Şimdi Ara

Onerileriniz nedir beyler vatan icerir!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu aralar laptop alma niyetinde oldugumdan surekli arastirma icerisindeyim ve laptop uzun zaman idare etsin istiyorum oyun oynucaksam da oynadigim tek oyun cs ve lol oluyor onun icin sizce bu bilgisayar dusuk kalir mi yoksa bu paraya cok daha iyilerini mi alayimhttp://www.vatanbilgisayar.com/md101tua-notebook-md531tua-ipad-mini.html ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MAC kullanmak istiyorsan al ama oyun vs için ise PC al fakat almak istiyorsan acele etmelisin apple store'da fiyatlar uçtu, Bazı sitelerde kampanyalar devam ediyor normal macbook pro yerine bence retina almalısın.
  • Bende i7 işlemcili 16 GB ram li mid2012 kullanıyorum 13'' CS GO ve Lol de bir sorun yaşamıyorum. 120 fps görüyorum orta ayarlarda. Tabi baz şeyleri ayarlamak gerekiyor shader detayı doğrusal süzme vs.. Ama sorun yaşamazsın. Başka oyunları bilemem.
  • gemons1 G kullanıcısına yanıt
    High end bir apple macbook almıyorsanız oyun performansı açısından çok birsey beklemeyin Fakat oynadığınız oyunlar mac os x uyumlu sistem gereksinimleri aşırı olan oyunlar değil. Youtube üzerinde arayın bir inceleyin oyun performansını.

Ek olarak vatan in bu teklifi çok iyi iPad ve macbook 3.000 tl imkanım olsaydı tercihim bu kampanya olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElwinVanDyke -- 11 Mart 2015; 18:58:09 >
  • Yorumlariniz icin tesekkur ederim pc guzel fakat tek dusunduren 512 paylasimli ekran karti onu tam ogrenebilsem kararimi vericem

• quote:

Orijinalden alıntı: gemons1

Yorumlariniz icin tesekkur ederim pc guzel fakat tek dusunduren 512 paylasimli ekran karti onu tam ogrenebilsem kararimi vericem

HD4000 ekran kartı var onboard, youtube a yazıp oyun performansını görebilirsiniz.
    Vatan harici yerlerde 2.700 TL'ye bulunabiliyor şuan MD101TU/A . Vatan da ipad i 500 'e satıp 2.500 e mal edebilirsiniz, hatta benden bi öneri, 270 TL'ye SSD alın 240gb, içinden çıkanıda 70'e falan satın, montaja 100 verin , 2800TL'ye SSD 'li hali mal olur.
  • Harpooner kullanıcısına yanıt
    Ama MD101 ile gelen 4GB RAM'ı da asgari 8GB yapmak lazım (içinden 2x2GB çıkıyor; onları "çok erken emekli edip" 2x4GB ya da tek 8GB RAM modulü alıp da taktınız mı epey işe yarar bir alet olacaktır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.