Şimdi Ara

Online işlemden net6'ya geçtim .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam. Arkadaşlar ben 1 seneden fazladır netlimitsiz paketi kullanıyorum. Taahhütümde kasımın 2012'sinde bitiyordu. Ben online işlem merkezini bir karıştırıyım dedim tarife değişikliğinden net6 seçim dedim. Daha önceleri bu seçimi yaparken hata veriyordu kampanyaya dahil olmuşsunuz diye. Yine öyle hata verir diye bir yapayım dedim bi baktım işleminiz başarıyla gerçekleşti dedi. Şaştım kaldım. Sonra ttneti aradım ordaki bayana derdimi anlattım bayan taahhüdünüzü bozmuşsunuz dedi. Bu da gelecek aydaki faturanıza 140 tl olarak yansıyacakyır dedi. Sonra bayana anlattım bilmeden yaptım daha önceden hata veriyordu yine hata verir diye öylesine net6yı seçtim dedim. Biilmyerek yaptım yanlışlıkla dedim. Eski paketime geri dönmek istiyorum ne yapabilirm dedim. Bayan sonra bir kayıt aldı yanlışlıkla yapılmış eski tarifesini istiyor diye bugün saat 13:50'de kayıt yaptılar daha bekliyorum ses seda yok. Size cep telefonunuz aranarak veya mesaj atılarak ge3ri dönüş yapılacaktır dediler. Daha ne zaman belli olur bilmiyorum. Ama eğer 140 tl faturaya gelirse ne yaprım bilmiyorum. Arkadaşlar ne yapmamı önerirsiniz? İyi günler biraz uzun oldu ama.



  • Benim hata kaydıma cevap vermiyolar, 140 tl işlerine gelir lanet olsun böyle firmaya
  • inş yarın sabaha eski tarifeme geçerim .
  • bugün yine aradım size cep telefonundan bilgilendireceğiz diyorlar ne kadar sürer dediğimde herhangi bir süre veremiyoruz diyorlar. İnş eski tarifeme geçerim arkadaşlar..
  • arkadaşlar ttnet size en kısa zaqmanda geri dönüş yapılacaktır diyor hala 3 gün oldu daha tık yok daha ne kadar bekeleyeceğim bilgisi olan yok mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.