★| OnePlus 8T |★ [ANA KONU] (77. sayfa)

-
-
Hocam hangi model de sorun oldu kb2003 de mi???
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen tam bir rezillik..Sabahtan beri nobetteyim hattan dusme vs yasamadim ki 3g ye dusuyo cekmiyo bina icinde alengirli olmasina ragmen 4g yi buluyo ceken yere cikinca..iyiyiz bakalim simdilik.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oneplus 7 serisine 22 Mayıs'ta gelen güncellemenin açıklamasında;
"Geliştirilmiş 4G ağ iletişimi
Geliştirilmiş Wi-Fi bağlantı kararlılığı"
Yazıyor.
Umarım Yakında gelecek olan Oneplus 8T güncellemesinde bu problem çözülmüş olur.
Bu da; bur4k_ 'ın yaşadığı sorunla ilgili sanırım;
"Gelen arama arayüzünün görüntülenmesini geciktiren ara sıra bir hata düzeltildi
Arama yaparken bazen anormal ekran sorunu düzeltildi"
açıklaması da var.
Yine bir Oneplus kullanıcısının Portre Modunda çok soluk fotoğraf çekmesi ile alakalı olarak; sorunun düzeltildiği ve gelecek olan Ota güncellemelerinde bu sorunun çözüleceğinden bahsedilmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vanpılas -- 24 Mayıs 2021; 2:39:24 >
Nereden sorunuzu görmemişim, Facebook üzerinden Teknoess grubundan aldım. Oranın yöneticisi ve satıcısı Emin Yılmaz var.
Bu arada bendeki şarj aleti orijinal de sanırım kablo çakma. Üç ay önce de 8t almıştım kablosu aşırı kalındı zor bükülüyordu. Bu daha ince standart Xiaomi 33v şarj kablosu kıvamında.
Şimdilik sorun yok ama sanırım 10 dk kadar geç dolduruyor. İlk aldığım 8t sıfırdan yüze 40 dakika olmadan doluyordu.
Bu arada kayıtlı değildi çift IMEI kendim attım, birisi Nokia 3510 diğeri 6500 slide 😁
Volte ve Wi-Fi araması sorunsuz çalışıyor, internet hızı da sorunsuz.
Valla bravo kendiniz yapmışsınız herşeyi ama fiyat olarak çok çok iyi almışsınız açıkçası
Bilgisayarla ilgili olan kısmı biraz uğraştırdı ama oldu.
Yani ben de iyi aldığımı düşünüyorum, sıfır diye satılsa ancak ustası anlar.
Evet gerçekten çok iyi denk gelmiş o zaman güle güle kullanın tekrardan
Teşekkürler hocam. Bakalım bu sefer kullanmak nasip olacak mı? Diğerini bir hafta kullandım alıcısı çıktı dayanamadım sattım 😀
Evet Tr ye geliyorlar,hatta mi gibi storelar açacaklar ancak bu bizler için hiç olumlu değil ne fiyatlar ne de IMEI işi anlamında..unutmayın..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İnşallah uzun süre kullanırsınız bende geçen sene 8 Pro almıştım çıktığı zaman 2.5 ay kullanıp satmıştım bana fazla geliyor diye sonra aldığım tüm telefonlar yetersiz gelmişti 8T aldım yaklaşık 1 ay önce benimde kullanma niyetim var ama aklım hala 8 Pro da belki değiştiriirm Pro ile bende
Arkadaslar.evdeki yardimcimizin telefonu kaan n2...cok eskimis telefon alacagiz..telefonu ortada olmasin takintisi var diyat skalasi da 2500 en fazla...note 9pro onerdim ancak kamerasi yanda olan nord n10 var...tercih edelim mi baska oneriniz olur mu?
Oneplus telefonumuzun ustteki kameradaki ledi hangi durumlarda yanıyor?
İnşallah gelir.. ilginiz için çok teşekkürler
Arkadaşlar kb2003 model cihaz var alalım mı şebeke problemi ne alemde?
quote:
Orijinalden alıntı: thunderbolt
Arkadaşlar kb2003 model cihaz var alalım mı şebeke problemi ne alemde?Ben turkcelle kullanıyorum tek hat olarak. Sıkıntı çıkarmadı şükür.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ALBAYBen turkcelle kullanıyorum tek hat olarak. Sıkıntı çıkarmadı şükür.
Alıntıları GösterVadofon hattim var umarım problem yaşamayız...
Kb2003 kullandım sattım, çift hat Vodafone ve Türk Telekom sorunsuzdu.
OnePlus Türkiye'yi EU bölgesine koymuş. Yani en uyumlu ağ bağlantısı, band genişlikleri için KB2003, LE2123 gibi CE işaretli modelleri EU rom ile sunacak.
Daha önce de yazdım KB2003 ile çift hat Vodafone sıfır sorun. Eski Logkit apk'sını yükleyip VoLTE ve VoWifi anahtarlarını görünür yaptım Vodafone ile çalıştı. Hiç PC'ye bağlayıp adb ile uğraşmadım. Yalnız Zyxel VMG3312-B10B(+Türknet VDSL2) modem ile VoWifi çalışmıyor, bir başka telefonun internet paylaşımına bağlanınca direkt VoWifi geliyor. Eski Logkit uygulamasını yüklemeden mevcut ve yeni sürüm Logkit uygulamasını 'apk çıkarıcı' uygulaması ile yedekledim. Yeni Logkit apk'sını ihtiyacı olan varsa paylaşabilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eeosman -- 25 Mayıs 2021; 14:22:4 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: eeosmanOnePlus Türkiye'yi EU bölgesine koymuş. Yani en uyumlu ağ bağlantısı, band genişlikleri için KB2003, LE2123 gibi CE işaretli modelleri EU rom ile sunacak.
Daha önce de yazdım KB2003 ile çift hat Vodafone sıfır sorun. Eski Logkit apk'sını yükleyip VoLTE ve VoWifi anahtarlarını görünür yaptım Vodafone ile çalıştı. Hiç PC'ye bağlayıp adb ile uğraşmadım. Yalnız Zyxel VMG3312-B10B(+Türknet VDSL2) modem ile VoWifi çalışmıyor, bir başka telefonun internet paylaşımına bağlanınca direkt VoWifi geliyor. Eski Logkit uygulamasını yüklemeden mevcut ve yeni sürüm Logkit uygulamasını 'apk çıkarıcı' uygulaması ile yedekledim. Yeni Logkit apk'sını ihtiyacı olan varsa paylaşabilirim.
hocam bu logkit apk sı ile direkt açılıyor mu volte,vowifi
açılıyorsa paylaşırsanız sevinirim.
tabi turkcell için durum vodafone gibi sonuç verir mi bilmiyorum. :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X