Şimdi Ara

OnePlus One Almayı Planlayanlar Kulübü (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.914
Cevap
38
Favori
69.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: assasin34

quote:

Orijinalden alıntı: enesaydin00

quote:

Orijinalden alıntı: ua_atacan

1150 ne yazık ki çok pahalı hocam.

Çinde bile sözde 299$ olan telefonu 395$ zor bulunca bu fiyata satiyom. Gümrük kargo vergisi vs vs

hocam kisa bir arastirma yaptim..su anda telefonunun yazlim olarak cok sikintili oldugu soyleniyor..bilginiz varmi acaba?

telefon konusmasinda,wifi ve mobile data'da,kamerada vesaire hatalarin oldugu soyleniyor.

Hiç bir bilgim yok hocam. Gelecek hafta Mesut Çevik'e incelemesi için yollamayı düşünüyorum. 1 hafta incelemesi sürer dedi bakalım artık göreceğiz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: assasin34

quote:

quote:

1150 ne yazık ki çok pahalı hocam.

Çinde bile sözde 299$ olan telefonu 395$ zor bulunca bu fiyata satiyom. Gümrük kargo vergisi vs vs

hocam kisa bir arastirma yaptim..su anda telefonunun yazlim olarak cok sikintili oldugu soyleniyor..bilginiz varmi acaba?

telefon konusmasinda,wifi ve mobile data'da,kamerada vesaire hatalarin oldugu soyleniyor.

Hiç bir bilgim yok hocam. Gelecek hafta Mesut Çevik'e incelemesi için yollamayı düşünüyorum. 1 hafta incelemesi sürer dedi bakalım artık göreceğiz

bende almak istiyorum ama youtube'da teknoloji sitesinde seyredince vazgectim.turkiye'de kullanimi vesaire tam anlasilmadan almamak lazim diye dusunuyorum.gerci sana yazdik ama:-)

• ingilizce anlayanlar anlamayanlara anlatsin:-)

http://www.youtube.com/watch?v=8WdzB6EwAbo
  • ingilizce anlayanlar anlamayanlara anlatsin:-)

http://www.youtube.com/watch?v=8WdzB6EwAbo
  • enesaydin00 E kullanıcısına yanıt
    Düşünme yolla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Düşünme yolla

Hocam telefonun özelliklerinin yanısıra bunu nereden temin edebiliriz davetiye sistemi dışında avrupada satışa başlandı mı çin versiyonuyla avrupa versiyonu arasında fark var mı uyumlumu bu yukarda söylenen yazılım farklıları gibi şeylerede değinirsen çok mutlu oluruz. Burada onlarca kişi var eşe dosta getirtmek isteyen veya yurtdışına gittiğinde almak isteyen

Merakla bekliyoruz geç olsun güç olmasın açıklayıcı olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Xperia T2 Ultra sipariş verdiğin için listedeki 11 ci sıradan beni çıkarabilirsiniz.
    OnePlusOne bekleğen ve almak isteğen arkadaşlar diliyorumki bu beklentiniz en kısa süreçte temin edilebilir hale gelir
    İyi forumlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Düşünme yolla

Tabi ki Mesut Çevik isteyecek de biz yollamayacak mıyız :) haftaya yollacağım. Adres bilgileriniz verirseniz pm den çok iyi olur. Bir de Color os olacak dezavantajı yaşar mıyım ? cm11 daha iyise çevirirseniz teşekkür edeceğim. Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesaydin00 -- 10 Haziran 2014; 21:13:08 >
  • Mesut Bey inceleme yaparsa gerçekten harika olur çünkü forumda almak isteyen kullanıcı çok fazla. Bir de satın alma yolunu belirlesek on numara olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pandawill oneplus one 16 ve 64 gb satışına başladı ancak 300 dolardan değil tabiki.
    16gb olan 409$
    64 olanda 488 mi ne.

Resmi olarak satışa çıkınca fiyatlar biraz düşer, 350-360 a filan kârları dahil satarlar diye düşünüyorum.

Şu davetiye ile satış muhabbeti olmasa bende almıştım bir tane ama kim uğraşır şimdi davetiye avıyla. Forumda davetiye hakkı olan var da biz mi bilmiyoruz yoksa?
  • muratai kullanıcısına yanıt
    Şimdilik yok hocam gördüğüm kadarıyla. Biraz daha İngilizceye sahip olsam ben de olabilirdi aslında forumda aktif olmak, yorum yapmak vs. lazım.

Artık davetiye olayının bitmesini bekliyoruz ve û Temmuzu bulacak gibi.

• quote:

Şimdilik yok hocam gördüğüm kadarıyla. Biraz daha İngilizceye sahip olsam ben de olabilirdi aslında forumda aktif olmak, yorum yapmak vs. lazım.

Artık davetiye olayının bitmesini bekliyoruz ve û Temmuzu bulacak gibi.

Ben 6. Ayın sonu diye haber aldım ins dogrudur

• arkadaşlar sizce bu davetiye işine takılmayıp oneplus one yerine lg g3 alınır mı?
  • wolferto kullanıcısına yanıt
    Nereden aldınız bu haberi acaba hocam?
  • Yani maddi anlamda imkanınız varsa bence alınır, çünkü bir kere Türkiye garantisi olacak elinizde o anlamda rahat edeceksiniz. LG'lere güncelleme ne kadar süre geliyor bilmiyorum ama 1+'da 2 yıl veriyor onu da göz önüne alın. Oppo Find 7'yi de unutmayın hocam. Türkiye'ye gelecek deniyor. Gelmese bile onda davetiye sıkıntısı da olmayacak. Maddi durum başta tabii bence etken olarak çünkü bayağı para cebiniz de kalıyor.
  • Arkadaşlar 16 haziranda Çine gidiyorum ama elim boş dönecek gibi , forumda bi arkadaş almış sordum alan arkadaşa Çindeki çakal telefoncular 100dolar ekliyormus bakalım olmadı mi3 alacağım .

Herkese hayırlı kandiller.

• quote:

Nereden aldınız bu haberi acaba hocam?

Almanyadan bi haber geldi sitesi glabal mı yoksa satılan ülkelerde değisiyormuki sadece bir duyum benimki

• ya benim de aslında ilk tercihim 1+..ama şu davetiye sistemi adamı kahrediyor..bi tanıdık aracılığı ile çin'den getirtmeyi düşünüyorum bakalım durum ne olcak...olursa 1+ yoksa lg sonrasında find 7 olabilir
  • Hocam zamanınız varsa ve gelecek kişi şuan gelmeyecekse Haziran sonuna kadar beklenir.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.