Şimdi Ara

OnePlus One Almayı Planlayanlar Kulübü (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.914
Cevap
38
Favori
69.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne oldu bu telefon piyasaya çıkmadı mı ?
    sipariş veren var mı ?
  • bimerden cevap geldi...
    Sayın ÇETİN, 6/7/2011 tarihli ve 2011/39 sayılı Genelge'nin "Sınırlamalar" başlıklı bölümü gereği cep telefonlarının gümrük vergilerinden muafen serbest dolaşıma sokulabilmesi, cep telefonunun sadece yolcu beraberi kişisel eşya olması halinde (ve 2 takvim yılı için bir defaya mahsus olarak) mümkün olup, bunun dışında hediyelik eşya statüsünde veya posta/hızlı kargo taşımacılığı yoluyla muafen veya vergileri ödenmesi suretiyle dahi cep telefonu getirilmesi mümkün bulunmamaktadır. Söz konusu düzenleme hakkında herhangi bir değişiklik öngörülmemektedir. Bilgi edinilmesini rica ederim.

arkadalar yine söylüyorum lütfen herkes birer mesaj yollasın bimere çok fazla şikayet olursa inanıyorumki bu yasak kalkacaktır.
  • Beyler telefonu almanyadan getirtecem gumrukte kutu acik telde kisinin ustunde kendi kisisel cantasinda gelecek ve pasaport kaydi yapilacak basima bi aksilik gelme ihtimali neyden dolayi olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolferto

Beyler telefonu almanyadan getirtecem gumrukte kutu acik telde kisinin ustunde kendi kisisel cantasinda gelecek ve pasaport kaydi yapilacak basima bi aksilik gelme ihtimali neyden dolayi olabilir

Birşey olmaz

• Ekleyin lütfen.
  • Bu telefon malum yol ile kayıt altına alınabiliniyor mu?
  • ekle bro +1
  • quote:

Beyler telefonu almanyadan getirtecem gumrukte kutu acik telde kisinin ustunde kendi kisisel cantasinda gelecek ve pasaport kaydi yapilacak basima bi aksilik gelme ihtimali neyden dolayi olabilir

Üstad almanya dan da olsa internet sitesi üzerinden satış olacak diyorlar. siz hangi nerden aldırıyorsunuz? eğer paylaşırsanız gelecek olan arkadaşıma aldırabilirim diye düşünüyorum.
  • http://youtu.be/bnMmXSaKzFE gençler izleyin destek çıkın.
    OnePlus Türkiye
    Facebook:https://www.facebook.com/Elitedevils
    Bu videonun(http://youtu.be/bnMmXSaKzFE )ilk sayfaya diğer videoların yanına bir de OnePlus Türkiye sayfasının (https://www.facebook.com/Elitedevils ) Sosyal Medya ve Web sitesine eklenmesini istiyorum yönetici bro

• quote:

Orijinalden alıntı: AHZ

quote:

Üstad almanya dan da olsa internet sitesi üzerinden satış olacak diyorlar. siz hangi nerden aldırıyorsunuz? eğer paylaşırsanız gelecek olan arkadaşıma aldırabilirim diye düşünüyorum.

Akrabam alacak
    Haziranin sonunda satisa cikacakmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolferto -- 5 Haziran 2014; 9:26:34 >
  • bence anakonu olmalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wolferto kullanıcısına yanıt
    Hocam satışları yarın başlayacak.
    Ama daha önce de dediğim gibi davetiye gerekiyor alabilmek için.
    Sadece Çin'de mağazada satışı olacak diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

Hocam satışları yarın başlayacak.
    Ama daha önce de dediğim gibi davetiye gerekiyor alabilmek için.
    Sadece Çin'de mağazada satışı olacak diye biliyorum.

Satilacagi ulkelerdedemi davetiye gerekiyor

Telefon sadece internet üzerinden satılacak, çin hariç tabi.
    Diğer türlü satılacaktır mutlaka ama üzerine ekleyip öyle satarlar.
  • Aslında şöyle bir hataya düştük. Ben dahil birçoğumuz hatta belki hepimiz gerek kendi akrabalarımız vs. şeklinde gerek diğer konulardaki yurt dışından getirtme durumlarıyla ilgilenerek telefonun Türkiye'ye gelmesi için yaptığımız yorum, mail atma vs. çalışmalarını durdurduk.

Eskiden her Facebook durumunun altına Türkiye'de olmasını istediğimizi belirten şeyler yazardık, kaçımız hala yazıyor?

Hepsini geçtim bu 95 hatta 100 kişiden kaçı ilk mesajda yazılan mailleri attı? Ben kendi adıma özür dilerim yurt dışından getirtme olaylarıyla fazla ilgilendim garantisi vs. bir şeyi yok sıkıntılı durumları da var sonuçta.

Bir kez daha mail atacağım ve olabildiğince Facebook yorumlarına yazacağım. Sizden de aynı şeyi bekliyorum, rica ediyorum.

İyi forumlar.
  • Ben hala yaziyorum

Sagolun hocam inşallah herkes bunu yapar.. 95 kişi topladık ama aktif 10 kişi var mıdır acaba gelmesi için uğraşan..

• Disardan getirtebilsemde ben hala urAscam tr ye gelmesi icin

Evet hocam sadece davetiyeyle satılacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacim ekle benide

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.