Bildirim
Öneri!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Telefonu 100-140 arası falan satabilirsin. Daha sonra Htc cha cha alabilirsin _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Elitforce
Telefonu 100-140 arası falan satabilirsin. Daha sonra Htc cha cha alabilirsin
100-140 eder mi sence? Telefon temiz. Sadece arkasındaki nokia kabartmalı yazı düştü. onun dışında hep kılıfla kullandım. ekranda kılcal çizikler var. onları da görmek için uğraşmak gerekiyor._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ByCqS
quote:
100-140 eder mi sence? Telefon temiz. Sadece arkasındaki nokia kabartmalı yazı düştü. onun dışında hep kılıfla kullandım. ekranda kılcal çizikler var. onları da görmek için uğraşmak gerekiyor.
Sahibinden.com'da 2.el 2700 en yüksek fiyatı 160tl falan. 75'e de var 155'e de var. sende 100-140 arası sat işte_____________________________ -
quote:
quote:
quote:
100-140 eder mi sence? Telefon temiz. Sadece arkasındaki nokia kabartmalı yazı düştü. onun dışında hep kılıfla kullandım. ekranda kılcal çizikler var. onları da görmek için uğraşmak gerekiyor.
Sahibinden.com'da 2.el 2700 en yüksek fiyatı 160tl falan. 75'e de var 155'e de var. sende 100-140 arası sat işte
Teşekkürler önerin için._____________________________
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Sahibinden.com'da 2.el 2700 en yüksek fiyatı 160tl falan. 75'e de var 155'e de var. sende 100-140 arası sat işte
Teşekkürler önerin için.
Önemli değil. Alacağın telefon dokunmatik mi tuşlu olacak ? 2. el sorun olur mu ayrıca ?_____________________________
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Teşekkürler önerin için.
Önemli değil. Alacağın telefon dokunmatik mi tuşlu olacak ? 2. el sorun olur mu ayrıca ?
0 olursa iyi olur. Dokunmatik. Samsung Galaxy Ace S5830i türü birşeyler düşünüyorum. Fiyat olarak da yaklaşık bu civarlarda._____________________________
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Teşekkürler önerin için.
Önemli değil. Alacağın telefon dokunmatik mi tuşlu olacak ? 2. el sorun olur mu ayrıca ?
0 olursa iyi olur. Dokunmatik. Samsung Galaxy Ace S5830i türü birşeyler düşünüyorum. Fiyat olarak da yaklaşık bu civarlarda.
Htc Wildfire S ve Htc Explorer hespiburada'da 500 450 civarına düşmüş. Bir bak Hepsiburada'dan_____________________________
-
Ama pardon hocam Ace bu 2 telefondan daha donanımlıymış özür dilerim _____________________________ -
gio , desire c , maxiplus 5 _____________________________ -
Peki nasıl bu telefonlar. Kağıt üzerinde her ne kadar yazsa da pek belli olmuyor. _____________________________ -
gio 400 tl seviyesinde alınacak en mantıklı seçim olur 500 tl de desire c , 600 tl ise ace plus-atrix alınır . (0 fiyatlar üzerinden ) _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: meteras
gio , desire c , maxiplus 5
gio düşünüyorum ama önce telefonu satmam lazım. Telefon almak için kafamda bi kaç tane alternatif oluştu._____________________________ -
http://www.hizlial.com/u02.044.1271.0530/samsung-s5830i-galaxy-ace
hocam galaxy ace öneriyorum ben_____________________________ 
PSN : Belifanti -
quote:
Orijinalden alıntı: Venduss
hocam galaxy ace öneriyorum ben
bu fiyat aralığındaki güzel telefonlardandır hocam_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: hizliposta
quote:
bu fiyat aralığındaki güzel telefonlardandır hocam
katılıyorum kardeş şarj olarakta fena gitmiyor._____________________________ -
Kaliteli ve kullanımı kolay bir telefondur. Ace bence iyi telefondur _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: agresifkolonya
quote:
Orijinalden alıntı: hizliposta
quote:
bu fiyat aralığındaki güzel telefonlardandır hocam
katılıyorum kardeş şarj olarakta fena gitmiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: yavuz sultan
Kaliteli ve kullanımı kolay bir telefondur. Ace bence iyi telefondur
Ankara içinde mağaza veya site önerileriniz var mı arkadaşlar? Ucuz ve eğer siteyse güvenilir + avantajlı olması ön planda olursa güzel olur. 540 TL altı olursa güzel olur. Konu biraz hortladı ama kusura bakmayın._____________________________
-
Galaxy W _____________________________ -
şunları öneriyorum;
1-Nokia 603 (550tl)
2-Samsung galaxy mini 2 s6500_____________________________
Benzer içerikler
- internetten telefon alınır mı
- redmi note 14 alınır mı
- telefon karşılaştırma
- kapalı kutu telefon satmak
- redmi note 15 pro alınır mı
- telefon tavsiye
- telefon tavsiyesi 2026
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler