Şimdi Ara

!!!ÖNERİ!!! IPHONE 1.1.2 BOOTLOADER 4.6 STEALTH SIM ÇÖZÜMÜ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
4
Favori
36.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • excimert , benim sipariş 3 oldu, sana bugun 30€*3=90€ karşılığı ytl gönderiyorum. Profiline ya da buraya msn ve cep numaranı yazarsan veyahut sipariş verenlere pm yoluyla bu bilgileri verirsen benim ve diğer arkadaşlarda bir sorunla karşılaştıklarında seninle direkt temasa geçebiliriz.
    Umarım aldığımız bu zımbırtı çözüm olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_Beyaz -- 17 Aralık 2007; 11:11:06 >
  • PROT yukardaki rpidshr deki linki indir orda mertin bilgileri var ....
  • Mert bugun son durumu yazarsan sevınırım kac kısı odeme yaptı ne zaman sıparısı gececeksın ne zaman ulası rsabırsızlıkla beklıyoruz senden gelecek olan haberlerı
  • Mert haberleri sabırsızlıkla bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dryman72 -- 17 Aralık 2007; 11:49:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: activexx

PROT yukardaki rpidshr deki linki indir orda mertin bilgileri var ....

eyw kardeş, exceli indirmiştim ama nicklere dikkat etmemişim
  • quote:

Orjinalden alıntı: AbSari

Mert bugun son durumu yazarsan sevınırım kac kısı odeme yaptı ne zaman sıparısı gececeksın ne zaman ulası rsabırsızlıkla beklıyoruz senden gelecek olan haberlerı

Bencede biran önce son durum hakkında bir bilgi verip, ne zaman sipariş vereceğini netleştirmen iyi olacak.

Selamlar
  •  !!!ÖNERİ!!! IPHONE 1.1.2 BOOTLOADER 4.6 STEALTH SIM ÇÖZÜMÜ
  • Selam excimert ben 1 yerine 2 adet stealthsim almaya karar verdim 2 sinin de yarım ücreti (60 eur) bugün hesabına gökçe kaya açıklamalı olarak geçicek.. umarım sipariş vermemişsindir.. cevabını bekliyorum..
  • Henuz sipariş vermedi gec olmadan paranızı yatırabilirsiniz :)
    Arkadaşlar herkese hayırlı olsun, inşallah çalışır.
  • excimert
    bende 2 stealthsim içi 30 x 2 = 60 Euro yarşılığı 105 ytl yolladım dekontu da mail attım sana
  • Arkadaşlar slmlar mertle şimdi konuştum
    Şu an itibariyle

Ali Buğra Sarı
    Barış Doğan
    Suat Dayangac
    Murat sarıyaş
    Gökmen Şirin
    Ümit Şirin
    Derya Haydar

Bu kişiler yatırmış dedi haberiniz olsun .....
    diğerleri de herhalde gün içinde yatırırlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi activexx -- 17 Aralık 2007; 14:00:30 >
  • 2 adet zımbırtı için önhavale yaptım, artık top sende mert, sabırsızlıkla bekliyoruz kardeşim
  • guzel arkadaslar sanırım bu gıdısle bız salı gunu kargolatırız bunları zaten mertte oyle demıstı pazartesı stoklara gırecek salı gunude kargolayacaklar dıye bayramdan sonra lıstedekı numaralara ıphone ıle cagrı bırakırım :):):):):):):):):)
  • tekrar selam mert ben 2 kart için 2 ayrı havale yapıcam biri nazlı bahar karamanlı tarafından az önce yapıldı (30 eur ) diğeride 1 saat içinde Gökçe Kaya / amonramses adına hesabına yatıcak..

gelişmeleri bekliyorum..

saygılar..
  • ya şimdi bu alet kullandıktan sonra tekrar kullanılabiliyomu yoksa hep bunumu kullanıyosun?
  • istediğin kadar kullanıyosun bir kısıtlama yok..
  • Sevgili Mert,
    Bende 1 adet için hesanına YTL olarak EFT yaptım. Beni de listeye dahil edersen sevinirim. Ayrıca PM de attım sana.

Selamlar.

Teşekkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: activexx

Arkadaşlar slmlar mertle şimdi konuştum
    Şu an itibariyle

Ali Buğra Sarı
    Barış Doğan
    Suat Dayangac
    Murat sarıyaş
    Gökmen Şirin
    Ümit Şirin
    Derya Haydar

Bu kişiler yatırmış dedi haberiniz olsun .....
    diğerleri de herhalde gün içinde yatırırlar...

• arkadaşlar bu kartlar birden fazla iphone u kırabiliyorsa siz aldıktan sonra 60 ytl ye kiralayabilirim ayrıca geri iade de ederim
  • kırıp çıkarmıyacaksın ki devamlı içinde kullanacaksın...

senin dediğin gibi olsa 1 tane alır paylaşırdık
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.