilere ulaşabilirsiniz.
  • ko, sro...
    amacım aşağılamak değil ama çok basit oyunlardı. İlk oyunlarınız olduğundan zevkli gelmiş bence.
  • Piyasada elle tutulur mmorpg olarak wow ve gw2 dışında oyun yok. TESOyu eklemek isterdim ama once ping sorununu çözmeleri gerekiyor...

    Hergün bir oyun indirip yarınsı siliyorum.Tatmin eden oyun yok.

    Amaçsızca lol aram, ara ara wow,gw2 oynuorum.
  • Konu sahibi artık takip etmiyor olabilir ama arayışta olan arkadaşlara kendi izlenimlerimi ifade etmek isterim.

    Skyforge Çok sağlam oyun oynanışı grafikleri açısından.Fakat ben eski ko oynayıcısı olarak bana yapay geldi.Yinede gameplay izleyen arkadaşlar grafikleri severlerse başlamalarını öneririm.

    Guild Wars 2 Bir ben ısınamadım sanırım.

    Guardians of ember Oyununa da bakabilirsiniz fena değil.Biraz eski tip sadece ama ilk bölümler bile zorluyor.

    Mu legend Öneririm ama level sınırı 65,level sınırına geldikten sonra soul seviyelerini arttırıyorsunuz ondan sonra riftlerden itemler düşürüp üstünüzü tamamlıyorsunuz tabi bazı mistik zindanlara girmek için yeterli savaş gücünüzün olması gerek.

    Path of exile Oynanabilir fakat bir süre sonra nedense beni sıktı.

    Rift online 5 sene evvel falan oynamıştım mapleri çok büyük aniden riftin açıldığı bölgelerde özel şeyler düşebiliyor.Fakat bu tür oyunlar genelde tek kişi iş yapmıyor.

    Tera online Zor olduğu için bırakmıştım sanırım onda bakabilirsiniz.

    Drakensang online Bilenler bilir ilk önce browserda karşımıza çıkan oyunun grafik ve oynanış biçimini değiştirip daha güzel yapmışlar.Level sınırı 55 olması lazım 30 dan sonra zorlaşıyor tek başınıza bosslarda zorlanabiliyorsunuz.

    Neverwinter Mapleri geniş dungeon tarzı bence bir kaç kişiyle birlikte oynanması gereken oyun.

    C9 Bu oyunu oynayalı da epey olmuştu inceleyebilirsiniz.



    Oynadıklarımın çoğunu unutmuşum aklıma gelenler bunlar okuyan arkadaşlara da fikir vermiş olur ^^



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakbas -- 14 Haziran 2018; 12:51:15 >




  • Yok abi çok ışınlı cuvcuvlu teferruatta boğan p2w olan (oyunun kutusuna emek hakkı için para veririm o ayrı) gözü yoran milyonla skili olan türklerin azınlıkta olduğu ve yabancı dilde olan (belki ingilizce müstesna olabilir) oyun istemiyorum basit yapın hemşerim her görevi mecburi tutmayın görev yapan extra item altın eks kazansın tamam bisey demiyoruz. su haritayı çok büyük yapmayın kendimi kayip ve yalniz hissediyorum.bide su pazar sistemi olmalı ayrı bir haz veriyor.malimi istedigim fiyattan istedigim oyuncuya satmak istiyorum nihayetinde o mali ben buldum degilmi :) leveller de ise 100 ideal geliyor bana 1000 lvl felandı, yok paragorndu suydu buydu abartmayin.grafikleri cok cok muthis olsunda istemiyorum sonra pc kaldirmiyor hadi benim pc kaldirirda arkadasimla oynayamadiktan sonra anlami yok.para verceksem kostum mostum olur.item di oyun parasiydi felan bunlar bence emekle olmali dostumdan hediye seklinde gelmeli aga.bu oyunlar eskide kaldi biliyorum yenilerde farklilik olsun olmasin demiyorum ama simdikilerin videosu bile beni sıkıyor bunaltıyor ruhum daralıyor.neyse velhasılı kelam bulursaniz boyle bi oyun haber edin.beraber adam gibi adamlarla oynamak istiyorum.oyuna girdigimde selam aga demek item bulamadik ama ... demek, loncaya yeni bir uye katildi demek.bizim yavuzun mehmetin ahmetin carini calmislar ona yeni car kasmasina yardim edelim demek istiyorummm....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.