Şimdi Ara

★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.313
Cevap
42
Favori
205.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ALBAY

Hocam ben de 33w arıyorum. Bulursam xiaomi alırım. Ama kablo uymadı demişsin nasık uymadı anlamadım. Type c değil mi kablo?

Alıntıları Göster

Type c evet.

Ama orijinal kabloyla yan yana tutup içine baktığımda farklı olduğunu gördüm.

Ama poco x3 NFC nin kablosunun içi aynı ve 33 watt ta şarj ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SlmKbr kullanıcısına yanıt
    Xiaomi kullanıyorsan, menulere alışmakta zorlanmazsın. bence oneplus o konuda daha başarılı
    Type-c to type-c kablo arayan arkadaşlar. ugreen in kablosuna bakabilir. orjinal ile aynı şekilde warp şarj destekliyor. bilginiz olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonuma şimdi güncelleme geldi. Ne yapayım güncelleme yapayım mı.
    Changelog
    System
    Improved the smoothness while sliding on the home screen
    Fixed the screenshot capturing failure from the accessibility menu
    Fixed the low probability issue that the low battery notification not working
    Updated Android security patch to 2021.05
    Gallery
    Fixed the occasional issue that newly captured photos were not saved as expected
    Fixed the abnormal UI display in Guest Mode
    Phone
    Fixed the occasional issue of opening up the contact card failure
    Fixed the issue that the calling page is not displayed during a call
    Network
    Improved network performance

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8T içinde Color Os beta yayınlanmış. İnşallh devamı gelir stabilde yayınlarlar. Farklılık iyidir.

Edit:Yükledim ve bir saattir kurcalıyorum. İngilizce olması dışında herhangi bir sorun yok. Beta denmesine rağmen şimdilik bir sıkıntı yok, gayet akıcı. Ve en önemlisi çok keyifli. İnşallah ileride stabil sürüm olarak globale de verirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 27 Mayıs 2021; 23:58:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs01

8T içinde Color Os beta yayınlanmış. İnşallh devamı gelir stabilde yayınlarlar. Farklılık iyidir.

Edit:Yükledim ve bir saattir kurcalıyorum. İngilizce olması dışında herhangi bir sorun yok. Beta denmesine rağmen şimdilik bir sıkıntı yok, gayet akıcı. Ve en önemlisi çok keyifli. İnşallah ileride stabil sürüm olarak globale de verirler.

hocam root falan gerekiyor mu color os yüklemek için

yoksa O2os yükler gibi ana dizine mi atmak gerekiyor.

• pretty34 P kullanıcısına yanıt

Msmdownloadtool ile önce hydrogen os kıruluyor ardından yine msm ile color os kuruluyor hocam. Root vs gerek yok :)

• quote:

Orijinalden alıntı: gs01

Msmdownloadtool ile önce hydrogen os kıruluyor ardından yine msm ile color os kuruluyor hocam. Root vs gerek yok :)

hocam oneplusturkey.clubdaki anlatımla yaptınız değil mi?

IMEI gitti mi?

Xda daki şekilde yapmıştım ama siz deyince baktım aynı yöntem hocam. Msm işlemlerinde imei silinmiyor hocam daha önce de defalarca kez msm ile işlem yaptığım için hiç imei gide mi diye düşünmedim bile.

• Arama yaparken ismin yanında HD yazıyor. Ama ben volte açmadım hatta menüde bile yok. Sizce volte açık demek mi bu?

• gs01 G kullanıcısına yanıt

telegramda imei gitti giyen oldu da,o2os a geri dönünce geliyormuş.

gitmiyorsa çok iyi,

eşime oppo reno 4 almıştım bikaç ay önce,

kendime de 4 pro alsammı diye düşünürken işlemciden dolayı 8t almıştım ama aklım color os da kalmıştı ne yalan söylim :)

gelmesi ve kullanılabilir olması iyi olmuş,keşke globale de gelse

Vallahi hocam hiç imei gider mi diye düşünmedim akşıma bike gelmedi. İşlemler msm ile olunca gitmez diyerek yaptım şükür ki gitmedi ★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] 

Oxygen os evet hızlı stabil vs ama cidden ek hiçbir özelliği yok hocam. Color os ile telefon çok güzel oldu. Ve bı da hayet akıcı oxygen den aşağı kalır yanı yok. Eğer güncelleme vs de verirlerse ben bu sürümde kalırım elzem bir bug olmadıkça. Şimdilik herşey stabil çalışıyor memnunum.

