< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (80. sayfa)

-
-
Hocam o konuda inanın hiçbir bilgim yok ama mantıken ota yoluyla güncelleme gelir. İlk aşamada msm kullanma sebebimiz farklı bir işletim sisremi olmasından dolayıdır diye tahmin ediyorum. O yüzden eğer güncelleme gelirse ya ota yoluyla direk gelir ya da zip olarak indirir yerel güncelleme yolu ile kurarız diye düşünüyorum. Tabi tamamen şahsi fikrim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 28 Mayıs 2021; 22:36:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SlmKbr
Teşekkürler. Eposta için Gmail uygulamasını mı kullanıyorsunuz?Evet hocam.
-
Model KB 2003 son gelen güncellemeyi yaptım. Şimdilik herhangi bir sorun yaşamadım, hata almadım. Cihazı da sıfırlamadım.
-
Ben de güncellemeyi dün yaptım.Kb 2003 herhangi bir problemle karşılaşmadım...
Merhaba arkadaşlar,
Tuş kilidi kapalı iken (özellikle gece) saate bakmak için power tuşuna bir kere bastığımda sanki parlaklık sondaymış gibi ışık veriyor. Tuş kilidini açtığım anda parlaklık ayarı normale dönüyor. Bunun bir çözümü var mıdır ?
Bir de whatsapp dan gönderdiğim fotolar galeride görünüyor ama whatsappdan gelen ve tıklayarak kaydettiğim fotoğraflara galeriden ulaşamıyorum. Bilginiz var mıdır bunula ilgili ?
Mrb hocam, yüz tanıma açıksa onun bir ayarı var karanlıkta tanıma kolaylaşsın diye,parlaklık yükselir,onu kapatırsanız çözülür sorun.
Whatsap içinde, whatsap içinde yine bir ayar var.
Ayarlar-sohbetler-medya görünürlüğü
Hocam geçtim dün akşam,çok iyi hakkaten beta olmasına rağmen,
Morelocale ile TR yaptım ama bu sefer de yazı tipleri gitti😂
Genel anlamda iyi ama, akıyor,pil de başarılı ilk şarja rağmen,
12 saat beklemeye 6.5 saat ekran, kalan pil 25.
120hz
Hayırlı olsun hocam. Bir oneplus klasiği olarak Türkçe seçince yazı tipleri gidiyor maalesef. Beta aşamasında olmasına rağmen genel anlamda sorunsuz duruyordu rom. Duruyordu diyorum çünkü tekrar oxygen os a geri döndüm ben. Genel anlamda akıcı olsa da ara ara frame düşmeleri oluyordu. Mesela galeride fotoğraflar arası gezinirken veya tarayıcıda hızlı kaydırma yaparken felan. Üstüne bir de oxygen os için yeni güncelleme gelince tekrar döndüm magisk vs kurulumu yaptım bıraktım telefonu. Ama uzun sürmez yeni bir güncelleme aldığında tekrar atlarım Color os a. Ve umarım bırakmazlar bu color os işini. Çok estetik ve şık duruyor cidden. Hatta oxygenden vazgeçseler bile olur. Oxygen çok yavan kalıyor Color os a göre
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 29 Mayıs 2021; 22:48:25 >
Ayarlar - Ekran - Ortam Ekranı - Göstermek için ekrana dokun
Power tuşuna basmanıza gerek yok hocam. Ekrana bir kere dokunun, saat görünür sonra kaybolur. Sonra uykuya devam
Oneplus forumda ;
Whatsapp resimlerini neden galeride bulamıyorum?
A: Galeri V4.0. 180 zaten bazı kullanıcı senaryoları için bu sorunu en iyi duruma getirmiştir. Sorunun giderilip giderilmediğini görmek için uygulamayı güncellemek için lütfen Play Store'a gidin. Hala bu sorunla karşılaşırsanız, Topluluk uygulaması aracılığıyla bir hata raporu gönderin.
Paylaşımı olmuş. Galeriye güncellemesini kontrol eder misin? Umarım düzelmiştir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vanpılas -- 30 Mayıs 2021; 0:39:38 >
Kişiler uygulamasında benim de sıkıntı oldu. Mecbur google uygulamasına döndüm. Eğer çözüm bulabilirseniz paylaşırsanız iyi olur.quote:
Orijinalden alıntı: cygnus666
Dostlar yeni güncelleme geldi malumunuz herkes biliyor
Lakin oneplus phone ve oneplus rehber düzgün çalışmamaya kapanmaya çökmeye başladı.
Ben tekrar Google telefon ve kişilere döndüm.
Ama güncellenmiş oneplus telefon ve kişiler APK larini bulup deneyeceğim.
Geri dönüş yaparım.
Sizlerde güncelleme sonrası sıfırlama yapılsın ya da yapılmasın uygulama cokmelerini paylaşırsanız güzel olur.
Bu arada batarya performansında gözle görülür bir düzelme var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ben AOD kullanmıyorum ama yüz tanıma var. Kaldırınca uyandır var mıydı bu cihazda?
Var hocam. 71. Sayfada yazdıklarıma bakar mısın. Uzun uzun tekrar yer kaplamasın
quote:
Orijinalden alıntı: vanpılasVar hocam. 71. Sayfada yazdıklarıma bakar mısın. Uzun uzun tekrar yer kaplamasın
Hocam anlattığınız gibi yaptım ama cihazı kaldırınca sadece parmak izi simgesi geliyor. Misal ben istiyorum ki kaldırdığım zaman yüzümü tanıyıp cihazın kilidini açsın. Parmak izini kullanmayayım yani.
Son güncellemeden sonra ,yüz kilidi için tanıma verisi ekleyemedim. Bi sorun var. O yüzden deneme yapamadım.
Şu son güncellemeyi yapıpta sorun yaşayan var mı acaba? Bazı kişilerin rehber sorunu yasadigi goruluyor. Şebeke sorunum kalmadi, sensor sorununu truephone ile cozdum. Telefon akıcı ve sorunsuzken guncelleme yapmakta istemiyorum ama bataryada ciddi oranda iyilesme goruldugu iddia ediliyor aslı astarı varmıdır?
quote:
Orijinalden alıntı: komedi6
Şu son güncellemeyi yapıpta sorun yaşayan var mı acaba? Bazı kişilerin rehber sorunu yasadigi goruluyor. Şebeke sorunum kalmadi, sensor sorununu truephone ile cozdum. Telefon akıcı ve sorunsuzken guncelleme yapmakta istemiyorum ama bataryada ciddi oranda iyilesme goruldugu iddia ediliyor aslı astarı varmıdır?
Bu güncelleme bende gözükmüyor.
-
sürüm farklılığı olabilir hocam,
bu BA sürümü,sanırım avrupa
sizdeki AA yani global sürüm olabilir.
AA ya en son 11.0.8.12 geldi.
hocam,hem oneplus hem google kişilerde sorun yaşadım ben.
arama yapmıyordu rehberdeki kişilerden,listeden kişiyi arayıp bulunca arıyordu,ama listeden birine tıklayınca uygulama kapanıyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pretty34 -- 31 Mayıs 2021; 10:22:15 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X