Şimdi Ara

Önerilerinizi Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Anakartım Msı 845 E 533 MHz işlemci P 4 2 4 ram 256 ddr
    ekran kartı aLICAM eskisi nVDİA 5200 agp 8x 64 MB
    ilk sorum Pc im 16 x ekran kartını kabul edermi
    2.ci sorum 256 mb ekran kartı önerilinizi bekliyorm
    şimdiden tşk ederim

• Bütçe nedir?

Pci-e 16x takamazsın. Agp almak zorundasın.

Bir de belleği en azından 512mb yapmanda fayda var. 256mb eziyet olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 20 Ocak 2006 1:17:23 >
  • 120 130 dolar civarıS APPHIRE 256MB ATI Radeon 9600 XT Ekran Kartı agp 8x
    Ben bunu düşündüm Çekirdek hızıda 500 mhz fena değil
    Arkadaşlar nvdia chipset performans bişiler mırıldandıda anlamadım
  • agp ye pcı takamazsın.birde çok merak ediyorum heralde beni sinir hastası edene kadar yazmayacaksınız ne kadar BÜTÇE niz olduğunu
  • PCIe girişi anakartta yok AGP ile ikisi farklı mimariler ve girişleri de farklı. ekran kartında 128MB, 256MB falandan önce artık grafik işlemcisine önem vermen lazım. giriş seviyesi bir kart için 256MB çok gereksizken 7800GTX için en azından 256MB gereklidir. yani 70$a da 256MB var 600$a da var. ekran kartına ayırdıgın bütçe ne kadar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fabrequaz

120 130 dolar civarıS APPHIRE 256MB ATI Radeon 9600 XT Ekran Kartı agp 8x
    Ben bunu düşündüm Çekirdek hızıda 500 mhz fena değil
    Arkadaşlar nvdia chipset performans bişiler mırıldandıda anlamadım

iyi bir kart ama süresi geçiyor.o.c. ild daha hızlı oluyor.fakat çoğu bazı oyunlarda problem yaşatıyor.
  • 130 140 dolar bütçe yani önerileriniz nedir şimdi bu paraya en iyi kart nedir sorunsuz olsun yani yeter artık bende oyunları eror süz oynamak istiyom :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fabregas. -- 20 Ocak 2006 1:26:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sorun çıkartmazmı bu şimdi
  • quote:

sorun çıkartmazmı bu şimdi

Normalde agp 8x kartlar 4x anakartta çalışır. Ancak o sisteme kesin bellek eklemesi yapman lazım.
  • niye ve ne gibi sorun yaratsın ki. sorun yaratırsa da garantiye yollarsın. sadece oyunları gucu yettiğince çalıştırır. başka bi sıkıntın olmasın.
  • ya babama aldıracamda adama laf anlatana kadar verem oldum bana dedi geçende 512 mb buldum agp8x olma şansı varmı ?
  • bence de 6600 al.dediğim gibi 9600xt birçok oyunda sorunlu.ama 6600 için çoğu kişisorunlu diyor.pin bozulmaları,fazla ısınma,o.c. de çok düşük performansvb. gibi.ama ben böyle birşey bilmiyorum o yüzden yorumsuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dreamwalker

PALIT 128MB GeForce 6600 (AGP8X) alabilirsin.
    http://www.mavibilgisayar.com/katalog/urunler/detayli_bilgi.php?s=mEYEwFB8kMsjK49u9bDsI6hFXegYTw&ad=ekran_karti&ur_no=614

+1 güzel alet..

• quote:

ya babama aldıracamda adama laf anlatana kadar verem oldum bana dedi geçende 512 mb buldum agp8x olma şansı varmı ?

olma şansı varda o paraya değil 512 isterse 1024 olsun o grafik işlemci o ram e sıgacak veriyi işleyecek kapasitede olmadıktan sonra hiç bir işe yaramaz. hatta ram timingleri de üstüne üstlük düşük olur büyük ihtimalle ve overclock potansiyelide az olur dolayısıyla. giriş seviyesi kartlarda darboğazı ram değil grafik işlemci yaratır.
  • dream bab senin verdiğin ekran kartı ile benim verdiğim SAPPHIRE 256MB ATI Radeon 9600 XT Ekran Kartı kyaslarsak hangisi daha yii
  • 6600 daha iyi derim hem daha hızlı hemde daha yeni teknolojiler barındırıyor.
  • quote:

dream bab senin verdiğin ekran kartı ile benim verdiğim SAPPHIRE 256MB ATI Radeon 9600 XT Ekran Kartı kyaslarsak hangisi daha yii

Kesinlikle 6600 daha iyi
  • beyler bide bu thief 3 oyunu bilmemne yi desteklemiyomuş işşallah bu oyunu kaldırır ve destekler o oyun çok deli ekran kartı istiyor yaw
  • için rahat olsun thief 3 oynarsın bu ekran kartıyla. ama ram takviyesi yapsan bi ara bilgisayara fena olmaz. yeni oyunlar yavaş yavaş ram doldurmaya başladı. ben de 384 ram var (256ddr333 + 128ddr266). ama bazı oyunlarda yetmiyor artık. bunları satıp rami yukseltmeyi düşünüyorum.

Thief 3: Deadly Shadows:

Sistem Gereksinimleri:

WINDOWS 2000/XP
    INTEL PENTIUM® IV 1.5GHZ (AMD ATHLON XP™ EQUIVALENT)
    256MB RAM
    100% DIRECTX 9 uyumlu ses kartı
    3GB boş hard disk alanı

Desteklenen grafik çipsetleri:
    ATI RADEON 8500
    ATI RADEON 9 SERIES (9000,9200,9500,9600,9700,9800)
    NVIDIA GEFORCE 3TI SERIES
    NVIDIA GEFORCE 4TI SERIES
    NVIDIA GEFORCE FX SERIES
    """NVIDIA GEFORCE 6 SERIES""""
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.