Şimdi Ara

Öneriii

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum Öğrenciyiz 1000Tl Bütçem Var. Kasmayan, İnternette hızlı Gezebilen, Facebook'ta rahat Rahat Dolaşabileceğim bir telefon arıyorum. (SonyEricsson Philips ve Lg Mobile Markaları Dışında) Daha Çok Samsung Blackberry ve HTC Bakıyorum ama sonuçta Çok Hızlı Olması gerekiyor . Önerilerinizi Bekliyorum

Şimdiden Teşekkürler (:

Ben bir hayalperestim.Hayal etmeliyim ve yıldızlara uzanmalıyım, ki bir yıldıza yetişemesem bile bir avuç bulut toplarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carinthe60

Malum Öğrenciyiz 1000Tl Bütçem Var. Kasmayan, İnternette hızlı Gezebilen, Facebook'ta rahat Rahat Dolaşabileceğim bir telefon arıyorum. (SonyEricsson Philips ve Lg Mobile Markaları Dışında) Daha Çok Samsung Blackberry ve HTC Bakıyorum ama sonuçta Çok Hızlı Olması gerekiyor . Önerilerinizi Bekliyorum

Şimdiden Teşekkürler (:

malum öğrenciyiz 1000 tl bütçem var .. dan sonrasını okuyasım gelmedi zaten .. öğrenciyken ben 1000 tl telefon bütçesi .. düşünemiyorum bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: NevNiyaz

quote:

Orijinalden alıntı: carinthe60

Malum Öğrenciyiz 1000Tl Bütçem Var. Kasmayan, İnternette hızlı Gezebilen, Facebook'ta rahat Rahat Dolaşabileceğim bir telefon arıyorum. (SonyEricsson Philips ve Lg Mobile Markaları Dışında) Daha Çok Samsung Blackberry ve HTC Bakıyorum ama sonuçta Çok Hızlı Olması gerekiyor . Önerilerinizi Bekliyorum

Şimdiden Teşekkürler (:

malum öğrenciyiz 1000 tl bütçem var .. dan sonrasını okuyasım gelmedi zaten .. öğrenciyken ben 1000 tl telefon bütçesi .. düşünemiyorum bile

+1

bütçeyi az daha düşürürseniz galaxy ace tavsiye edebilirim.

• malum öğrenci bütçesi 1000 tl ahahha :D
    xiaomi mi 5s - acer swift 3 sf315 eskiler: İpad mini - d7000 18-105mm - sigma 105mm - Tamron 70-300mm - Galaxy Nexus - Canon 550d - 50mm f/1.8 - 18-55mm- acer v3-772g- Asus k53sv-sx581r - Sony a845 - sennheiser ie8 - asus tf300t - sennhesier hd650 - hrt musicstreamer ii - little dot mkiii
  • htc desire hd çok iyi ama sarj problemi var sony ericsondan nefret etmeme ragmen arc s alacalım sizede neo V ve arc oneriyorum xperiadan
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.