Şimdi Ara

Online Kitap Mağazaları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
4
Favori
3.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Öyle yapınca nasıl bir paketleme yapıyorlar hocam?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ed Wood

    Öyle yapınca nasıl bir paketleme yapıyorlar hocam?

    Deli bağlar gibi balonlu peşete sarıyorlar onun dışına da D&R logolu kağıt sarıyolar pek farkı yok.
  • Tamamdır, teşekkür ederim hocam.
  • www.kitapdiyari.com
    kesinlikle tavsiye edeceğim bir sitedir arkadaşlar.bu güne kadar sıkıntı yaşamadan alışveriş yaptığım tek site diyebilirim.sık sık yolladığı hediyeler de cabası.
  • internetten daha önce hiç kitap almadım. bu konuda ki tecrübeli detaylı bilgi verebilecek arkadaşlar yardım etmek isterse yazsın lütfen.
  • Online kitapçıların çoğu aşağı yukarı aynı mantıkla çalışır. Pandora, DR, İdefix gibi büyükler stoklarıyla öne çıkmaya çabalarlar bundan başka diğer küçük sitelere göre inanılmaz bir reklam ve iletişim ağına sahiptirler. Dolayısıyla sirkülasyonları fazladır, sistemleri farklıdır. Aslında kişi sipariş vereceği online kitapçıyı seçmeden evvel ihtiyacına ve listesindeki kitaplara baksa maksimum faydayı sağlamış olur. Fiyat indirimleri ve bedava kargo her zaman iyi gözükür ama kitaplarınız ayrı ayrı uzun sürelerle yollanıyorsa, aradığınızda karşınızda kitaplardan ve kitapçılıktan bihaber çağrı merkezi görevlileriyle muhatap oluyorsanız tüm bu avantajlar uöup gidebilir.

    Şahsen İdefix ve DR yi denemiş bir kullanıcı olarak her ikisinden de memnun kalmadığımı belirtmek isterim, üstelik söylendiği gibi bu markaların ne fiyat ne de tedarik olarak bir üstünlüğü bulunmakta. Ben elimdeki listeye göre aylık veya ayda 2 defa sipariş veriyorum, farklı yayınevlerine ait bazen bulunması güç eski baskıları da içeriyor siparişlerim - bilim kurgu, çizgi roman vs. - Son 1 yıldır Kitapzen i kullanıyorum ve siparişlerimin kargolanması şimdiye dek 3 günden uzun bir süre tutmadı. Kutulama çok iyi, fiyatları meraktan da olsa her seferinde diğer alternatiflerle karşılaştırıyorum -firmamı değiştirmek için değil sadece merak ettiğim için- ve en düşük fiyatlar Kitapzen de total olarak.

    Alışverişim genelede edebiyat, sosyoloji, politika, tarih, felsefe ve bilim kurgu ağırlıklı gidiyor. Bu açıdan herkese bu firmayı tavsiye ediyorum.




  • Idefix konusunda katılmıyorum bütün siparişlerim aynı gün kargoya veriliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel olmuş gerçekten. İnternet alışverişşi konusunda tecrübeli değilim. Bir D&R ve idefix den denemiştim onlardanda memnun kalınca başka hiçbirşeye bulaşmadım :D kitapyurdundan deneyeceğim sanırım fırsat bulunca.
  • Sağol bilgilerin için benim için de çok yararlı oldu bu bilgiler. Genelde kitaplarımı kitapyurdu.com'dan alırım.
  • Çok faydalı bir inceleme olmuş. hizlial.com'a da ara sıra göz atmak gerek. Bazen çok iyi indirimleri oluyor.
  • uA006 kullanıcısına yanıt
    Aslında güzel konu. Şöyle tekrar güncellense ne kadar güzel olurdu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni keşfettiğim bir online kitap sitesini beklentimin çok üstünde geldiği için sizinle paylaşacağım bolca kitap alan okuyan bir insanım online almak daha kolay olduğu için genelde online alıyorum çokça site denedim hiçbirinden memmun kalamadım elime 10 günde ulaşan kargo oldu. amahttps://www.alkitap.com/ hem daha ucuza ürün aldım al kitap adresinden hemde 2-3 gün içinde elimde oldu ayrıca bolca hediye geldi yanında mutlu bir alışveriş oldu benim için. mutlaka göz atın


     Online Kitap Mağazaları




  • kitapseç sitesi uygundur fiyat olarak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.