Şimdi Ara

ONEPLUS ONE KULLANICILARI KULÜBÜ (Official Android 6 Geldi ) (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.515
Cevap
85
Favori
301.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba bende bu telefonu almayı düşünüyorum sorularım
    1)Avrupa sürümü yoksa çin sürümünü arasinda ne fark var
    2)bataryası cıkmıyormuş 1 sene sonra batarya ölürse nağpabilirim
    3)Lolipop guncellemesini alicakmi
    4)sadece sahibinden de satiliyor kapida odeme ilemi alsam diyorum nelere dikkat etmem gerekiyor
    5)Sd kart girişi varmı
    6)ekran kalitesi nasıl ekran sararma sorunu varmış,gecikme sorunu varmış diyorlar doğrumu

Cevaplarsaniz sevinirim sahibinden com dan hic alisveris yapmadim deneyimlerinizi paylaşırmisiniz Boluda 64 gb satan veya goren varsa uygun fiyata alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetinov

Merhaba bende bu telefonu almayı düşünüyorum sorularım
    1)Avrupa sürümü yoksa çin sürümünü arasinda ne fark var
    2)bataryası cıkmıyormuş 1 sene sonra batarya ölürse nağpabilirim
    3)Lolipop guncellemesini alicakmi
    4)sadece sahibinden de satiliyor kapida odeme ilemi alsam diyorum nelere dikkat etmem gerekiyor
    5)Sd kart girişi varmı
    6)ekran kalitesi nasıl ekran sararma sorunu varmış,gecikme sorunu varmış diyorlar doğrumu

Cevaplarsaniz sevinirim sahibinden com dan hic alisveris yapmadim deneyimlerinizi paylaşırmisiniz Boluda 64 gb satan veya goren varsa uygun fiyata alabilirim

1- Fark yok
    2- Batarya çıkıyor fakat normal telefonlar gibi değil biraz daha zahmetli.
    3- Lolipop Şubat gibi gelecek
    4- Sadece sahibinden de değil donanımhaberde de satanlar var. Sahibinden den alacaksanız GET ilanlı olanlardan alın. Yani ürünü inceleyip yaptığınız ödemeyi onaylamış olursunuz.
    5- SD kart girişi yok
    6- Sararma sorunu yeni telefonlarda yok. Eskilerinde bir kısmında belli belirsiz ekranın altında vardı. Gecikme sorununundan kastınız nedir anlamadım. Ben böyle bir sorun yaşamadım.

• Teşekkürler sahibinden de get ilanli one plus yok malesef boluda yaşıyorum illa istanbulami gitmem gerek :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetinov -- 2 Ocak 2015; 11:22:14 >
  • Arkadaşlar telefonum Çin versiyonu pasaport kayıtlı arada şebeke kaybı oluyor. Simyal göstergesinde var görünüyor fakat arama yapmıyor nete girmiyor. Özellikle az çeken yerlerde yani 2g olan yerlerde oluyor. *#*#4636#*#* versiyonlarını denedim modem dosyasını tekrar yükledim. Sorunu bir türlü halledemedim. Çözüm önerisi olan varmıdır
  • Başımdan geçenleri tüm telefon kullanıcıları bilsin diye paylaşıyorum,aman diyorum bu firmadan uzak durun,..

quote:

