Bildirim
Onitsuka Tiger Kullanan var mı?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
10 yıllık ayakkabımı giyecen ya ÖFF -
Ayakların taraklıysa hiç alma. -
Önerin ne
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MadEagle06
Önerin ne
banamı soruyosun ya üff .d -
Hoştur candır. Tabi ayakların geniş yani taraklı olmamalı. -
Anladığım kadarıyla bu traklı olayı baş parmakğın ekleminin dışa doğru geniş olması mı düz gibi duruyo benimkiler sanırım
Sanırım taraklı değil ya baktım orda bende ön kısmından şüphelendim hemen bırakır gibi geldi bana zaten biri açıktı raftakilerin
4 yıllık taygırım var hala su geçirmiyor Fakat yolun şekli nasılsa onu ayakkabının içinde hissedersin.
Onu farkettim kkolay yıpranmıyosa bugün yarın birtanede ben alacağım
Triplere bak yaa
Online indirimleri takip edersen 150 tlye 2 tane tiger alabilirsin. (Hb,morhipo,trendyol vb.)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ciddi misiniz :D gelenin orjinal olma olasılıgı nekadar vyoksa birebir aynı görüntü burdan o oaraya 3 tanede alırsın görüntü aynı ama orjinal değil kalite yok
Ben 3-4 kez kullandim seviyorum oneririm senin kullanimina bagli olarak kullanim suresi degisir ben hizli eskitirim 2yil gitti bana
quote:
Ciddi misiniz :D gelenin orjinal olma olasılıgı nekadar vyoksa birebir aynı görüntü burdan o oaraya 3 tanede alırsın görüntü aynı ama orjinal değil kalite yok
Orjinal hocam sıcak fırsatlar bölümünü takip edin arada çıkıuor öyle fırsat
Yok hocam gözüm iki yolda değil orası buradı açılmadan dikişi atmadan bir sene çıkarsın yeter bi ayaklabıyı 2-3 sene giymek değil derdim bir sene düzgün ağız tadıyla giymek :D
Avm de denediğimde 42 numarası gelmişti dediğiniz sitelere bakıyım demk gelirse alırım dediğiniz gibi
quote:
Yok hocam gözüm iki yolda değil orası buradı açılmadan dikişi atmadan bir sene çıkarsın yeter bi ayaklabıyı 2-3 sene giymek değil derdim bir sene düzgün ağız tadıyla giymek :D
Bir seneyi rahat cikartir diye dusunuyorum ama ornegin benim ayagima cok rahat gelmisti sonra abim almisti o pek rahat edememisti belki size rahat gelmeyebilir denemeden almayin
kız ayakkabısı la o manitam giyiyor -
Bizim sınıfta arkadaş almış tygire yazıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- sayaç okuma işi zor mu
- pepsi zero kaç kalori
- bek ecza deposu çalışan yorumları
- en orjinal emlak ofisi isimleri
- audio görüntülü diafon zil çalmadan kapı açma
- 5g nedir zararları
- exxen de neler var
- izafiyet teorisi nedir
- sodyum iyon batarya
- prompt mühendisliği nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X