Şimdi Ara

(ÖNERİ) Gaming Laptop Önerisi Olanlar İçeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Gaming bir sistem olucak.
    Ekran kartı, işlemcisi felan eskidiğinde ben bu parçaları yeni model bir keran kartıyla değiştirebileceğim bir laptop almak istiyorum.
    Fiyat olarak 6.000 TL civarı olabilir.

[SATILIK !! ] İşlemci: İntel i5 6600 /_\ Anakart: Msi H170 gaming m3 /_\ Ekran Kartı:EVGA Gtx970 SSC 4Gb ACX 2.0 /_\ Soğutucu: CoolMaster hyper 212 EVO /_\ Ram: Kingston hyperx fury 2666Mhz 8Gb (2x4gb) /_\ Kasa: Zalman Z11 plus /_\ Güç Kaynağı:cooler master rs-700 g 80plus 700w güç kaynaği /_\ HDD: Samsung 1TB 7200Rpm

DH Yöneticilerini Sevmeyenler Kulübü
  • Televizyon ve elektroniğe dahil bir şey aklınızda varsa bu siteye bakmadan alışveriş yapmayın derim herşey bu sitede ve ucuz ben memnun kaldım canlı sohbetiyle yardımlarıyla bana her desteği verdiler.her ürünün açıklayıcı bir şekilde anlattılar bakmadan geçmeyin arkadaşlar

http://www.elmagurusu.com/

http://www.elmagurusu.com/indirimli-urunler

• quote:

Orijinalden alıntı: holyboom

Kısaca istediğim laptop özellikleri:
    Gaming bir sistem olucak.
    Ekran kartı, işlemcisi felan eskidiğinde ben bu parçaları yeni model bir keran kartıyla değiştirebileceğim bir laptop almak istiyorum.
    Fiyat olarak 6.000 TL civarı olabilir.

işlemciyi zaten değiştiremezsiniz. msi ın bazı modellerinde ekran kartı değişiyordu
    [SATILIK !! ] İşlemci: İntel i5 6600 /_\ Anakart: Msi H170 gaming m3 /_\ Ekran Kartı:EVGA Gtx970 SSC 4Gb ACX 2.0 /_\ Soğutucu: CoolMaster hyper 212 EVO /_\ Ram: Kingston hyperx fury 2666Mhz 8Gb (2x4gb) /_\ Kasa: Zalman Z11 plus /_\ Güç Kaynağı:cooler master rs-700 g 80plus 700w güç kaynaği /_\ HDD: Samsung 1TB 7200Rpm

DH Yöneticilerini Sevmeyenler Kulübü
  • _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gaming Modem Tavsiyesi Lütfen
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.