Orijinalden alıntı: erdos113

Discovery sevgimiz bugün tükendi..
    Bugün profilo Telpa ya gittim, uzun zamandır açma kapama tuşu hizasında ekranda sarı leke vardı ve her geçen gün büyüyordu.
    Bugün fırsat bulunca gidip garantiden yaptırmak istedim.
    Telefonu teslim ederken üst köşede plastikte çizik gibi duran çatlak varmış, ben bunca zamandır farketmemişim ,onu gösterip ekran değişiminden ücret talep etti.
    Bende siz o çizik gibi çatlağı bırakın, ekranı değiştirin dedim..
    Bayanın bana cevabı ekran dış plastik ile bütün halinde değişiyor,o yüzden 180 tl ücret ödemeniz gerekiyor dedi..
    Benim o çatlak dediği yerden şikayetim olmadığı, sizin telefonunuzun kronik sorunu olan sarı leke ayıbınızı gidermeniz gerektiğini defalarca söyledim.
    Israrla sistem böyle cevabı verdi,, isterseniz üzerinde 3 yerde leke olan defolu ekran ile değişelim, 180tl yerine 80 tl ödersiniz dedi..ayıp üstüne ayıp devam ediyordu.
    Ben zaten leke var değiştirin ekranı derken, onlar bana daha farklı lekeli ekranı takıp 80 tl ücretin peşindeler..
    Çok şaşırdım ama karar verdim ücretli değişime,,bayana bu konu burada bitmeyecek, bunun üstüne gideceğimi gerekli bütün mercilere şikayetimi yapacağımı söyledim.
    Oralı bile olmadılar..
    Gm2 de ekran ile plastik kısımın şikayetler üzerine artık ayrıldığını söyledi, yani bu durum sadece bana değil herkese yapılmış,, müşteri memnuniyetsizliği üzerine ekran ile dış plastik gmd 2 de artık ayrılmış..
    Telefonu 1 saat bekledikten sonra teslim ettiler, bende değişen parçayı da istiyorum dedim.şaşırdılar,, hanımefendi bu konu burada bitmeyecek dedim.
    15 dakika daha beklettiler ve sonunda geldi değişen parça...
    Ödemeyi Finansbank kıredikartı ile ödemek istedim pos cihazları Finansbank sorun yaratığından çekemediler,üzerimde başka kart olmasa ödemesine yapamıyacağız,
    Ben hayatımda bu kadar sıkıntılı bir firma görmedim..
    En kısa sürede telefonu satıp başka markalara kesin geçiş yapacağım,birkere midem bulandı artık bu telefonu kulanmam bana eziyet olacak, hiç kimseye de bundan sonra önermeyeceğim.
    4 adet kendi adıma kayıtlı gmd var, en azda 10 arkadaşıma aldırdığım telefon için okadar pişmanımki..
    Gerekli yerlere mail attım. Kaymakamlığa gidip tüketici heyetine de başvurup gerekirse 500 tl harcayıp 180 tl yi burumlarından getirmeyi kendime görev edindim..
    Bu konuda bana destek ve yol gösterecek arkadaşların fikirlerinede açığım..
    Resim ekledim ve çatlak denen yeri kırmızı yuvarlak içine aldım.
    Bu çatlak gibi görünen yer aslında çok sağlam sadece tırnağa takılan bir çizgi yani kopma yok çizginin altı sapasağlam.

Bugün gerekli yerlere mail ler atıldıktan sonra firmadan aradılar ve gelin burada konuşalım dediler,işimi bırakıp gittim,müşteri temsilcisine durumu anlattım.uzun lafın kısası,kronik olmuş sari leke hatasını artik firma darbe den dolayı oluyor palavrasina başlamış. Kronik hata olmadığı kanaatine varmışlar, p.tesi günü kaymakamlikta tüketici heyetine başvuru da bulunacağımı söyledim,siz bilirsiniz dediler,bu kadar müşterisine değer vermeyen firma görmedim,,üzerime kayıtlı 4 tane gmd olduğunu ve en az 10 kişiye de bu telefonu aldirdigimi söyledim,bana cevabi bu konuda yardımcı olamayacağını ama masa direk telefonunu verip başka konularda yardımcı olmaya söz verdi,bende kendisine benim ve Çocuğumun kullandığı telefonu satışa çıkarıp başka marka telefon alacagimi ve benim sizi aramama zaten gerek kalmiyacagini söyledim,tabi bu arada adini ve telefonunu kaydettim,yarin mahkemede lazim olur..formlardan bahsettim ,burada yazılanları ciddiye alamadıklarını konuşmalarından anladım,,, sanırım bu firma beni ciddiye almadi,bu beni dahada kamcıladı,eee hadi bakalım...

• quote:

Orijinalden alıntı: YCNR

Arkadaşlar telefonum Çin versiyonu pasaport kayıtlı arada şebeke kaybı oluyor. Simyal göstergesinde var görünüyor fakat arama yapmıyor nete girmiyor. Özellikle az çeken yerlerde yani 2g olan yerlerde oluyor. *#*#4636#*#* versiyonlarını denedim modem dosyasını tekrar yükledim. Sorunu bir türlü halledemedim. Çözüm önerisi olan varmıdır

Benzer sorunu yaşıyorum. Henüz pasaporta kayıt ettirmedim. Hattım Vodafone.

Özellikle internete bağlanma konusunda çok gecikme yaşıyor cihaz. Herhangi bir yerde cebimden çıkarıp iki siteye gireyim dediğimde, ya iki dakika beklemem gerekiyor yada girdikten 2-3 dakika sonra bağlantı kesiliyor. 2 dakika daha bekleyince tekrar geliyor. Özellikle hareket halinde iken bu sorunu yaşadığımı fark ettim.
    Bunun 3 sebebi olabilir;
    1-Hattı kendim kestim. Ekmek bıçağıyla:) Bu işi düzgün yaptım fakat bu sırada simi çizmiş olabilirim.
    2-Sorun Vodafone'da olabilir ama bu düşük ihtimal.Çünkü aynı sorunu İstanbul'un farklı yerlerinde ve Sakarya'da yaşadım. Tek bir bölgede olsam yerel sorun der geçerdim.
    3-Sorun benim OPO'da.
    Yakın zamanda pasaporta kayıt ettireceğim ve yeni sim talebinde bulunacağım. Hala daha devam ederse yazılımı yeniden yüklemeyi düşünüyorum. yine olmazsa OPO forumlarına girip basarım küfrü.

