Şimdi Ara

!!!ÖNERİ!!! IPHONE 1.1.2 BOOTLOADER 4.6 STEALTH SIM ÇÖZÜMÜ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
4
Favori
36.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • excimert listeye benide eklemeni rica edicem sneden yazmıstım ama eklememıssın hala
  • excimert selamlar

hocam sanırm şimdi 25 kişi olduk ne zamn sipariş vereceksin
    ve nerde oturuyosun ödemeyi nasıl yapcaz ?..
  • Arkdaşlar Selam herkese tekrar güncel listeyi bilginize sunarım;

Toplamda 26 adete ulaştık,

excimert (4),
    dunyao (2),
    acttivexx (2),
    unalsi (1),
    dakkush (2),
    amonramses (1),
    zetec (1),
    unalsi (1)
    prot (2),
    p206 (1),
    khaseki(2),
    emirisim (1),
    onurbey (1),
    zopik (2),
    cowcow (1),
    ercan.gsm.mobile (1)
    absari (1)

dün gece stealthsimden gelen bilgiye göre ellerinde şuan için stok bitmiş olup en kısa sürede tekrardan hazırlıyorlarmış :( ,
    ayrıca hak verirsinizki dün sizlere bildirdiğim gibi kendilerine sormuş olduğum sorulara cevap bekliyorum ( sonuçta hatrı sayılı bir para havale yapıcam kendilerine) ; (yurt dışından gelen maili bilgilerinize sunarım)

Currently we are running low on stock, when our production is back online,
    we will inform you. Do you want to paid by "Bank wire transfer" or
    "Western Union"?

son olrak ödeme konusu gelince, sizlerde hak verirsinizki bayağ büyük bir meblag yurtdışına havale yapıcam , ve kendimi garantiye almak için tüm bu konular açıklığa kovuşunca sizlerden siparişi vermeden önce AKBANK EUR hesabıma ürün bedelinin EUR 30 ksımınu göndermenizi rica edicem, ürün geldikten sonrada gerikalan EUR 35 yatırınca ertisi günüde kargo ile tarafınıza göndericem ( sizlere öncedende bildirdiğim gibi referans için gittigidiyor da "excimert" adlı kullanıcıya bakmanızı rica ederim, göreceğiniz üzere son derece güvenilir birisiyim isteyen herkesede cep telefonum numaramı verebilirm :) )

sonuçta burada hepberaber bir organizasyon yapmaya çalıyoruz ve sizlerden yorumlarınızı bekliyorum , AMA dediğim gibi öncelikle şu stealtsimden cevapları alalım

• Sana hak veriyorum çok haklısın ....
    stealtsimden cevap gelsin ona göre hareket edelim umarın bir an evel cevap gelirde 28 inden önce elimizde olur
    iphone ları kullanmaya başlarız....
  • Sende Haklısın Buyuk Bır Kulfet Soz Konusu O Nedenle Cevapları Gelınce Arkadaslar Arasında Senın DEdıgın Sekılde Odemelerı Yaparız Daha Dogrusu Ben Uyarım O Tıp Odemeye Fakat EURO Havalesınde Sıkıntı Yasayabılırım TL Olarak Gondersek Kabul Olurmu Acaba Umarım Gorusmelerın En Kısa Surede Bıterde Su Bayramdan Sonra Rahatlıkla Kullanabılırız ıPhone ları Utanıyorum Cıkartmaya Cebımden Bırı Arama Yapmak Icın Ister Dıye :) :)
  • Arkadaşlar biraz daha beklemenizi tavsiye ederim 1.1.2 de bir açık bulunmuş yakında kırılır diyorlar.Bende almayı düşünüyordum ama beklemye karar verdim.Neler kırıldı bu mu kırılamayacak..
  • acık mı bulunmus o zaman kırılma ıhtımalı yuksek desene bundada ama bekleme var ne kadar zamanda kırılır acaba oda mechul dımı ne bılıyım ya ne yapacagımızı sasırmıs durumdayız su anda arkadaslar bencede alacak arkadasların bır araya toplanıp tekrar karar bıldırmelerı guzel olur bende sızlerın cevaplarına gore kararımı verıcem
  • quote:

