Arkadaşlar, diyelim 1.1.2 yi kırdım. daha sonra 1.1.3 cıktı. 1.1.3 e update ederken, telefonu hiç kırılmamıs gibi güncelleyip stealthsim le kullamaya devam edebilir miyim?
quote:
Orjinalden alıntı: Emirism
Arkadaşlar, diyelim 1.1.2 yi kırdım. daha sonra 1.1.3 cıktı. 1.1.3 e update ederken, telefonu hiç kırılmamıs gibi güncelleyip stealthsim le kullamaya devam edebilir miyim?
güzel soru:)) evet cevabı bilen...
Bir Elektronik Haberleşme Müh. si olarak, zannımca olması lazım, ama, stealth sim de nasıl bir yönerge kullanılıyor, onu bilmek lazım, eğer alet, stealthsim i aynı bir legal sim gibi görüyorsa olması lazım. ama az önce bilmediğim bir konuda sorduğum soru şuydu, stealth sim olsa bile, jailbreak yapılması gerektiğini söylediler arkadaşlar, eğer böyle ise, o zaman alet, bu simi legal bir sim olarak görmüyor diye düşünmemiz doğru olur sanırım.
Teşekkürler.
Tekrar selam eğer biraz hızlı hareket edersek ve almaya karar verirsek christmas tan önce elimizde olma şansı var gibi gözüküyor.Bildiğiniz gibi christmas dolayısıyla gümrükte bir hediye yollama/alma yoğunluğu var bu yüzden vergi işlemlerinden yırtma şansımız yüksektir.Ben iphone umu geçen hafta aldım ebayden satın aldığım arkadaşa özellikle üzerine "gift" olarak işaretlemesini ve fatura bedelini 119 $ yazmasını söylediğim halde kendisi 499 dolarlık faturayı pakete koymuş gift bile yazmamış :) ama 4 günde elime ulaştı fedexle hiçbi sorunla karşılaşmadım.Başka bir arkadaşım da 2 adet asus eee pc aldı o da aynı şekilde bir sorunla karşılaşmadı.Bir akrabam gümrük müşaviri olarak çalışıyor aralık ayında sorunla karşılaşmazsın demişti gerçektende öyle oldu.Tabi benden daha tecrübeli arkadaşlar bu işi daha iyi bilirler ama fikrimi belirtmek istedim.Ayrıca belli bir sayının altında kalınması fikrinede %100 katılıyorum. Birde kargo parasının bölüneceğini düşünmek lazım her halukarda avantajlı çıkarız gibi geliyor.
Saygılar..
Dogru soyluyorsunuz ben jailbreak olayını atlamışım. O zaman pek bir farkı yok, sadece her yazılım cıktıgında unlock edilmesini beklemeden gonul rahatlıgıyla güncelleme yapıyorsun.. :) Ama yinede almak lazım. benide yazabilir misiniz listeye
Peki kabaca hesaplarsak kişi başı ne kadar düşecek? Not: 25 kişi olursak mesela...
Arkadaşlar yırtınıyoruz okumadan yazmayın diye. İlk yazıya bakmak cok mu zor ya? "65 Euros each for orders of 25 units or more "
quote:
Orjinalden alıntı: unalsi
Peki kabaca hesaplarsak kişi başı ne kadar düşecek? Not: 25 kişi olursak mesela...
Sanırım Arkadasın Sorusu Tam Anlasılamadı Tasıma Ucretlerı Falan DAhıl Ne Kadara Mal Olucak Demek Istedı Sanırım
Arkadaşlar Herkese iyiakşamlar
gün içinde çalıştığım (nakliyat sektörü) ve bakmaya fırsat bulamadığım için şimdi mesajlarınızı okuyorum, birazdan sizlere güncel sipariş listesini ve nasıl kartların nasıl kargolanıcağına dair bilgi vericem , tabiki burada başka fikirleri olanlar varsa konuyu çok bölmeden hep beraber bir karar verebiliriz
toplamda 19 adete ulaştık arkadaşlar bu sayıyı 25 tamamlayalım, ben gözü karartım bankadan kredi çekip siparişi vericem, yurtdışından gelen bilgiye göre 2 günde fedex ile adrese teslim gönderiyorlarmış ve "Pirannaya" arkadaşın dediği gibi yılbaşı arifesinde olduğumuz için gümrükte takılacağını zannetmiyorum, ayrıca ürünü getirdikten sonra adreslerine alıcı ödemeli aras veya yurrtiçi kargo ile gönderebilirim, ilk başta bildirilen fiyatlara türkiye adres teslim kargo bedeli ilave edilmiştir
arkadaşlar toplamda 6 adet daha alacak arkadaş bulalım ve ısmarlayalım derim
selam.şimdi bu gelen nesne evde bizim telefona kolayca adapte edebileceğimiz birşey mi? jailbreak yapmak lazımsa nerde yapılır? akebono kim o burda satıyor mu? Şimdiden sağolun.
hmm yapmak kolay gibi. burda satılmıyorsa ben de size katılıyorum.05384895886.
Selam Beyler,
güncel listeye onurbey de ilave edilmiştir toplamda 20 ettik
Arkadaşlar gümrük işini iyi araştırın. Çünkü böyle çoklu gelen ürünlerde sorun çıkarabiliyor gümrük memurları. Ama büyük ihtimalle kutu küçük olacaktır ve umarım içi açılmadan geçer. Eğer yaptırabiliyorsanız kargoyu hediye olarak işaretlesinler , avantajı olacaktır gümrükte.
skiptomylou08 uyarın için çok teşekkürler, paketlemeyi gift olrak yapmasını özellikle belirticem ayrıca proforma faturayı toplam olarak göstermelik USD 150 kesip ürün ile birlikte gönderirse bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum çünkü sonuçta 25 adet sim cardın ağırlı ne kadar olabilirki :)
bu yöntemin çalıştığından kesin olarak emin olan biri var mı? ve çalışıyorsa gerçekten de firmware upgrade sorununu da ortadan kaldırıyor mu?
eğer öyleyse ben de 2 tane istiyorum.
Selam bu yöntem kesin olarak çalışmaktadır ve firmware upgrade de büyük ihtimalle çalışmaya devam edicektir, ayrıca her upgrade de yeni unlock çıkması için beklemeden rahatlıkla telefonumuzu güncelleyebiliceğimizi düşünüyorum yani bu kartı almak köklü bir çözüm olacaktır.Bir kerelik kıyıcaz paraya ama rahatlıcaz
"1.1.2 OOTB Unlocking CONFIRMED with StealthSim and Turbosim"
Telefonu aldığım dan beri hackint0sh ve dev team i her gün takip ediyorum hardware çözüm olarak sadece bu kartları onaylıyorlar çoğumuz biliyoruz zaten yinede emin olmak isteyenler için yazayım dedim.Ayrıca dev team ilk unlock işlemi için 75 gün uğraştıklarını yazdı açıklamada bu yüzden 1.1.3 çıksa bile kırılamayabilir yada kırılması 1 ayı bulabilir (yeni firmware şimdi çıksa bile) şubat ayına kadar beklemek istemiyorum.
Alalım artık şu kartları başlayalım telefonumuzu kullanmaya!
Saygılar...
gümrük ile ilgili çok sıkıntı çekebilirsiniz gift te olsa içine bakıyorlar ben 1 tane deneme için sipariş ettiğimde gümrüğe takıldı. şimdi başka yollarla gümrükten sokuyorum. çalıştığım firmanın gümrük müşaviri ile bu işi hallediyorum. arkadaşlar eskiden kolaydı gümrükten sokmak ama artık çok zor. benim gümrükten çekemediğim o kadar fazla ürünüm olduki. o yüzden dikkat edin bu tür durumlara.