Şimdi Ara

Önerebileceğiniz YGS-LYS Matematik kaynakları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar EA öğrencisiyim ve Matematikte çok ciddi sıkıntılarım var.

Bu nedenle elime kaynak alıp soru çözmeye çalıştığımda çakılıp kalıyorum.

Kolaydan zora doğru giden soru bankası, hatta anlayabileceğim bir dilde konu anlatımlı kaynak önerileriniz varsa çok büyük yardımınız dokunacak.

Teşekkürler.

• fem in ygs konu özetli soru bankası var onu al...
    lys de ise birey matematik :):)
  • Güvender'in yayınlarını öneririm. Tek kaynaktan beslenme. Elinde birkaç kaynak olsun. Fem de güzeldir. Math Club kolay mat1 ve mat 2 soru bankaları var. Onları deneyebilirsin nasıl olduğunu bilmiyorum. Math club'ın mat1 ve mat2 soru bankalarını kullanıyorum ben. Soruları gayet güzel bence.
    Geometri kitabıda alacaksan güvenderin kolay geometri kitabını öneririm. Bende geometri diye bişey yoktu. O kitaptan öğrendim. Sonra tabi iyi bir soru bankası alarak ondan soru çözerek çalışmaya başladım.
    Aslında kitabın kolaylığı zoruylada alakası yok. 10. sınıfta ben geometride kenar yapamam deyip sorunun üstüne gitmedim.11. sınıfta bu kitabı aldım. Çoğu şeyi öğrendim ama kitabı aldığıma pişman oldum çünkü aşırı basitti. Adam gibi bir geometri kitabı da alsaydım yine yapardım çünkü yapmayı istiyordum ;)

@mhmt789

Matematikte ciddi sıkıntısı olan adama birey öneriyorsun.. ?
    Bence Birey alma. Daha da moralin bozulur.
    B si var bende kazık. A'sı güya kolaymış. Ama kullananlar onada zor diyor. Kolaya zor, zora ise çok zor diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan301 -- 8 Ekim 2009; 20:41:45 >

• matematik vadisi yayınları var yeni bir kadroyla hazırlanmış. sağlam matematik öğretmenlerine hazırlatmışlar.
  • Esen yayınlarının konu özetli soru bankaları gayet güzel bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Tyt Matematik Deneme Önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.