Orjinalden alıntı: AbSari

acık mı bulunmus o zaman kırılma ıhtımalı yuksek desene bundada ama bekleme var ne kadar zamanda kırılır acaba oda mechul dımı ne bılıyım ya ne yapacagımızı sasırmıs durumdayız su anda arkadaslar bencede alacak arkadasların bır araya toplanıp tekrar karar bıldırmelerı guzel olur bende sızlerın cevaplarına gore kararımı verıcem

evet bunula ilgili bir arkadaş söyledi bana da bende de var 2 tane ben bekleme kararı aldım..Sanırım yılbaşına kırılmış olur bu benim düşüncem ama
  • ben 1 yerine 2 tane isityorum ama ne zaman gelecek acaba?
    gecikicekse kendim sipariş vereyim diyorum cunku.
  • kanada'da stoklar tükenmiş, kimse alamıyor ancak şurada varmış

http://www.iphonehellas.com/iPhoneHellas/Home.html

bireysel getirtmek isteyenler için 79 euro+29 euro nakliye istiyor.

toplu alım için fiyat muhtemelen 65 eurolara düşecektir.

bu adamların kırmasın beklersek daha çok bekleriz, bir şekilde şu simlerden almak lazım gibi geliyor.
  • ayrıca ebay'de buldum 95 usd tanesi, adamın elinde 29 adet kalmış 20 ve üzeri alırsanız indirim yaparım diyor....
  • toplu alımda lütfen alıcak arkadaşların listesini güncel tutalım arkadaşlar ve bence önce excimert e gelicek cevabı bekleyelim.. herkes gibi bende bir an önce almak istiyorum.. bulunan açık hakkındada hackint0sh da bilgi var telefonun içini açıp modem firmware e elle flash atmışlar ve üst düzey teknik bilgisi olmayanların işine yaramıcak bir yöntem olarak tanımladılar ama tabi küçük bir umut ışığı olabilir..

saygılar..

• arkadaslar simdilik gelecek olan cebabimi bekleyelim bakalim olmazsa ebay ilede gorus excimert bize hangisi uygunsa onunla anlasalim birazda cabuk olursa sevinirim mesela bayramdan sonra elimize gecse ben gun gectikce sogumaya basladin ve bir kac arastirma yaptim bulunan acik arkadsimizi da dedigi gibi yuksek kapasite pc kullanicilari icin gecerli bir yonytem hemde bu ne kadar guncellenirse guncellensin sen kirildi kirilacak bunlari dusun meyeceksin taj calistir olucak
  • arkadaşlar bence almayın bakın şunu düşünün bunun siparişini verdikten sonra yoldayken sim kilidi sofware yöntemiyle kırılırsa çok üzülürsünüz..Elbet kırılacak hiç merak etmeyin
  • merhaba arkadaşlar;
    ben ve 2 arkadaşımda da 1.1.2 var bende bir çözüm arararken Stealth Sim e benzer başka bir çözüm buldum.
    Üstelik bu sadece 15 dolar !!
    http://www.youtube.com/watch?v=Jkwn_Bb3Bho buda nasıl çalıştığı... Bilen bir arkadaş bunu inceleyebilirmi
    STEALTH SIM le aynı sonucu verirmi sizce çünkü çok daha ucuz...
    http://www.fonefunshop.co.uk/dualsim/digital.htm buda satıldığı web sayfası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runoff -- 16 Aralık 2007; 0:29:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: apple_store

arkadaşlar bence almayın bakın şunu düşünün bunun siparişini verdikten sonra yoldayken sim kilidi sofware yöntemiyle kırılırsa çok üzülürsünüz..Elbet kırılacak hiç merak etmeyin

biz bu olasılığı zaten bilerek almak istiyoruz bir üstteki mesajı okursanız zaten gayet güzel açıklamış arkadaşımız. 1.1.3 çıktı sonra 1.1.4 , 1.2.0 vs sonuçta apple sürekli eksikleri gidericek bu telefondaki, birsürü güzel özellik eklenicek (meseal kamera ile video kayıt,harddisk özelliği,mms vs.) software ile kırdınız için update edemiceksiniz ve yine kırılsın, açık bulunsun, dev team yapsın die bekliceksiniz.ama stealthsim yada turbosiminiz varsa hemen update edicek ve sorunsuz kullanıcaksınız.bu sebepten dolayı bir kerelik bu parayı verip bu unlock işinden kurtulmak çok mantıklı geliyor bana tabi herkes kendi istediğini yapacak.sadece fikirlerimizi söylüyoruz burda.

