Şimdi Ara

★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.314
Cevap
42
Favori
206.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazon'da güzel kılıflar var. Alıp kullanan telefonu kalınlaştırmayan önerisi olan var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

Hocam kabloya bakıyorumda teknostoreda 60w olan da var 100w olan da var. Hangisini alayım? Bir de typec to typec kablo alırsam bu sefer şarj başlığı da typec girişli olması lazım. Acaba kabloyu eski tip mi alsam bilemedim. Hızlı şarj başlıklarının çoğu usb girişli.

Alıntıları Göster

65w warp şarj için her 2 tarafıda type-c alman gerekiyor.30w bana yeter diyorsan ugreen örgü kablolar ile birlikte 30w oppo veya oneplus şarj aletide ihtiyacını karşılayacağını düşünüyorum.

malesef bu telefon şarj yönünden çok seçici, warp şarj için illaki oppo veya oneplus şarj aleti istiyor.

ekleme: linkteki şarj aleti ve kablosunu alınabilir.yorumlarda warp şarj ettiği yazılmış.30w warp şarj aleti + 150cm kablo= 12 usd (vergi hariç)

https://www.aliexpress.com/item/4001237824315.html?spm=a2g0o.cart.0.0.5ac23c00tNYK1j&mp=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainmanstern -- 2 Haziran 2021; 23:5:40 >

• https://gadgetstouse.com/blog/2021/03/08/get-oneplus-dialer-messages-contacts-app-on-oneplus-8t-oneplus-nord/

Linkteki Telefon ve mesaj uygulaması sorunsuz çalışıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainmanstern

65w warp şarj için her 2 tarafıda type-c alman gerekiyor.30w bana yeter diyorsan ugreen örgü kablolar ile birlikte 30w oppo veya oneplus şarj aletide ihtiyacını karşılayacağını düşünüyorum.

malesef bu telefon şarj yönünden çok seçici, warp şarj için illaki oppo veya oneplus şarj aleti istiyor.

ekleme: linkteki şarj aleti ve kablosunu alınabilir.yorumlarda warp şarj ettiği yazılmış.30w warp şarj aleti + 150cm kablo= 12 usd (vergi hariç)

https://www.aliexpress.com/item/4001237824315.html?spm=a2g0o.cart.0.0.5ac23c00tNYK1j&mp=1

Alıntıları Göster

Eyvallah hocam. Bana şimdilik 30w ve üstü yeter o yüzden linkteki kabloyu sipariş ettim.

https://www.teknostore.com/ugreen-90-derece-type-c-to-type-c-60w-data-ve-sarj-kablosu

Şimdi 30w ve üstü kaliteli şarj aleti bakıyorum. Op ve oppo markalar genelde tükenmiş gözüküyor. Yurtdışı olayına da girmek istemiyorum. En kötü xiaominin 22.5 w aletini alırım.

https://www.teknostore.com/xiaomi-mdy-11-ep-qualcomm-qc-3-0-hizli-sarj-cihazi

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 3 Haziran 2021; 10:43:12 >
  • ALBAY kullanıcısına yanıt
    qc destekli şarj aletleri ile, bu telefonda istediğiniz verimi alamazsınız. 2. msj da paylaştığınız şarj aleti pd destekli imiş fakat nasıl verim alacağınj bilemiyorum. kişisel fikrim oppo vooc veya oneplus warp şarj aletine bakmanızı tavsiye ederim.
    Tr de alternatif bulabilirsen onları değerlendir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainmanstern -- 3 Haziran 2021; 10:58:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainmanstern

qc destekli şarj aletleri ile, bu telefonda istediğiniz verimi alamazsınız. 2. msj da paylaştığınız şarj aleti pd destekli imiş fakat nasıl verim alacağınj bilemiyorum. kişisel fikrim oppo vooc veya oneplus warp şarj aletine bakmanızı tavsiye ederim.
    Tr de alternatif bulabilirsen onları değerlendir.

Hocam o zaman sizin attığınız linktekini alıyorum aliexpressden. Vergi 18,50 tl diyor. Kapıya gelince ayrı bir şey öder miyiz?

★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU]

• @rainmanstern aldım hocam 40 tl kupon verdi. 69 liraya geldi. Teşekkür ederim. Yalnız keşke kabloyu almasaydım çünkü kablo typce to typec ama bu şarj aleti usb girişli sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 3 Haziran 2021; 11:19:26 >
  • ★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU]
    Kb2000....hat sorunumuz hayirlinolsun..allah belasini versin böyle telefonun

• ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt

Nasıl bir sorun hocam. Benimde aynı model ama çift hatta mükemmel.

Fotoyu sonradan gördüm sorun o ünlem işareti ise kullanılan reklam engelleme programı yüzünden oluyor. Benim diğer telefonlar dada oluyordu kapatıp kullanarak deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hako7445 -- 4 Haziran 2021; 10:32:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Kb2000....hat sorunumuz hayirlinolsun..allah belasini versin böyle telefonun

Anahtar işareti var. Sanırım vpn açık kalmış. Kapatıp deneyin.

• ALBAY kullanıcısına yanıt
    Yok hocam vpn ad guard oneplus 7 mde de daima acikto..su anda acik fakat netim var

• quote:

Orijinalden alıntı: hako7445

https://gadgetstouse.com/blog/2021/03/08/get-oneplus-dialer-messages-contacts-app-on-oneplus-8t-oneplus-nord/

Linkteki Telefon ve mesaj uygulaması sorunsuz çalışıyor

Hocam ben yükledim fakat rehber yine atıyor çalışmıyor

• Bu kabloyu aldım. Warp şarj destekliyor. Kargoyla 49 liraya geldi.

https://www.teknostore.com/ugreen-90-derece-type-c-to-type-c-60w-data-ve-sarj-kablosu

• quote:

Orijinalden alıntı: eymengokhan

Hocam ben yükledim fakat rehber yine atıyor çalışmıyor

Alıntıları Göster

aynen hocam başlarda iyi gibiydi sonra rehber kısmı sıkıntılı çalışmaya başladı ama telefon kısmı doğru çalışıyor o yüzden rehberi google rehber kullanıyorum çevirici kısım yine kendi programı şuan sıkıntısız çalışıyor tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hako7445 -- 4 Haziran 2021; 19:16:13 >
  • quote:

aynen hocam başlarda iyi gibiydi sonra rehber kısmı sıkıntılı çalışmaya başladı ama telefon kısmı doğru çalışıyor o yüzden rehberi google rehber kullanıyorum çevirici kısım yine kendi programı şuan sıkıntısız çalışıyor tavsiye ederim.

Alıntıları Göster

Evet benimde sadece rehber sıkıntılıydı google rehberi kullanınca sorun düzeldi teşekkür ederim

• selamlar,

mi 10t, poco f3 ve oneplus 8t arasında kaldım. değerli yorumarınızı alabilie miyim ?

• Arkadaşlar KB2003 8t telefonuma Hindistan sürümü yükledim ama şebeke sorunu maalesef devam etti o yüzden veri kaybı olmadan ya global sürüme yada EU sürüme geçmek istiyorum. Bunu nasıl yapacağım? Oxigen updater ile yapamadım maalesef. Eu sürüm indirdim ama yükleme işlemini telefon daha önceki sürüme geçemezsiniz diye engelledi. Daha eski sürüm değil en son sürüme geçmeye çalıştım . Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

• ★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU]

Android 12 gelene kadar güncelleme yapmasak mı acaba

• quote:

Android 12 gelene kadar güncelleme yapmasak mı acaba
    ★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.