Şimdi Ara

Online Cod Nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar , ben medal of honor oyununu aldım cd yi cikarip kutusunu komple çope attim . sonra ogrendimki online oyun icin kutunun icindeki kitapcigin arkasinda bir cod varmis. bn onu attim. ama yinede girip online oyun oynayabildim . anlayamadim aciklayabilirmisiniz ?
    Not : 3 gunluk ps3 kullanicisiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kutuyu neden çöpe attın oyunu kapattıktan sonra cdyi nereye koyuyorsun Bunu da ilk kez duydum istersen 1 saatlik ps3 kullanıcısı ol Bazı oyunlar cod istemez.Onlardan biri demek ki o oyun şansına gelmiş
  • Pes. Güzelim kutu çöpe atılır mı ? Medal of Honor Pass istiyor mu bilmiyorum ama PSN'den alabilirsin.
  • Moh ilk piyasaya cikan oyunuysa key istemiyor direk daliyorsun multiye pc de öyleydi ama halen daha bu oyunu oynayan varmı ilginç

• quote:

Orijinalden alıntı: _cengaverim_

Moh ilk piyasaya cikan oyunuysa key istemiyor direk daliyorsun multiye pc de öyleydi ama halen daha bu oyunu oynayan varmı ilginç

Moh 2010 diyor adam
  • bende denemek istiyorum kutuyu çöpe atmayı

nasıl bir psikoloji gerekiyor ? çok sinirli olmak lazım :)
  • Ahuhahah ben ilk ps3 oyunumu aldığım zaman zarar görmemesi için canımı bile verebilirdim, adam kutuyu çöpe atmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • moh 2010 da normalde online kod var ama kodsuz oynanabiliyor bendekide böyle kod satın al diyor iptal ettiğinde multiye girebiliyorsun
  • Çünkü EA sana 7 günlük deneme sürei veriyor.Daha sonra pass yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Viktor Reznov

Ahuhahah ben ilk ps3 oyunumu aldığım zaman zarar görmemesi için canımı bile verebilirdim, adam kutuyu çöpe atmış.

Bende üzerindeki tozları fln. silerdim

• 1 hafta tadını çıkar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.