Şimdi Ara

Onkyo HT sistem (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
4.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tercihleriniz için Hayırlısı olsun derim. Ben de her zaman sizin gibi araştırıp satın almaya çalışıyorum.Bu foruma yeni üye oldum ancak çok şeyler öğrendim ...Onkyo 503 sistemi dinleme fırsatınız oldumu? Sormamın sebebi, ben piyasaya çıktığı hafta 18 taksitle aldım.Bir ay kadar araştırdıktan sonra,doğubanka güvenemediğimden, kablosuz sistemlerin bazı dezavantajlarından, birçok amfili sisteminde fiyatının daha yüksek olmasından dolayı böyle bir karar verdim. 5-6 aydır kullanıyorum.Bazen kendime soruyorum bu kadar güçlü birşeyi niçin aldım diye, çünkü sesin kısık haliyle bile komşular şikayet ediyor. Sabırsızlıkla yazın gelmesini ve yazlığa kurmanın hayali ile yaşıyorum. Onkyo 503 den ev kullanımı için gayet memnunum diyebilirim..Saygılar.....
  • kapı gibi set işte, hemde onkyo.. bende alacamda bakalım nezaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakden

Tercihleriniz için Hayırlısı olsun derim. Ben de her zaman sizin gibi araştırıp satın almaya çalışıyorum.Bu foruma yeni üye oldum ancak çok şeyler öğrendim ...Onkyo 503 sistemi dinleme fırsatınız oldumu? Sormamın sebebi, ben piyasaya çıktığı hafta 18 taksitle aldım.Bir ay kadar araştırdıktan sonra,doğubanka güvenemediğimden, kablosuz sistemlerin bazı dezavantajlarından, birçok amfili sisteminde fiyatının daha yüksek olmasından dolayı böyle bir karar verdim. 5-6 aydır kullanıyorum.Bazen kendime soruyorum bu kadar güçlü birşeyi niçin aldım diye, çünkü sesin kısık haliyle bile komşular şikayet ediyor. Sabırsızlıkla yazın gelmesini ve yazlığa kurmanın hayali ile yaşıyorum. Onkyo 503 den ev kullanımı için gayet memnunum diyebilirim..Saygılar.....

hocam onkyo ile birlikte diğer sistem elamanları neler,onları da yazın da tam olsun,onkyo ya hangi speakerlar gider,müzik performansı nasıl...7.1 mi kullanıyorsunuz av yi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi live2lift -- 23 Mart 2006; 20:05:41 >

• snoopdogg arkadaşım selam,
    Cicibebeci arkadaşımın topiğin en başında bahsettiği sistem olan Onkyo HTC-503 7.1 ev sinema sisteminden bahsediyorum.Enplus ta satıldığı gibi komple olarak aldım.
  • quote:

snoopdogg arkadaşım selam,
    Cicibebeci arkadaşımın topiğin en başında bahsettiği sistem olan Onkyo HTC-503 7.1 ev sinema sisteminden bahsediyorum.Enplus ta satıldığı gibi komple olarak aldım.

anladım,peki 7 kanal stereo modu nasıl,hoparlörler için ayaklık da aldınız mı,ben de düşünüyorum bu sistemi ama hoparlör seti iyi değil diyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: snoopdogg

quote:

snoopdogg arkadaşım selam,

anladım,peki 7 kanal stereo modu nasıl,hoparlörler için ayaklık da aldınız mı,ben de düşünüyorum bu sistemi ama hoparlör seti iyi değil diyorlar.

Hoparlörler iyi değil derkne, piyasadaki bir çok sete bu haliyle bile taş çıkartır ama o anfinin hakkını vermek için önlere iyi bir çift hoparlör bağlanmalı.
  • 7.1 stereo ses düzeni özellikle dinlediğiniz şeye göre değişiyor.İyi kayıt edilmiş bir müzik CD sine doyum olmuyor.Bas tiz ayarı ve subwooferdan da extra bas ile , ayrıca amfideki double bass özelliği ile sesi istediğiniz gibi ayarlıyabiliyorsunuz.DTS ve dolby digital filmlerdede performans bence yeterli. Ayrıca 2.0 filmlerde bile Neo 6 özellik ile digitürkten seyrettiğiniz filmler bile dolby ayarında.Ben ön kolonları kısmak zorunda kaldım ki arka 4 kolondan daha fazla ses alabilmek için.Çünki arkaları öyle bir bastırıyor ki yanında bile olsan nerdeyse duyulmuyor..Center speaker kesinlikle çok iyi ancak tabiki ön hoporlörlerin daha büyük ve daha kaliteli olması daha iyi ses verecektir ama bana bu yetti de arttı bile.. 4 arka hoporlor için ayak aldım.Kulak hizasına ayarlamak gerekiyor.DVD ise bugüne kadar aldığım bütün kopya cd ve dvd leri tanıdı,hiçbir sorun çıkarmadı.
  • ARKADAŞLAR SES SİSTEMİM FRONT KOLONLARDAN CEVAP VERMİYOR ANCAK RADYO DİNLERKEN HEPSİ DEVREDE DVD İZLERKEN FRONTLARIM ÇALMIYOR TECHNİCS 950 AMFİM VAR Bİ AYARINDAN OLABİLİR Mİ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

TEŞEKKÜRLER
    ERDOĞAN
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.