Arkadaslar daha önce de benzer bir soru sormustum ana konuda ama cevap alamadim
Battlefield 3 kurulu bilgisayarimda ama ben CD key satin alip online oynamak istiyorum Simdi Rusca oyunlardan taranmis cd key ler satiliyor ve deniliyor ki oyun yüklendikten sonra almanca veya ingilizce yüklenebilir. Aciklamalara göre önce cd key kullanilarak oyun indiriliyor ve origin ile kuruluyor, daha sonra da istenilen dil paketi indiriliyor fakat bu duruma pek güvenemedimHali hazirda oyun bende yüklü oldugu icin oyunu silip yüklemem falan mi gerekir? Ne yapmali bu durumda?Sizlerden bu sekilde cd key satin alan var mi?
Bugüne kadar sadece CS multiplayer oynadim, yani bu online oyun olayini bilmiyorumYardimlariniz icin simdiden tesekkürler
Yüklü oyun varsa indirmene gerek yok . Cd key alıp originden aktif ediceksin oyunu . Sonra ea games icindeki kurulu olan battlefield 3 klasörünü alıp origin games klasörü içine atıcaksın . Daha sonra origine girip oyunu install ediceksin güncellemeyide yaptınmı oyunu oynayabilirsin .
TesekkürlerRus key almayin banlanacaklar deniyor, orasi biraz kafami karistirdi
simdi oyun vatanda 100 lira keyde 35 civarı bisey hangisini almak daha mantıklı
quote:
Orijinalden alıntı: 16hakan16
65TL 4 saatlik senaryo.
Korsan rus keyler var onlar banlanıyor ama forumda key satışı yapan bir çok kişi var ben nucLear adlı kullanıcıdan alışveriş yaptım 2 3 kez kendisi çok güvenilir rus keyleri banlanmıyor " korsan keyler banlanıyor " bende rus keyi kullanıyorum oyunu sildim tekrar indirdim originden dil dosyasını attım şu an tamamen ingilizce ve uzun zamandır sorunsuz oynuyorum. Oyunu silip tekrar kurman gerekli
quote:
Orijinalden alıntı: 16hakan16
Kutulu arşiv yapmıyorsan elbette cd key daha mantıklı ve biri yukarıda 4 saatlik senaryo demiş Bu oyun multiplayer üzerine kurulu bir oyundur ayrıca senaryosuda gayet iyi
Kutulu arşiv yapmıyorsan elbette cd key daha mantıklı ve biri yukarıda 4 saatlik senaryo demiş Bu oyun multiplayer üzerine kurulu bir oyundur ayrıca senaryosuda gayet iyi
yok ya arsiv yapmıyorum bende nucLear den alıcam ama keylerin banlanacagını duyunca 35 tl de bosa gitmesin simdi dedim ondan sordum tesekkürler
ya allah belasını versin o bf3 ü yapanın 3 saattir oynamaya çalışıyorum. 30 sn oyuna girip atıyor punkbuster vs hepsini yükledim güncelledim denemediğim yöntem bakmadığım site kalmadı mw3 böyle miydi bf3 takas eden kafamı ben...
rus key alabilirsin bir sorun olmuyor oyunun kendiyle ilgili sorun var
quote:
Orijinalden alıntı: Özgü®
Yüklü oyun varsa indirmene gerek yok . Cd key alıp originden aktif ediceksin oyunu . Sonra ea games icindeki kurulu olan battlefield 3 klasörünü alıp origin games klasörü içine atıcaksın . Daha sonra origine girip oyunu install ediceksin güncellemeyide yaptınmı oyunu oynayabilirsin .
Güncelleme nasıl yapılıyor . Ben oyunu indirdim install etti direk girdi oyuna . Origin de oyuna tıklayıp Check for update diyorum Battlefield 3 is up to date diyor . Öyle bekliyor bende çıkıyorum . Güncel mi yani ??
quote:
Orijinalden alıntı: RaiTrQ
quote:
Orijinalden alıntı: Özgü®
Güncelleme nasıl yapılıyor . Ben oyunu indirdim install etti direk girdi oyuna . Origin de oyuna tıklayıp Check for update diyorum Battlefield 3 is up to date diyor . Öyle bekliyor bende çıkıyorum . Güncel mi yani ??
İndirirken güncel versiyonu indirmiş gerek yok updateye .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme