Şimdi Ara

Oneplus Nord N10 5G (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
570
Cevap
14
Favori
23.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Reno 4 lite ekran koruyucusu aldım uyguladım idare eder bir şekilde götürecek gibi gözüküyor ama tam uyumlu değil tabii. Ön selfie kamerasını kapattı mecburen ama çekimlerinde herhangi problem yok güzel çekiyor kamera. Yalnız uyguladıktan sonra filmi arama olduğu zaman ekranda hiç görüntü olmuyor sadece ses geliyor. Ama WhatsApp ve diğer uygulamalarda bildirim geldiğinde ekran aktif şekilde gözüküyor. Bu telefonda acaba bir sensör falan var mı acaba oraya mı kapattık ekran filmi ile. Daha önce hiç böyle bir şey yoktu film takınca böyle oldu şu an telefon sadece sesi geliyor ama Kimin aradığını göstermiyor ekranda simsiyah ta ki güç tuşuna veya ses kısma tuşuna basınca görüntü geliyor yanıtla diyorum öyle cevaplıyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hardday kullanıcısına yanıt
    Üst hoparlör kısmında ekran sensörü var eğer ki ekran koruyucunun kenarları siyah şerit hâlinde ise ekran sensörü kapanmıştir ve görüntü gelmez.

    https://streamable.com/gbyeb4



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 28 Haziran 2022; 15:19:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran koruyucu olarak daha önce de yazmıştım ama şimdi de yazayım. Reno 4 lite koruyucusu tam uyumlu. Şu an 3. Koruyucumu kullanıyorum üçünde de sorun yaşamadım.

    Spotifydan bir şey dinlerken albüm kapağı kilit ekranını kaplıyor ve çok kalitesiz bir görüntü bu. Nasıl kapatabilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstte reno 4 lite alıp tam uyumlu değil ama idare eder diyen bir kullanıcı var. Hatta uygulama sonrası arama gelince ekran siyah kalıyormuş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

    Şimdi şöyle onu yazan kişinin taktığı ekran koruyucuyu görmedim ama aldığın ürünün kalitesi önemli. Ekranı tam kaplamayan koruyucular var onlardan alınırsa böyle sorunlar çıkabilir. Mesela ben bir çerçeveli almıştım tam kaplayan o uyumluydu ama görüntüden yiyordu köşelerden ufak ufak. Şu anda aynısının çerçevesiz olanını taktırdım ve hem görüntü olduğu gibi hem sensör sorunu yok. İlk taktirdigim koruyucu da ise sağ üstte sensörün olduğu kısım açıktı, onda da sorun yaşamadım.


    Yine de garanti olsun derseniz cam kesen telefoncular var. Bilgisayara model numarası giriyorlar ve önlü arkalı cam kesiyorlar. Öyle de yaptırabilirsiniz. Ben arkası için eski filmlerden kestirdim cizilmesin diye.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahizeden gelen ses çok az minarladaslar sizde , birden kısıldı gibi oldu ahize ile konuşmak zulüm oluyor hele birde az bı kalabalık konuşma varsa kulağıma sokacak telefonu duyabilmek için nasıl yükseltirim bi yardim lutfen

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar, telefon ile konuşurken yüz ve kulak temasında telefon menüsü aktif oluyor. istemsiz bazı ayarlar yada işlemler açılıyor. bunu nasıl kapatabilirim?

  • Arkadaşlar ön kameranın etrafında yeşil ışık var, bildirim ışığı olarakta kullanılabiliyormuş bunu nasıl yapabiliriz bilen var mı?

  • Arkadaşlar Merhaba , 30 Temmuz da bir guncelleme yaptık ondan sonra hızlı şarj özelliği çöp oldu gibi. Eskiden 30 40 dk da full dolduruyordu şimdi ise 1 saatin üstüne çıktı.

    Bu konuda bilgisi olan var mı ? Belki ben sarjdayken telefonla çok oynuyordum oda olabilirde. Kimsenin başına geldi mi böyle bir olay ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ByArnold B kullanıcısına yanıt

    Hızlı şarj 1.15 idi aldığımdan beri


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar dün telefonu alarak aranıza katıldım. hosbulduk

    kılıf kaplama cam vs öneriniz neler? mümkünse Türkiye den alacağım bekleyemem yurtdisini.

    çok düşürüyorum telefonu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ByArnold B kullanıcısına yanıt

    Demek ki aynı şeyi düşünen bir tek ben değilmişim. Hatta ben bir ara kabloyu falan kontrol ettim acaba kablo zarar gördüde yavaş mı şarj ediyor diye. Bende eskiden 50 küsür dakika olan şarj sürem 1 saatin üstüne çıktı baya uzadı şarj olma süresi ve bu can sıkıcı. Hızlı şarj olması güzel alalım bu telefonu deyip sonradan o avantajını yitirmesi ne bileyim saçma.

  • ben aldığımdan beri 4-5 defa hızlı şarj kablosunu kullandım. her seferinde kapatıp açma olunca, artık bezdim. farklı kablo ile takriben 1,5 saatte şarj oluyor. orjinal kablo ile şarj olurken % 95 civarına gelince kapatıp açıyor. yetkili servise izah etmeme rağmen sorun yok diyerek,cihazı geri verdiler. adamlar sim kar takmadan test ett,sanırım. o zaman sorun olmuyor.

  • SaidAbdullah kullanıcısına yanıt
    Nord N10 5g Uyumlu Kılıf Rugged Armor Karbon Tasarım Kapak bu şekilde aratıp bakabilirsiniz.
    Sert sağlam bir kılıf.

    reno 4 lite cihazın ekran koruyucusu tam olmasada uyuyor diyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SaidAbdullah kullanıcısına yanıt

    Ben daha öncesinde de yazdığım gibi reno 4 lite koruyucusunu kullandım ve bir sorun yaşamadım ama yaşayanlar da olmuş. Eğer beklemek istemiyorsanız telefonculardan tam telefonunuzun ekranına göre cam kestirebilirsiniz.

    Kilifsiz kullanıyorum ama Morhipo'da güzel bir kılıf var. Aldım ama yalnızca şehir dışına çıkarken kullanıyorum. Gün içinde de düşürdüğüm çok oldu maşallah şimdilik kırık çıkık yok :D

    Hayırlı olsun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asdic A kullanıcısına yanıt

    Bunu yapamayız çünkü bahsettiğiniz ışık gerçek bir LED değil yazılımsal olarak oraya yerleştirilen (iphone-mac'lerde olduğu gibi) küçük bir uyarı işareti (kameranın o an kullanımda olduğunu haber veriyor).

    Sadece orayı aydınlatmak da cihazın mevcut ekran teknolojisinde mümkün olmayan bir şey. Amoled ekranlı bir cihaz olsaydı dediğiniz bir şekilde yapılabilirdi.

    Şu an ki haliyle bunu yapmak tüm ekranı açacağı için pilinizin erkenden bitmesine ve ekrana (belki de) zarar vermenizle sonuçlanır.

    Tabi bilgi sahibi arkadaşlar varsa daha detaylı bilgi vereceklerdir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mr.isson76 kullanıcısına yanıt

    Hocam yakınlık sensörü ahizenin sağına yerleştirildiği için bazen kulağın yanına denk geliyor ve boşa düşüyor doğal olarak da ekran açılıyor. Bunu kapatmanın tek yolu ayarlardan bu sensörün kullanımını kapatmak olabilir ama o zaman da her konuşmaya başladığınızda kilit tuşuna basıp ekranı kapatmanız gerekecektir (tabi doğal olarak arama ayarlarindan da kilit tuşu çağrıyı sonlandirir ayarı da beraberinde kapatılmalı).

    Maalesef ben de muzdaribim bu durumdan. Konuşmanın ortasında yanağımla mikrofonu kapatıyorum ve tabiri caizse boşa konuşuyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HBOB kullanıcısına yanıt

    bence çok kötü bir durum. bazen arama esnasından ayarlara giriyor, çok farklı menülerde dokunma oluyor. keşke bir çözümü olsa.

    cevap için teşekkürler.

  • HBOB kullanıcısına yanıt
    Aynen bu sorundan bıktım.. mikrofonu kapatma tuşuna değiyor sanırım yanağım yada kulağım.. boşa konuşuyorum.. sonra karşı taraf alo alo deyince anlıyorum. Bir daha açıp tekrar anlatmaya başlıyorum. Artık iyice yapıştırıyorum yanağıma kulağıma. Sıktı bu durum ama bu özelliklerde de bu fiyata telefon almak bulmak güçtü..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oneplus Nord N10 5G

    Telefonu aldığım dan beri güncelleme yapmadım.Degisen bir olumlu gelişme yaşadı mı arkadaşlarım. Bu sürümlere geçen var mı. Memnunum ilk sürümden ama sürekli bildirim olarak geliyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.