• Arkadaşlar Selam,

yurtdışından cevaplar geldi, beni tatmin etti , sizinle paylaşmak isterim

We should have in stock by Monday and ready to ship at Tuesday. (ÜRÜN PAZARTESİ GÜNÜ STOĞA GİRİP, SALI GÜNÜ KARGOLAYABİLİR)

For your question:
    1. We ship by FedEx, in "letter"package. From our experience this is the best way to ship Stealthsim, it (KENDİ DENEYİMLERİNE DAYANARAK KARGO İÇİN EN İYİ YÖNTEM FED-EX DÖKÜMAN ZARFI İLE GÖNDERMELERİ)

2. We can issue the Invoice for your request.(but if we ship by "letter", then there is no problems for Customs. (USD 150 LIK FATURA KESEBİLİYORLAR GÜMRÜK İÇİN FAKAT KENDİLERİ ORJİNAL DÖÜMAN OLARAK GÖNDERDİKLERİNDE GÜMRÜKTE BİR SORUN ÇIKMAYACAKTIR)

3.We don't make green Stealthsim any more, only Black (AYRICA EN ÖNEMLİSİ İLK LİNKTE VERDİĞİM 2 ADET YOUTUBE VİDESOSUNDA Kİ GİBİ ARTIK SİYAH RENK OLAN DAHA İNCE DAHA STABİL OLAN STEALTHSIM GÖNDERİLİYOR

Gelelim güncel listeye; TOPLAM 27

excimert (4),
    dunyao (2),
    acttivexx (2),
    unalsi (1),
    dakkush (2),
    amonramses (1),
    zetec (1),
    unalsi (1)
    prot (2),
    p206 (1),
    khaseki(2),
    emirisim (2),
    onurbey (1),
    zopik (2),
    cowcow (1),
    ercan.gsm.mobile (1)
    absari (1)

2. olarak ödeme konusunda ise herkesin kolayına gelebilecek bir çözüm geldi; DÖVİZ ÖDEME YAPMAK YERİNE EUR 30 karşılığı YTL ödeme yapmak için pazartesi günü YTL hesabıma AKBANK EUR SATIŞ kur karşılığı YTL ödeme yapabilirsiniz, diğer önemli bir konu ise açıklama ksımına mutla NICKNAME lerin yazılmasıdır ; çünkü paranın kimden geldiğini mutlaka bilmem gerekiyor artı olrak garanti olsun diye forum sayfasına ödeme yaptığına dair mesaj ve bana PM atmanızı rica edicem

Ad Soyad; MERT AYSAN

Akbank YTL hesabım :
    Şubeniz GÜNEŞLİ/İSTANBUL, Hesabınız 635-0071837
    IBAN: TR46 0004 6006 3588 8000 0718 37

3.olarak arkadaşlar önümüzde kısa bir süre olması nedeniyle listedeki herkesein en geç pazartesi günü ön ödemelerin yapılıp benimde yurt dışına sipariş geçmem gerekiyordur , herkesden ilgi alaka bekliyoruz :)

AKSİ TAKDİRDE ÖDEME YAPAN ARKADAŞLARA PARALARINI TEKRARDAN HAVALE YAPIP BU ORGANİZASYONU İPTAL EDEBİLİRİZ

herkese iyiakşamlar

• bu arada şimdi gördüm stealtsimle alakalı yeni video düşmüş ;

http://www.y_outube.com/watch?v=9v3s-XGYRyA

alt-tireye oldum olası uyuz olmuşumdur
  • benim iphone m salı günü gelicek ve 1.1.1 olma ihtimali var imei numarası 01136400 le başlıyo o yüzden bakmadan hareket etmek istemiorum. eğer sipariş vermen çarşamba gününe sarkarsa bana haber verirmisin?
    eğer 1.1.2 ise bende alıcam
  • excimert merhaba
    1 adette ben istiyorum beni de listeye ekleyebilirmisin?
    email: g_sirin (et) mynet.cöm
    Paranı pazartesi günü hesabına eft olarak yolluyorum.
    Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsirin -- 16 Aralık 2007; 11:24:13 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.