Yükleyecek arkadaş olursa diye bilgi veriyim. Telefonda play store kurulu gelmiyor. Play servisleri yüklü ama store yok. Play store apk sı kurarsanız herşey senkronize biçimde çalışıyor. Ayrıca türkçe dil seçeneği yok. Böyle olunca yüklenen tüm uygulamalarda ingilizce oluyor. Play store üzerinden morelocale 2 uygulamasını yükleyip, adb komutu ile uygulamaya yetki vererek türkçe seçeneğini seçerseniz en azından ana menü hariç uygulamalar vs türkçe oluyor.

★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 28 Mayıs 2021; 11:41:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SlmKbr

Arkadaşlar merhaba. 5 yıldır xiaomi mi5 kullanıyordum, bazı arızalardan sebep yeni telefon almam gerekti ve oneplua 8t kb2000 sipariş verdim, bir aksilik olmazsa yarın alacağım.

Sorum şu ki, benim ilk oneplus telefonum olacak. Arayüzünü daha önce hiç kullanmadım. Dikkat edeceğim şeyleri ya da ilk kullanmaya başlarken yapmam gereken şeyler varsa söyleyebilir misiniz?

Teşekkürler.

Bende mi 5'den geçtim. Pek yadırgamadım ve çabuk alıştım. Bildirim ışığı olmamasını eksiklik olarak hissedebilirsin. Aod notify uygulamasını indirerek bu sorunu aşabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: SimurgFC

Bende mi 5'den geçtim. Pek yadırgamadım ve çabuk alıştım. Bildirim ışığı olmamasını eksiklik olarak hissedebilirsin. Aod notify uygulamasını indirerek bu sorunu aşabilirsin.

Alıntıları Göster

Evet, bildirim ışığına çok alışmışım, garip oldu:) Ayarlarda Horizon Light diye bir şey var, bildirim geldiğinde onun çalışmasını bekledim ama başka bir şey için mi bilmiyorum. Olmadı. Aynı olay Miui12'de de var, bildirim geldiğinde ekranda gösteriyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: SlmKbr

Evet, bildirim ışığına çok alışmışım, garip oldu:) Ayarlarda Horizon Light diye bir şey var, bildirim geldiğinde onun çalışmasını bekledim ama başka bir şey için mi bilmiyorum. Olmadı. Aynı olay Miui12'de de var, bildirim geldiğinde ekranda gösteriyordu.

Alıntıları Göster

Horizon ne zaman, nasıl çalışır bilmiyorum. Az önce baktım açık ancak bir kere bile görmedim henüz. Aod notify o ihtiyacımı karşılıyor. Onun haricinde işlevsellik bakımından halen mi 5'i arıyorum desem yalan olmaz.

Hayırlı olsun.

• eeosman E kullanıcısına yanıt
    Yahh arkadas onu nerden nasil buldunuz neden olduğunu nereden anladiniz 😃

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aid notify programi var

akşam kuracam bende inşallah :)

eve gitmek için sabırsızlanıyorum şuan ★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] 

morelocale 2 yi de denerim diyordum ama siz denemişsiniz bile,iyi olmuş o da.

önceki cihazım meizu 16th yi uzun süre morelocale ile kullanmıştım,

pil ne durumda hocam,o2os tan iyidir diye düşünüyorum.

• ALBAY kullanıcısına yanıt

Evet

Hocam tesadüf ki bende 16th kullanırken çokça kullanmıştım ★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU]  pil bır tık az gidiyor olabilir hocam ben şu an anormal bir düşüş gözlemlemedim ama oyun felan oynamam. Normal kullanımda elzem bir fark göremedim ★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] 

Ek olarak hocam morelocale deneyecekseniz adb komutu ilk başta işlemiyor uygulamaya izin vermeye. Ama sonrada çözdüm meseleyi. Coloros ta usb debugging açmak yetmiyor. Geliştirici seçeneklerinde en aşağıda disable permission monitoring diye bir seçenek var. Onu da aktif edin. O zaman adb kodları çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 28 Mayıs 2021; 19:31:6 >
    Beta sürüme güncelleme direk telefondan mı gelecek gelirse, yoksa yine bu şekiilde mi yüklememiz gerekecek güncellemeyi?
    Bir de
    Diyelim Color OS stabil sürüm çıktı onu da OTA olarak yükleyebilecek miyiz?
    Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.