Şimdi Ara

OnePlus One Almayı Planlayanlar Kulübü (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.914
Cevap
38
Favori
69.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: talhayaldiz1996

Arkadaşlar pandawill de bu telefon var ben biraz araştırdım site güvenilir ama pandawillde satılan modeli türkiyede çalışırmı ?
    http://www.pandawill.com/oneplus-one-smartphone-4g-lte-3gb-64gb-snapdragon-801-25ghz-55-inch-gorilla-glass-fhd-p90070.html

Pandawill telefon Türkiye ye yollamiyor. 490$= 1020 lira gümruge takilma vs varken 15-20 gün sonra elden 64gb 1250 liraya kapali kutu teslim edebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar cihaz Almanya da ne zaman çıkar ? bilgisi yada fikri olan var mıdır ?
  • talhayaldiz1996 T kullanıcısına yanıt
    Calisir color os olarak geliyor. Cm11 e cevirebiliyorsun

• enesaydin00 E kullanıcısına yanıt
    1 temmuzda gelecek Çin'den..o yüzden pek de vaktim var sayılmaz..ama sanırım riske gircem getirtcem bir tane :)

@enesaydin00 peki illa cm11s yüklemek gerekirmi yoksa direk color os la kullanılırmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brsbllky -- 14 Haziran 2014; 0:34:24 >
  • Color os daha özellestirebilir hocam. Mesut çevik color os yi baya övmüstu oppo find 7 incelemesinde. Sorun olmayacaktir

• muratai kullanıcısına yanıt
    Belki davetiye hakkı olan vardır. Kim bilir?
  • Bu telefon ne zaman gelecek?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanyadan ramazandan sonra getirteceğim, burada pasaporta işleyip sorunsuz kullanabilir miyiz.
  • Dostlar avusturya/viyanadan agustos basi gelecek olan var, ve bu telefonu aldirtmayi dusunuyorum. Oradan hangi sitelerden veya nerden alinabilinir. (Getirecek olanin hem arastirma yapacak vakti yok, hemde cok anlamaz) ben arastiriyorum da malum hem dil yok hem de bulamiyorum. Yardimci olursaniz cok sevinirim.

Son bi soru, her ne kadar daha ele gecmis olmasa da engineer mod acik oldugunu okudum. Oradan imei bile degisiyor yazmislar. Acaba boyle bisey mumkun mudur?

Not:imla icin uzgunum mobil acizligi yasiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: farfar63

Almanyadan ramazandan sonra getirteceğim, burada pasaporta işleyip sorunsuz kullanabilir miyiz.

Acaba alacaginiz site linkini verebilir misiniz rica etsem?viyana ya satisi vardir belki. 1Bucuk ay surem var satis yeri bulmam icin ancak bulamama durumum olacaksa baska bi telefon alip (cinden avusturyaya gondertecem) ya da olmadi uygun olursa forumdan almayi dusunuyorum, ancak su anki forum satis fiyati hic cazip degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AHZ -- 14 Haziran 2014; 13:51:32 >
  • AHZ kullanıcısına yanıt
    hocam ben cihazı bir akraba kanalıyla buraya getirteceğim, burdan elden alacağım yani online sipariş değil.
  • quote:

hocam ben cihazı bir akraba kanalıyla buraya getirteceğim, burdan elden alacağım yani online sipariş değil.

Bende sizin gibi yapacam ancam alacak kisi cok bilimiyor, bu nedenle sordum size. Tesekkur ederim.

• quote:

Edit: mobilde ikilemis mesaji.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AHZ -- 14 Haziran 2014; 15:52:10 >
  • quote:

oneplus one tanıtıldı ama daha satışa sunulmadı bu siteler (pandawill vs.) nasıl satıyor bu telefonu hani davetiye ile satacaklardı ?

Çinde mağazalarda satiliyor ama 299$ veya 349$ değil. Üzerine 100$ fazlalikla satiliyor

• quote:

Yani satılanlar ilk parti gibi birşey herhalde color os felan var orjinalinde cm11 vardı eğer sen yurt dışından getire biliyorsan (yeni çıkacaklardan cm 11 lilerden) bende alabilirim tabi türkiyede çalışıyorsa

Color os Cin sunulan kullanicinin telefonu daha çok özellestirmesine (ayarlari değiştirme) vs yapmaya sunan versiyondur. Cm11 ise uluslararasi versiyon diye geçiyor. Çinden alınan telefonu color os'den cm11 e çevirme ihtimaliniz var. Biraz tecrubeliyseniz ROM/root atma meselelerinde cevirebilirsiniz. Ben çinden aldigim için color os olacak. Mesut çevik oppo find 7a incelemesinde color os yi anlatıyor. O video yu izlemenizi tavsiye ederim. Color os hakkında bilgi sahibi olunabilir

• One+ alacağım ve CM destekli işletim sistemi ile 5 sene daha telefon değiştirmeyeceğim. İsterse 6 ay sonra çıksın.

Google, Android 10 sütlaç yayınlasa bile CM bu cihazı güncelleyecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koppa -- 14 Haziran 2014; 20:56:51 >
  • talhayaldiz1996 T kullanıcısına yanıt
    Uluslararasi versiyon cikarsa onu aliriz ama şuan piyasada yok. İlerleyen zamanlar fiyat düşer ama şuan sözde 299$ satilan tel çinde 395-400$ arasi satiliyor. Benim de fiyatlarim buna gore olacak. Actigim konu da var

• Senin fiyatlar çok abartı. Senden alacağıma hiç almam daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnderT

Senin fiyatlar çok abartı. Senden alacağıma hiç almam daha iyi.

400$ adam alıyor 407 $ makul hadi hadi 410$ olsun dimi ama çok haklısın bencede almasan daha iyi
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.