Düzeltme: Turkcell'e geçtim. Tüm şebeke sorunlarım çözüldü. Vodafone pişmanlıktır. İlk 2 ay cihazdan tat alamamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdf_13 -- 2 Mart 2015; 13:49:07 >

• Cyanogenmod ile one plus'ın yollarının ayrılması Cm modunun devam etmeyeceği anlamına gelmez bilakis üstüne gidilecektir . Cyanogenmod one plus'ın yaptığı yazılımlardan daha iyisini ortaya çıkarsın ki aralarındaki bu savaşta kullanıcıları kendi cephesine çekebilsin
  • Diğer kullananlarda varmı bu sorun 3g çekim problemi acaba 2 aylik cihaz buldum onda varmidir acaba

• acaesar kullanıcısına yanıt
    aslinda soru yanlis, icinde bulundugu durumu yasamayan kac kisi var acaba:)
    oneplustan önce galaxy nexus kullaniyordum. ayni muhabbet orada da vardi.

-abi bu ne?
    +nexus
    -o ne samsung mu?
    hadi anlat 2 saat bu anlatma kismi oneplus ta 4 saat:))

millet telefon dünyasini iphone ve samsungtan ibaret bildigi icin yadirgamiyorum da aslinda. androidi bile bilmeyen var (samsung mu?)

oneplusta cin isi japon isi dedinmi zaten bitiyor olay. daha dün bir muhabbette anlatiyordum (muhabbetin icinde 1 de telfoncu var) abi sen bilirsin ben oneplus kullaniyorum dedim, butun telefonlardan daha iyi dedim. garip bir bakis aldiktan sonra. hee cinliler ucuz televeizyonlu olanda var dedi:) orada biraktim zaten muhabbeti:)
  • asdf_13 kullanıcısına yanıt
    Benim sim kesilme değil orjinal micro sim aynı sorunu Aveada ve Turkcell dede yaşadım. Telefon kayıtlı sim de çizik falanda yok. Aynı sorunu ColorOs yüklü ikende yapıyordu. Sanırım Çin versiyonu olmasından kaynaklanıyor.

• cemee kullanıcısına yanıt
    ben çin işini bilerek kullanıyorum zaten, muhabbeti sonlandırıyor mis gibi :) telefoncular da ayrıca ayar zaten OPOya satamıyorlar ya gönüllerinden geçtiği gibi :)
  • acaesar kullanıcısına yanıt
    :)) telefoncular ayar da benimki bilmiyordu:))
  • bu arada Mahdi rom (2,9 final) yükledim arkadaslar. dünden beri bi sorun cikarmadi. özellikleride iyi baya. kendi sayfasinda pa gapps ile kullanmayin demis ama ben pa kullaniyorum yine. titanium backup ile sistem verisini geri yüklemeyin demis ama ben yükledim (hepsini toplu halde degil, sadece kullandigim uygulamalari tek tek) ayrica yüklemeden factory reset yapin diyodu onu da yapmadim, sadece wipelari yaptim.
  • telefonu root yaptım ve
    fastboot oem device-info
    komutuyla kontrol ettim ilk ikisi true çıktı, fakat bir dosya yöneticisine izin vermeye çalıştığımda test başarısız bu özellik telefonunuzda çalışmıyor diyor, varmı yardımcı olabilecek?
  • Merhabalar, eşim için global versiyon 64 gb. almıştım. iki haftadır kullanıyor. Çok memnun,herşeyi ile güzel bir telefon.Ama küçük bir sorun var. Bilgisi olan varsa yardım lütfen..
    Zaman zaman telefonda bir zırıltı sesi başlıyor, ekran koruyucuda ise ekolayzır simgeleri beliriyor. battery doctor gibi bir prog. ile taratıp arka plan programlarını temizleyince sesi kesiyor. Hangi uygulama sorunlu olabilir??? Rom orjinal, sanırım 2-3 kez güncelleme geldi ve kuruldu bu arada..
  • opo da bulunan şebeke sorunları oppo find 7 de de mevcut mu acaba? Bir bilginiz varmı?
  • balduz01 kullanıcısına yanıt
    Oneplus ta şebeke sorunu yok. Sadece imei degistirenlerde sorun var. Yasal yoldan kayıt yaptıranlar sorun yaşamıyor. Oppoda öyledir büyük ihtimalle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar arkadaslar sorularim size cok basit gelecektir ancak ben isin icinden cikamadim.on gun once 64gblik coloros yuklu one plus aldim cinden ancak.

1. turkce dil olmadigi icin telefonu tam kullanamiyorum fabrika ayarlarina nasil doneriz
    2. cm mod yuklemeye calistim olmadi sebebi ne olabilir
    3. acilista 11haneli tel nosu istiyor ancak bizimki 13 haneli o nasil olacak
    4.

• yeni surum coloros ne zaman yayinlanir bilgisi olan varmi

• umutlu42 kullanıcısına yanıt
    Hangi uygulamalar yüklü:)
    Sesle ilgili olabilecekleri yazarsanız daha çok yardımcı olur

• 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.