Şimdi Ara

★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.313
Cevap
42
Favori
205.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pretty34

sürüm farklılığı olabilir hocam,

bu BA sürümü,sanırım avrupa

sizdeki AA yani global sürüm olabilir.

AA ya en son 11.0.8.12 geldi.

@komedi6

hocam,hem oneplus hem google kişilerde sorun yaşadım ben.

arama yapmıyordu rehberdeki kişilerden,listeden kişiyi arayıp bulunca arıyordu,ama listeden birine tıklayınca uygulama kapanıyordu.

su anda memnunum telefondan guncelleme yapmayacagim 12 gelene kadar, 12 de muhtemelen ekim-kasım gibi gelir. Bide Telefonun uzerindeki orijinal filmi sökmedim bir sorunu yok ama biraz parmak izi bırakıyor ve toz topluyor, parmak izi birakmayan koruyucu cam/film öneriniz var mı? panzer glass çok

★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU]

ovuyorlar bilemedim pahalı bide

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: komedi6

Şu son güncellemeyi yapıpta sorun yaşayan var mı acaba? Bazı kişilerin rehber sorunu yasadigi goruluyor. Şebeke sorunum kalmadi, sensor sorununu truephone ile cozdum. Telefon akıcı ve sorunsuzken guncelleme yapmakta istemiyorum ama bataryada ciddi oranda iyilesme goruldugu iddia ediliyor aslı astarı varmıdır?

Rehber ve arama konusunda OnePlus phone ve kişiler problem çıkarıyor.

Eski sürüme düştü sürekli çöküyor.

Apk pure ve apkmirror de ki apk lari denedim ama fayda etmedi.

Google arama ve rehberi sevmememe rağmen mecburen onları kullanacağız.

Belki coloros gelince kurtulabiliriz gibi görünüyor.

Batarya da ciddi bir iyileşme var gibi görünüyor ama 15 günlük kullanımdan sonra ancak kesin karar verilebilir.

Ve arkadaşlar güncellemeyi yaptıysanız mutlaka vipe data ve vipe cache yapmayı unutmayın.

• Arkadaşlar kb2005 versiyon kullanan var mı aranızda? Şebeke sorunu çıkartır mı? Bi de uzaktan imei repair yapılabilir mi?

• Arkadaşlar merhaba global sürüm için güncellemenin tamamı yayınlamadı mı? KBO5AA olanı sürümün tam olarak nereden indirebilirim? Şuanda BA sürümdeyim ama Global versiyona geçmek istiyorum. Oxgen Uptaderde orada da bulamadım. Yardımcı olacak varsa sevinirim. Saygılarımla

• Direk ,beta roma geçmeden geri dönüş romunu kullanıpta stok Roma dönüş yine yapılabilir. Global , Eu, Hindistan hangi romu istiyorsanız. Onun stok romunu yükleyin

Ama bi denememde takılmalar olmuştu. Ondan daha önce beta roma geçip sonra geri dönün diye , daha önce öyle yazmışım . Yine bu şekilde yapın isterseniz. Wipe işlemlerinde yapın

Fakat herşey sıfırlandığı için yedekleme yapmak lazım

@alp__

Not: bilmiyorsan kurcalama . Herşey sıfırlancak bak . Yedekleme yap

https://forums.oneplus.com/threads/oxygenos-11-open-beta-1-for-oneplus-8t.1400715//

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vanpılas -- 31 Mayıs 2021; 23:20:42 >

• vanpılas V kullanıcısına yanıt

Beta rom değil stabil en son global sürüme geçmek istiyorum. Telefonu ilk aldığımda zaten global sürümdeydim ama oxijen updater ile eu sürüme geçtim ama tekrar globalin yeni güncellemesi ile yayınladığı sürüme geçmek istiyorum. Umarım anlatabildim teşekkür ederim

• alp___ A kullanıcısına yanıt

Anlattın dostum da bi yandan Çukur izliyorum bi yandan yazıyorum. :) O yüzden ben uzun uzun anlatamadım

IN: 11.0.8.13.KB05DA

EU: 11.0.8.13.KB05BA

NA: 11.0.8.12.KB05AA

Eu romdasın 13 le bitiyor. NA global 12 ile bitiyor. alt sürüm gibi gördüğü için tam rom yüklemeyi denediğinde bu şekilde kabul etmiyor. globale geçmen için resmi yöntem benim anlattığım şekilde. Yani stok romu yükleyip ordan tekrar son roma güncelleme.

Oxygen Updater uygulamasında alt sürümü yani 12 yi Ota olarak yükleyip güncelleme seçeneği var mıdır bilmiyorum. Kullanan arkadaşlar yazarlar . Bekle yanlış bir şey yapma dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vanpılas -- 31 Mayıs 2021; 23:28:49 >

Şuanda eu sürümdeyim evet 12 ile bitiyor çünkü son güncellemeyi yüklemedim. Global sürüme geçmek için onun full uptade olan sürümü indirmek istiyorum ama hiçbir yerde bulamadım.

Resmi siteye düşmemiş daha.

• En stabil hangi sürün Hint sürümü mü? Eu Sürüm mü? Global sürüm mü? Hepsini kullanan bir arkadaş varsa kıyaslayabilir mi?

Evet baktım resmi sitede yok. İlginç değil mi? Hint sürümü var, eu sürüm var ama global sürüm yok. Bunları anlamak mümkün değil.

• arkkadaşlar dialer olrak true phone uygulamasını kullanın çok beğeneceksiniz forumda vans kullanıcılı arkadaş önermişti

• quote:

Orijinalden alıntı: alp___

Evet baktım resmi sitede yok. İlginç değil mi? Hint sürümü var, eu sürüm var ama global sürüm yok. Bunları anlamak mümkün değil.

oxygen updater da ayarlardan gelişmiş mod'u açın ve indirme yöntemi olarak full update'i seçin

cihaz seçiminde oneplus 8t olanı seçin. eu veya cn olanı seçmeyin.

oradan oxygen updater ana ekrana gelin. sonu 15li güncelleme görünecek. global sürüm güncellemesidir.

cihazınıza indirin. ardından telefondan. sistem-sistem güncellemeleri ekranında sağ yukarıdaki çarka basın. yerel yükseltmeler'de zipli cihaz yazılımı inmiş olacak.üzerine basın ve tamam diyin. yükleme tamamlanıp cihaz kapanıp açıldıktan sonra global'e geçmiş olacaksınız

Başka bir sitede arkadaş yazmış bunu deneyin isterseniz.

• hako7445 H kullanıcısına yanıt

Bu yöntemi denedim fakat hala sonu 11 olan Mart ayındaki güncelleme var. Global güncel versiyon çıkmıyor. Hint sürümü yükledim ama değiştirmek için yeni gncellemeyi bekleyeceğim sanırım

Hocam xda sitesindeki downgrade zip ile alt sürüme düşüp sonra oradaki en güncel global rom olan .11 i kurun. Sonra ota güncellemesi ile .12 sürümüne geçersiniz. Veya da downgrade ziplerden global olan ile alt sürüme düşün direk ota ile son sürüme geçin. Canınız nasıl isterse artık.

https://forum.xda-developers.com/t/oneplus-8t-rom-ota-oxygen-os-repo-of-oxygen-os-builds.4193183//

Son sürüme geçince de bir wipe yapın tam olsun.

Edit: Başka bir yöntem isterseniz de msmdownloadtool ile global sürüm yükleyin ve ota yoluyla son güncellemeyi alın. Bu iki yöntem haricinde bildiğim kadarıyla başka yöntem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 1 Haziran 2021; 22:3:33 >

• Arkadaşlar kendi şarj aleti kadar olmasa da hızlı şarj eden bir şarj aleti önerir misiniz? Kabloyu ugreen marka alayım diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

Arkadaşlar kendi şarj aleti kadar olmasa da hızlı şarj eden bir şarj aleti önerir misiniz? Kabloyu ugreen marka alayım diyorum.
    30w warp charger alabilirsin veya 27w üstü pd destekli şarj aleti ile warp olmaz ama hızlı şarj yapabilirsin. kablo olarak ugreen type-c to type-c kablosu orjinali ile aynı verimde şarj ediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainmanstern

30w warp charger alabilirsin veya 27w üstü pd destekli şarj aleti ile warp olmaz ama hızlı şarj yapabilirsin. kablo olarak ugreen type-c to type-c kablosu orjinali ile aynı verimde şarj ediyor.

Alıntıları Göster

Hocam kabloya bakıyorumda teknostoreda 60w olan da var 100w olan da var. Hangisini alayım? Bir de typec to typec kablo alırsam bu sefer şarj başlığı da typec girişli olması lazım. Acaba kabloyu eski tip mi alsam bilemedim. Hızlı şarj başlıklarının çoğu usb girişli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 2 Haziran 2021; 17:58:31 >
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.