|
Direkt konuya gireyim 11.sınıfım az çok sağlam. Fazlaca kitap bitirdim ve 11.sınıfta hangi konuların nerelerinde eksik kaldığımı biliyorum. Bu zamana kadar da hep youtube dan destek aldım. Lise hayatım boyunca hiç kursa gitmedim ve zerre pişmanlık duymuyorum. Sorum ise şu 12.sınıfa geçiyorum ve örnek veriyorum dr biyolojinin ayt konu defterini almak istiyorum fakat sizce sağlam olan 11.sınıftaki konularımı tekrar dinleyerek zaman kaybetmeli miyim. Yani kısaca buna değer mi yoksa 1.5x de dinleyip üzerinden mi geçmeliyim. Bu sadece örnek verdiğim dr biyoloji için değil bütün ayt sayısal dersleri için geçerli. Ha zaten ayt matematiği bir hoca eşliğinde tamamen bitirmeyi istiyorum fakat fizik kimya ve biyoloji için zaten bildiğim konuları bir daha dinleyerek zaman kaybetmeli miyim yoksa bu zamanımı full+full ayt matematiğe mi ayırmalıyım. Sonuçta bu beni çok ileri de atabilir çok geri de atabilir. Ayrıca şunu söyleyeyim tyt yi bu yaz bitirdim. Tabi ki tyt biten bir şey değil bunu ben de biliyorum fakat en azından tyt fen derslerinin hepsi için 3 tane orta-zor kaynak bitirdim. Tyt matematik için de hemen hemen aynı 3 tane kaynak bitirdim tyt Türkçe de de dil bilgisi kısmını tamamen silip süpürdüm bu yüzden tyt kısmına denemelerle devam etmeyi düşünüyorum. Fakat dediğim gibi aklıma takılan yer 11.sınıfta zaten sağlam olan konuları tekrar dinlemeli miyim. Nasıl dinlemeliyim bunu merak ediyorum. Teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı